Darování vajíček v Ostravě

2830
15.2.12 14:06

Darování vajíček v Ostravě

Ahoj máte někdo zkušenost s darováním vajíček konkrétně v Ostravě? Šly by jste do toho? Vím, že jsou jisté zdravotní rizika, ale stejně bych do toho možná šla, jen se mi nedaří najít nic jiného než gyncentrum a tam žádné konkrétní info není. Osobně znám jen jednu kamarádku a ta byla dárkyní už celkem dávno, tehdy dostala kompenzaci okolo 30 000. nevíte jak je to dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
857
15.2.12 14:11

Osobně jsem darovat nešla,ale měla jsem dohodnuté právě to gyncentrum,jenže jsme otěhotněla tak jsem od toho musela ustoupit. Oni vše řeknou až většinou na místě. Tehdy mi psali tuším okolo 15-20.000,– že prý je o individuální..určitě v jiných centrech nabízí více ale to je dost daleko..tuším,že brno dávalo okolo 25.000,– jinak já tam normálně zavolala a oni chtěli at příjdu MYSLÍM jak mi dorazí ms..na krev nebo co..už přesně nevím..vše sdělí až potom na místě..takže vlastně o gyncentru víc nic nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
15.2.12 14:13

Moc děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
15.2.12 14:24

ja prave zvažuju že do toho ted pujdu.. nevidim na tom nic zleho, aspon človek vi, jak na tom je i po zdravotni strance, protože te proklepnou do posledni nitě.. genetika, krev, všechno.. mam i kontakty na ktere volat v připade zajmu. Dostaneš za to 15 000. stačí zavolat, domluvit si schuzku, vezmnou ti krev. pak čekáš 8 týdnů na výsledky krve, pokud jou v pořádku jede se do olomouce pro hormony. ty si potom pícháš cca týden a pak se jede znova do olomouce na odber vajiček.. pokud jich teda maš dost a jsou vpořadku. po odberu namiste dostaneě 15 litru a jdeš domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
15.2.12 15:59

teda… tohle mně vůbec nikdy nenapadlo… ale oni ty ženské třídí které darovat můžou a které ne? hnedka bych do toho šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
15.2.12 16:02

no já do toho stoprocentně půjdu hned jak budu moct po porodu..tuším,že je to omezeno věkem (někde 18 let ale spíše všude 21 let) a pokud má žena dítě tak tím lépe..jsou lidé,kteří to odsuzují..i můj přítel byl silně proti..jenže ted to zvážil a proč NE..pomůžu tím ženě,která mít děti nemůže a ty penízky dneska jen tak nikde nenajdu..tak proč ne..každopádně jsem se setkala s názory,že je lepší až když je žena rozhodnuta nemít děti..nevím přesně proč..některé ženy s tím mívají zdravotní problémy a nemohou to podstupovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
15.2.12 17:03

samozřejme nevyhovuje každá žena .. to je právě ovlivněno těmi testy krve, a když krev je dobrá, pořád neznamená, že je správná dárkyně.. to je potom podle toho, kolik vajíček se ji vyvine při těch horm. injeekcích .. kamarádka z práce to darovala už asi 3×.. a všechno mi vysvetlila.. nevím teda, jaká jsou rizika, snad jen to, že mohou přijít na to, že nejsi vhodná dárkyně, popř, jsi nemocná, nebo nemáš dost vajíček, tím pádem neplodná atp… ale na druhou stranu se můžeš dovedět, že jsi naprosto vpořádku, a vajíček máš na „rozdávání“ a nebudeš mít do budoucna problém třeba s dalším mimčem .. zrovna tak to má ta kamarádka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
15.2.12 21:34

moc děuji za info, asi do toho půjdu.. ale plánujeme ještě v budoucnu jednoho mimíska, tak nevím no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.12 12:50

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, chtěla bych darovat vajíčka, někomu pomoci, sama už dvě děti mám. a další už neplánujeme. a určitě bych byla ráda i za fin. odměnu jako náhradu. penízky se hodí…
jsem z Ostravy
pomůže někomu když si mě tam dovede že ho posunou v pořadníku? nebo už čekačky nejsou. jen jsem letecky něco málo přečetla…
nevíte jaká je kompenzační náhrada ve fertimedu, v eurofertilu a gyncentru? kam jít?
kdy nejlíp tam dojít? po MS nebo před?
jak dlouho se stimuluje a pak jak s odběrem? díky moc za info

• Citovat
  • Upravit
505
15.10.12 11:22

Holky, je ta klinika i v Ostravě??a máte nějaký formulář nebo kontakt??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.11.12 15:36

@darushka v Ostravě jsou 3 kliniky.
Gyncentrum dává odměnu 10.000,–
Fermited okolo 15.OOO,– a je v Polance a pak ještě Eurofertil, ale z toho se mi ani neozvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.11.12 10:58

@hanitscha - a nemáš, prosím tě, nějaký kontakt??na netu se mi nepodařilo nic najít :( :oops: moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.11.12 11:38
@darushka píše:
@hanitscha - a nemáš, prosím tě, nějaký kontakt??na netu se mi nepodařilo nic najít :( :oops: moc děkuji

a na kterou kliniku? já jsem všude psala emaily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.11.12 12:06

Dej mi, prosím, na všechny.) vyzkouším všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.11.12 21:59
@darushka píše:
Dej mi, prosím, na všechny.) vyzkouším všechny :)

http://www.gyncentrum.com/kontakt
http://www.fertimed.cz/kontakty/
http://www.eurofertil.cz/kontakt.php

snad to takto postačí, všude tam jsou uvedeny emaily, na které jsem psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí