Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hani, to mě mrzí, teda, ale ještě skoč určitě na tu krev a Utrogestan bych vysadila až po tom, přece jenom tady ještě šance a test může klamat.
Holčiny, díky za podporu, už to mám za sebou, jsem doma, tak se válím a doufám. IUI byla tentokrát rychlovka, přímo v ordinaci na koze a za půl minutky hotovo. Tohle já neznám, minule jsem byla na sále, kde to bylo vidět na velké obrazovce a doktorovi to docela trvalo, než se dostal tam, kam potřeboval. Tak mi přijde, že to nějak odflákli
. Jak to dělají u vás v CARu? Od zítřka mám zavádět Utrogestan 2-0-2, taky jste to zaváděli až den po? Nebo si to mám raději zavést hned? Jinak vaječníky mě bolí jako blázen oba, tak uvidíme, co z toho bude.
If-ko, přesně tak, mě na první konzultaci v CARu chtěli taky hned na místě udělat IUI, protože jsem zrovna měla ovulaci. Ale měla jsem malé folíky, tak se to odložilo na příště.
Lili, jejda, on ti doktor neřekl, že nemáš Utrogestan vysazovat? To je teda čudla, tak teď už to určitě vyjde. Držím pěsti, aby vám hned IUI udělali.
Hani, ještě jsem chtěla napsat, že špinění je na počátku těhu i znakem zahnizďování, taky jsem to tak ze začátku měla, takže to ať vás nikoho nevyděsí.
Janyyy to je škoda no, já počítám, že když když to nevyjde do té doby, že bych v dubnu už zkusila IVF.
Ivčo já to měla naprosto stejně, sice oboje na sále, ale poprvé hrozný problém a podruhé rychlovka. Už jsem to tu psala, u mě to bylo tím, že jsem poprvé byla hrozně sevřená a nervozí a doktorka řekla že mám všechny vnitřní svaly stažené a nemůže se dostat a povolit to taky nešlo z mé strany, podruhé už to bylo všechno uvolněné. Myslím že je jedno jestli koza nebo sál, hlavně že jsou tam mršky. Já nezavádím ale polykám 1-0-1, až tak 3. den po IUI začínám… ale to má každý prostě trošku jinak, dneska určitě nezačínej, to je zbytečné. ![]()
If-ko, díky moc, tak budu poslouchat a zavádět začnu až zítra ráno. U mě snad nebyl problém, že by se tam nemohli dostat, teda alespoň nic neříkali, jen teda trvalo chvíli, než to udělali, teď to byl mžik. Tak snad to bude dobrý a povede se to
.
Holčiny, bolely vás někoho vaječníky ještě po IUI? Mě to teda opravdu bolí dost i při chůzi. No, tak to radši podpoříme sexíkem
.
Ivča - ne, ten kretén mi ho napsal jen an 10 dní a když jsem mu volala, tka mi řekl, že mi ho nedá, že uvidíme, co a jak … grrrrrrrrrrrrrrrrr
Ivča78 píše:
If-ko, přesně tak, mě na první konzultaci v CARu chtěli taky hned na místě udělat IUI, protože jsem zrovna měla ovulaci. Ale měla jsem malé folíky, tak se to odložilo na příště.Lili, jejda, on ti doktor neřekl, že nemáš Utrogestan vysazovat? To je teda čudla, tak teď už to určitě vyjde. Držím pěsti, aby vám hned IUI udělali.
Hani, ještě jsem chtěla napsat, že špinění je na počátku těhu i znakem zahnizďování, taky jsem to tak ze začátku měla, takže to ať vás nikoho nevyděsí.
holky - taková blbá otázka ohledně IUI, musíte mít před nějaký sexuální půst????!!! jako myslím partner, aby bylo dost „materiálu“
Ivi mě poprvé bolelo a dost, ani sex pak nešel, vyla jsem vyřízená… teď po druhé, asi 5 dní úplně klid, až jsem si říkala jestli mi vůbec něco dělali a ted mě občas píchne, ale poprvé to bylo fakt peklo. ![]()
Lili, teda ti někteří doktoři, to je síla. By ho měli v CARu poučit, na co se Utrogestan používá
.
Ivča - jojo, no bohužel, nemůžu to řešit, jinakbych si vybrečela oči … prostě třeba bylo něco špatně a nebylo by zdravé … takže se snažím myslet pozitivně, že jsem an těhu připravená, zobu clostík, piju čaj na otěhotnění a kontryhel, gynex a femibion+ a už fakt víc za sebe udělat nemůůůůžu … uffffffff
Haniku zitra zajdi na krev at maš jistotu a pak teprv usuzovat…někdy to i tak dopadne..