IUI únor 2012

60
14.2.12 16:44

IUI únor 2012

Ahojky…
Teď v ůnoru jdu na druhé IUI. Je tu někdo kdo taky půjde v únoru na IUI? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
14.2.12 17:17

Ahoj Moll :mavam: ,držím palečky při IUI.Mě teprve čeká vstup.pohovor v CARu a pak půjdeme do IUI. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.12 17:21

Ahojky Luci děkuji budu to potřebovat. A kam půjdeš do caru? Já tam šla poprvé v září minulýho roku a ted až teprve druhá iui. Přijde mi, že to všechno hrozně dlouho trvá, ale na druhé straně vím, že všechno má svůj čas :-) jak dlouho se už snažíte. Jestli můžu vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.2.12 17:36

Snažíme se 2,5roku přirozenou cestou…ale marně :,( Takže jsme se rozhodli vyhledat odbornou pomoc a jsme zvědavi,co nám řeknou.Já bych měla být ok,manžel to má horší se spg.Jdeme do Eurofertilu v Ov.A jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.12 17:39

mnoo u nás je problém u mě mám PCOS na jednom vaječníku jinak manžel spermio na jedničku. Při minulým iui s clostalbeg. jsem měla jeden folikul a nic :-( tak ted jsem si začala píchat injekce a v pátek bychom na to měli jít.:-)Mám známý co měli blbej spermio a dnes mají 2 holčičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.12 17:44

Jinak chodím do pronatalu. Taky jsem byla hrozně zvědavá na první návštěvu, ale přišlo mi to úplně stejný jako bych byla u svého gyn. Takže úplně supr. Dali mi injekci, protže ty moje cykly nic moc :-) pak jsem začala s clostíkem. Potom první injekce ovitrellu, kterou jsem si po delším váhání píchla sama a pak už jen čekání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.2.12 17:52

Neboj,jednou to určitě vyjde :) Na co jsou ty injekce?A co je ten clostalbeg?Je to asi složitější než to čekám… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.2.12 17:55

Sama si píchnout injekci? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.12 17:58

Jo jo to vyjde všem. Já v to pořád věřím :-) Jinak složitý to moc není. Hrozně jsem se toho bála, ale clostík je prášek ten bereš podle toho jaký máš cyklus asi 5 nebo 7 dní. ted už nevím jak jsem to měla. A pak jsme čekali jak porostou folíci no a já tedy čekala asi 14 dní pak tam byl 18mm. píchla jsem si ovitrell. To už je připravená injekce na ovulaci no a za 2 dny na iui. ted jsem měla menopur to jsou injekce, který píchám od 3DC a sama si je natahuješ a pak píchneš.Ale to ty asi mýt nebudeš.Když jsi zdravá.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.12 18:01

no sestřička mi dala jehly, stříkačku,léky ukázala nám to a šli jsme. Víš jak nesmíš se toho bát. já si ale stejně myslím, že když si člověk poprvé zvládne píchnout, tak pak už je to dobrý. Já u toho poprvé málem zkolabovala, ale zvládla jsem to. ale snad tě tohle mine taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.12 18:03

a kdy vůbec jdete na tu první konzultaci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.2.12 18:07

No,uvidíme…už se těším,jak tam půjdeme…to je snad poprvé.co se těším k dr :mrgreen: v pátek jdeš teprve na utz nebo už rovnou na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.2.12 18:07

2.3. ,už jsme měsíc objednaní,ale mají asi narváno…takže máme ještě měsíc na snažení přírodní cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.12 18:11

Aha tak to budu tedy moc moc držet palečky.Hlavně aby se vám to tam brzo povedlo. Já jdu v pátek už na iui. A pak už jen to další čekání :-) Ale je super, že tu jsi můžeme alespon pokecnout :-) :pocitac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.2.12 18:14

Už teď jsem zvědavá,jak dopadneš.Doufám,že najdeš na testíku //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie