Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky…
Teď v ůnoru jdu na druhé IUI. Je tu někdo kdo taky půjde v únoru na IUI? ![]()
Ahoj Moll
,držím palečky při IUI.Mě teprve čeká vstup.pohovor v CARu a pak půjdeme do IUI. ![]()
Ahojky Luci děkuji budu to potřebovat. A kam půjdeš do caru? Já tam šla poprvé v září minulýho roku a ted až teprve druhá iui. Přijde mi, že to všechno hrozně dlouho trvá, ale na druhé straně vím, že všechno má svůj čas
jak dlouho se už snažíte. Jestli můžu vědět?
Snažíme se 2,5roku přirozenou cestou…ale marně
Takže jsme se rozhodli vyhledat odbornou pomoc a jsme zvědavi,co nám řeknou.Já bych měla být ok,manžel to má horší se spg.Jdeme do Eurofertilu v Ov.A jak to máte vy?
mnoo u nás je problém u mě mám PCOS na jednom vaječníku jinak manžel spermio na jedničku. Při minulým iui s clostalbeg. jsem měla jeden folikul a nic
tak ted jsem si začala píchat injekce a v pátek bychom na to měli jít.:-)Mám známý co měli blbej spermio a dnes mají 2 holčičky ![]()
Jinak chodím do pronatalu. Taky jsem byla hrozně zvědavá na první návštěvu, ale přišlo mi to úplně stejný jako bych byla u svého gyn. Takže úplně supr. Dali mi injekci, protže ty moje cykly nic moc
pak jsem začala s clostíkem. Potom první injekce ovitrellu, kterou jsem si po delším váhání píchla sama a pak už jen čekání ![]()
Neboj,jednou to určitě vyjde
Na co jsou ty injekce?A co je ten clostalbeg?Je to asi složitější než to čekám… ![]()
Jo jo to vyjde všem. Já v to pořád věřím
Jinak složitý to moc není. Hrozně jsem se toho bála, ale clostík je prášek ten bereš podle toho jaký máš cyklus asi 5 nebo 7 dní. ted už nevím jak jsem to měla. A pak jsme čekali jak porostou folíci no a já tedy čekala asi 14 dní pak tam byl 18mm. píchla jsem si ovitrell. To už je připravená injekce na ovulaci no a za 2 dny na iui. ted jsem měla menopur to jsou injekce, který píchám od 3DC a sama si je natahuješ a pak píchneš.Ale to ty asi mýt nebudeš.Když jsi zdravá.:-)
no sestřička mi dala jehly, stříkačku,léky ukázala nám to a šli jsme. Víš jak nesmíš se toho bát. já si ale stejně myslím, že když si člověk poprvé zvládne píchnout, tak pak už je to dobrý. Já u toho poprvé málem zkolabovala, ale zvládla jsem to. ale snad tě tohle mine taky ![]()
No,uvidíme…už se těším,jak tam půjdeme…to je snad poprvé.co se těším k dr
v pátek jdeš teprve na utz nebo už rovnou na IUI?
2.3. ,už jsme měsíc objednaní,ale mají asi narváno…takže máme ještě měsíc na snažení přírodní cestou…
Aha tak to budu tedy moc moc držet palečky.Hlavně aby se vám to tam brzo povedlo. Já jdu v pátek už na iui. A pak už jen to další čekání
Ale je super, že tu jsi můžeme alespon pokecnout
![]()
Už teď jsem zvědavá,jak dopadneš.Doufám,že najdeš na testíku //