Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, přesně tak jsem to měla. Břicho bolelo jako na MS a MS nikde. Dostala jsem to až druhý den, ale jen takové slabé špinění, pak se to asi na 2 dny rozjelo a pak jsem zase špinila. Celkem 9 dnů
Ale doktor říkal, že je to tak u Prednisonu normální ![]()
konévka píše:
Ahoj, přesně tak jsem to měla. Břicho bolelo jako na MS a MS nikde. Dostala jsem to až druhý den, ale jen takové slabé špinění, pak se to asi na 2 dny rozjelo a pak jsem zase špinila. Celkem 9 dnůAle doktor říkal, že je to tak u Prednisonu normální
Ahojky ,já beru Prednison už 3 měsíce a Ms mám úplně přesnou,ale asi reaguje každá žena jinak.
To teda nevím,ale já to mám všechno přesně ,ale mám ještě utroš,tak to ti fakt neporadím
.
Holky díky vám moc, dnes mi šla BT trošku nahoru a tak jsem zkusila testík a je tam duch
![]()
Prednison MS pěkně blbne. Brala jsem ho dlouhodobě a velké dávky, napřed jsem nemenstruovala vůbec a pak naopak třeba měsíc v kuse, až mi nasadili antikoncepci na srovnání.
Špinění se jako první den MS obvykle nepočítá. Bere se až jasně červená krev.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj holky, beru od tohoto měsíce prednison a mám zpožděnou MS, břicho mě bolí jako by měla přijít každou chvíli ale kde nic tu nic
test jsem zkoušela a je negativní. Měla jste to některá taky tak? Případně jak dlouhé zpoždění jste měly a nebo jste si musely jít pro vyvolávačku?