Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ráda bych se zeptala, zda má některá z Vás ovulaci už 8.den cyklu a jestli jste některá takto brzy otěhotněla. V centru čínské medicíny mi bylo řečeno, že vajíčko není zralé a tudíž se nemůže oplodnit. Ale normální gynekolog to nevidí jako problém. Snažíme se už přes dva roky, a vážně nevím kde je problém ![]()
Ja ke konci listopadu samovolne potratila a hned po Ms sem mela plodny hlen 8 Dc a podarilo se mi otehotnet a nyni sem v 15. Tydnu,vse je mozne a priroda je vsemozna, drzim palce.
Díky, to je pozitivní zpráva!! Hodně štěstí, ať se Ti narodí zdravej kluk jkao buk ![]()
Dekuji Handy,at se vam brzy zadari.zeptam se blbe mate doma nejake zviratko?
Nemáme, ale tchýně má kočku. Chceš mě upozornit na nějakou alergii? ![]()
Ne ne nechci,ja ma doma dve persanky a v pohode,sem otehotnela az po7mesicich a to diky duphastonu,protoze sem mela nizkou sliznici,znam jeden manzelskej par a ti nemohli mit dlouho mimi a ja tenkrat prodavala kotatka a jedno si koupily a za dva mesice pani diky kocce otehotnela,jenze clovek uz je po tak dlouhy dobe unavenej a nervozni a mel by si trochu odpocnout a preorientovat se na neco jineho, moje mati si poridila kocoura a za mesic byla taky tehu.
Já taky trpím na nízkou sliznici a beru ultrogestan. Potřebovala bych se nějak odreagovat, už mi z toho hrabe. Nejsem zrovna kočičí typ, raději bych pejska. Ale jsme celé dny s manželem v práci, takže by byl chudák.
Hando ja mam take ovulaci takhle brzo, mozna jeste i den, dva driv
. Otehotnela jsem tak 4×. 2× jsem potratila, 2× mimco donosila, nevim, zda ty potraty s tim mohly mit nejakou souvislost. Naposledy, tzn. po pate jsem otehotnela dost netypicky a to v prostred cyklu (vim, pro vetsinu normalni, pro me prekvapko). Tak stale cekam, co z toho bude, ale vzhledem k tomu, ze mi je porad zle, to vypada nadejne.
Drzim palce, at brzo otehotnis.
není nic neobvyklého na tom, otěhotnět 8.den cyklu.. pokud máš kratší cykly, je to tak ? .. např. pokud máš cyklus 25dní - 14 (16)dnů = 11. nebo klidně už i 9.den cyklu ovulace.. Sex máš 8.den cyklu a ejhle.. Spermie ten 1 den, nebo možná i 3 dny do ovulace klidně přežijí
Já otěhotněla 9.den cyklu
Holky, díky za rady. Včera večer jsem už začala špinit, tak ovulka byla asi i dřív 8DC, tak nevím zda brát ultroš nebo ne, jestli to není zbytečný ![]()
Ahoj
Taky se chci zeptat, dělala jsem si ovu test a je pozitivní, jsem 8dc..
Ms byla divná, černá prostě jiná..Ovu už 8 dc??
@Anonymní píše:
Ahoj
Taky se chci zeptat, dělala jsem si ovu test a je pozitivní, jsem 8dc..
Ms byla divná, černá prostě jiná..Ovu už 8 dc??
A proc by ne, po pozitivnim testu bude ovu do 24-48 hodin. Zalezi jak mas dlouhe cykly, ale zase takova vyjimka to neni. Ovu muzes mit dnes, zitra, pozitri.
Tak to je docela dlouhý, to bych si myslela, že bude ovu později, ale možné je vše. A seš si jistá, že je to pozitivní ovu test? Je čárka silnější nebo minimálně stejně silná jako kontrolní? Slabší čárka je vidět totiž pořád.
Oživuji
Je možné mít ovulaci 8den cyklu díky stresu, nemoci, zvýšené fyzické námaze, prostě kombinací všeho? Díky bolesti podbřišku i hlenu je to ovulace. Normálně ji mám kolem 13. dne..
m.