Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, zajímalo by mě, kdo měl úspěšný KET? Vím, že je malá šance, ale přeci jen věřím!
Ahoj, já jsem těhu po KETu, všechny embyjka mi mrazily kvůli genetickým vyšetřením, na KET jsem šla v dalším cyklu. Proč myslíš, že je malá šance? U nás v centru říkají, že je ještě větší než po transferu normálně v cyklu. Ale asi jak kde…
misauv píše:
Prosím, do jakého CAR chodíš jananovacek?
Do Heliosu ![]()
misauv píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě, kdo měl úspěšný KET? Vím, že je malá šance, ale přeci jen věřím!
Ahoj, já po 1. neúspšném IVF šla hned v dalším cyklu na KET, ale nedopadlo ani to. Dr. mi doporučila jít hned na další, tak se teď připravuju na 2. KET (poslední mrazáček) a doufám ..
Držím pěsti!! ![]()
Ebik, pamatuji si tě z jiné diskuze. Já mám též nevydařené 1.IVF, jsem teď po KETu a čekám na výsledek. Na další ket mi případně nic nezbylo. Z 6 kousků my zbyli 2, které mám teď u sebe.Taky Ti držím pěsti:)!!!
VeKo píše:
Já snad taky![]()
Ahoj občas čtu tvé diskuze.Mám za Tebe hroznou radost tolik pokusů a zrovna u Ket.Velká gratulace a držím palce … jsi pro mě taková naděje na šťastné konce
ahoj holky.18.4. jsem byla na prvním KET, a to z vajíček, která byla odebrána už v květnu 2009. Nyní jsem na začátku těhotenství, takže iVám chci dodat naději na šťastný konec.
Ahoj snad muzu vstoupit do diskuze.Ja mam za sebou 2neuspesne IVF, ale zbyli 3na zamrazeni a to bylo v roce 2012.A ted jsme se rozhodli pro KET.Uz stimuluji Estrofenem jestli jste ho někdo taky bral. A pak budem rozmrazovat.Tak snad alespoň 1 vybojuje.
Bylo by to krasne.
@dejzi
ahojky.. já měla taky Estrofem a první KET nevyšel.. tobě vyšel??
Holky, jsem pátý den po ket a po celou dobu mne Picha v podbřišku, Jendou v krvi, pak v pravo. Pocity mám v podbřišku jak na ms. Měla jste to některá a byl ket úspěšný?
Děkuju