Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A měla ten ultrazvuk zapnutý??
Promiň ale mně se to zdá jako hloupost. Já bych skočila za jiným gynekologem na vyšetření.
jo ultrazvuk zapnuty měla , obecně jsem za ni šla že mě trapi zanět a taky že jsem to 2 měsice nedostala na to jsem 9 března začla špinit ani by se vlastně nedalo řict že to bylo špiněni na kalhotkach jsem to neměla jen na papiře když jsem se utirala po male bylo to takove špiněni slabě naružově s kapkou krve , na na to mi řekla že si mam lehnout na prohmat děloha moc velka na ultr. ji neviděla a sondou neviděla ani vaječniky to špiněni mě trapilo 4 dny skoro by to nestalo za řeč kdybych neměla podivne přiznaky jako průjem, zacpa časte čurani velka neustala žizen , bolesti hlavy zavrate malatnost točeni hlavy ale na to mi nic neřekla dala mi vyvolavačku a mastičku tot vše a ja ted nevím co dal budu čekat co se stoho vykloubi
ten jsem si dělala asi tak před měsice a nevíšl byla tam jen jedna čarka a ted jsem si ho nedělala to špinění přišlo až ted kolem toho 9 ale jak řikam bylo minimalni
Amalie já mám taky velkou dělohu řekl mi to dr když jsem zrovna měla kvasinky …
pak jsem otěhotněla a při prohlídce mi to znovu říkal že mám velkou dělohu ale nic víc k tomu
ultrazvukem ji našel hned a i vaječníky
Zašla bych na krev, pokud by tam hcg bylo, tak z krve ho zjistí.
Jinak Pokud by mi doktorka tohle popsala a pak mě poslala s vyvolávačkou domů, tak bych rovnou jela na pohotovost do nejbližší porodnice. Pokud nejsi těhotná, tak zvětšená děloha může značit spoustu nepříjemných věcí (cysty, nádory, myomy, co třeba nějaká sraženina, která ucpala čípek a nemůže případně odcházet krev). To že na utz nic neviděla, tak může znamenat i to, že má nekvalitní, starý či nějak nevhodný utz, v porodkách mají vybavení mnohem lepší.
Bylo by mi naprosto ukradený, kdo by mě považoval za hysterku, protože radši 100× hysterčit, než něco zanedbat
Ahoj všechný maminy i nemaminy potřebovala bych vaší radu , ve středu jsem byla u dr z kvasinkový zanětem a taky že mi dva měsice nepřišla ms tak mě dr řekla že mě vyšetři nejdřive mě vyšetřovala pohmatem a prvni co bylo mi řekal že mam hodně velkou dělohu a zapadli děložni čipek pak mě vyšetřovala ultrazvukem a na to mi řekla že mam tak velkou dělohu a ještě pry zastrčenou někde v zadu že ji vubec na ultrazvuku neviděla neviděla ani vaječniky pak si vzala sondu jestlý tu dělohu neuvidi lepe ale ja ji mam někde zastrčenou v zadu a prý moc velkou saha mi až někde k půpku vubec ji neviděla tak na konec po 45 minutach marnecho pokusu mi řekla že dělohu mam velkou tak že ji nevidi že mi pichne vyvolavačku a na zanět janemazol a kdyby po te vyvolavačce nic nepřišlo tak mam přijit za 14 dni a ja se chci vas zeptat nemate někdo pro mě radu ze sve zkušenosti proč je ta děloha tak velka z jakeho důvodu to muže byt moc děkuji