Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, přesně tak jsem to měla. Břicho bolelo jako na MS a MS nikde. Dostala jsem to až druhý den, ale jen takové slabé špinění, pak se to asi na 2 dny rozjelo a pak jsem zase špinila. Celkem 9 dnů
Ale doktor říkal, že je to tak u Prednisonu normální ![]()
konévka píše:
Ahoj, přesně tak jsem to měla. Břicho bolelo jako na MS a MS nikde. Dostala jsem to až druhý den, ale jen takové slabé špinění, pak se to asi na 2 dny rozjelo a pak jsem zase špinila. Celkem 9 dnůAle doktor říkal, že je to tak u Prednisonu normální
Ahojky ,já beru Prednison už 3 měsíce a Ms mám úplně přesnou,ale asi reaguje každá žena jinak.
To teda nevím,ale já to mám všechno přesně ,ale mám ještě utroš,tak to ti fakt neporadím
.
Holky díky vám moc, dnes mi šla BT trošku nahoru a tak jsem zkusila testík a je tam duch
![]()
Prednison MS pěkně blbne. Brala jsem ho dlouhodobě a velké dávky, napřed jsem nemenstruovala vůbec a pak naopak třeba měsíc v kuse, až mi nasadili antikoncepci na srovnání.
Špinění se jako první den MS obvykle nepočítá. Bere se až jasně červená krev.
Ahoj holky, beru od tohoto měsíce prednison a mám zpožděnou MS, břicho mě bolí jako by měla přijít každou chvíli ale kde nic tu nic
test jsem zkoušela a je negativní. Měla jste to některá taky tak? Případně jak dlouhé zpoždění jste měly a nebo jste si musely jít pro vyvolávačku?