Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, najdou se tady, co se snaží už dlouho a přesto se pořád nedočkali svého uzlíčku radosti? Vítám každou snažilku, co si chce o tom promluvit ![]()
snazime se, snazime a porad nic … ale jednou to urcite vyjde ![]()
Ahojky tak mi se snazime a uz 3× jsme o mimi prisli:-( ted se snazime dal tak jsem na to zvedava
Prcíček píše:
Ahojky tak mi se snazime a uz 3× jsme o mimi prisli:-( ted se snazime dal tak jsem na to zvedava
to je mi moc li to, my jsme meli ZT jen jednou, ale i tak to nebylo fajn a navic to tedy bylo v zacatcich, … tak doufam, ze se brzy zadari a dobre to dopadne! ![]()
Prcíček píše:
Uz mame vsechny vysetreni-mam hranicni hodnoty imunity-takze pokud otehotnim musim zacit brat prednison 5.ataky mam hranicni hodnoty stitky-na to mam uz ted lek.mi uz ani nedoufame ze se to povede.jinak mame vse ok
Prcíček píše:
Uz mame vsechny vysetreni-mam hranicni hodnoty imunity-takze pokud otehotnim musim zacit brat prednison 5.ataky mam hranicni hodnoty stitky-na to mam uz ted lek.mi uz ani nedoufame ze se to povede.jinak mame vse ok
kaczule1 píše:
tééda, vítám vás všechny. My se snažíme už 3 roky
zatím ne
teda krom mé ovulky
Tento cyklus mám ale poslední pokus s IUI a pak už asi IVF ![]()
Ivf jsme nebyli a ani to neplanujeme-nevidim duvod-otehotnim,ale neudrzim.ja tu imuno mam taky horsi proto jakmile budu opet tehu tak budu brat ten prednison 5
Prcíček píše:
Ivf jsme nebyli a ani to neplanujeme-nevidim duvod-otehotnim,ale neudrzim.ja tu imuno mam taky horsi proto jakmile budu opet tehu tak budu brat ten prednison píše: Více
tak alespoň, že přišli na to proč se to děje a dá se to řešit
To mě už asi nic jiného než IVF nezbývá ![]()
Ahoj
taky se snažíme…ale já prcka po 3 letech po IVF mám
ted se snažíme o sourozenečka a nic ![]()
koukám, že jste měli i nějaké mrazáčky, ještě nějaké máte, nebo půjdete do dalšího IVF?