Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky měla bych menší dotaz jsem šestý den po IVF a mám nadmuté břicho a občas mě píchne v tříslech čeho se mohou týkat tyto příznaky?
Po stimulaci je úplně normální mít nafouknuté břicho. Máš zvětšené vaječníky a po OPU je běžné,že je v břiše i trocha volné tekutiny.Pokud jí není moc,není to problém,normálně se vstřebá,pokud by se ale objevily větší bolesti atřeba problémy s dýcháním,apk už by to problém byl.
Buď v klidu,za pár dní se to srovná.
Nadmuté břicho může být malý OHSS chce to hodně pít a jíst teď hodně bílkovin, taky odpočívat..jinak já měla 6den na testu ducha ![]()
Neboj,je to normální…
a držím palečky
Loka…6.den???tos dlouho nevydržela do testíku ![]()
Petra Z píše:
Neboj,je to normální…
a držím palečky
Loka…6.den???tos dlouho nevydržela do testíku
A kdyby jsi vyděla kolik jich bylo
to by ses teprve divila ![]()
Holky,tak to já jsem srab
.Mě se nechtělo testovat vůbec,bála jsem se výsledku ![]()
Mě se ted taky nechce.......uvidím,jak dlouho to vydržím ![]()
A Jaruše.....gratulujuuuuuuuuuuu
![]()
Děkujeme
,sice pořád ještě není vyhráno,ale věříme a doufáme,že to dotáhneme až do dobrýho konce ![]()
PetraZ …hele já tady pročítala diskuze kdy měly holky test pozitivní, vyčetla jsem že některý už ten šestý den tak jsem se hecla
a chodila to pak od odpoledne kdy jsem testila až do večera snad 100× koukat jestli ta čárka neutekla ![]()
Loka…hele,taky jsme testovala když se povedl mates jako blázen…ale teda až od toho 9.dne
![]()
Ty // jsou úžasný že---mám to nafocené,testy schované ![]()
No já mám taky testy schovaný a přemýšlela jsem že bych je dala zalít do taové té pevné folie…ale říkám si aby na mě tam nekoukali jak na zlodějku testů ![]()
loka píše:
No já mám taky testy schovaný a přemýšlela jsem že bych je dala zalít do taové té pevné folie…ale říkám si aby na mě tam nekoukali jak na zlodějku testů
Holky, tak já jsem ještě horší, začla jsem testovat 4. den od ET a pidi ducha jsem tam prostě vykoukala, pak se čárka zesilovala a stejný byly 10. den… 14 den po ET jsem měla hcg 4900, a příští týden čekám na první utz…