Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hcg - je tentýž den, pokud nejdeš večer … horm. profil trvá cca 2 dny
lilia dekuji myslila jsem hsg a dekuji.jdu tam rano na 7 hod.
Hani, na krev jsem šla ráno a kolem jedné odpolko už byly výsledky.
Hani to bylo k tomu utrouši. Vy píšete rychleji než já stíhám aktualizovat… ![]()
Tak mi přijde, že to dostanu ještě dřív než budu testit…začla mě bolet záda jak při ms…sakra holky vždyt jsme všechy ty mrchy poslaly na někam do tramtárie na dovču:-). Hani držim pěsti a zítra …furt špiníš nebo to přešlo?
Janyyy, nemusí to nic znamenat. Mě bolí záda i dneska, a to mám pravděpodobně ovulku, takže ono se podle toho řídit moc nedá. Věřím, že to bude O. K., jen musíme věřit.
nestíhám dočítat dnešní debaty:-)…Ivčo tak to máš za sebou takže holčičku k Vašemu chlapečkovi
přeju, Ifko už aby byla neděle vid:-)
janyyy bohuzel furt spinim a dokonce o trosinku vice kazdim dnem se to urcite rozjede
Janyyy, klidně i druhého chlapečka, mě je to opravdu jedno, hlavně, aby to bylo vše v pořádku a mimi zdravé
.
Hani, zase pokud by to byla menses, tak bys to asi už naplno dostala, ne? To může být i zahnizďování, uvidíš, jak dopadne zítra ta krev. Dej potom hned vědět.
Holky, já bych potřebovala testit už v sobotu, brácha má narozeniny a naplánoval parádní akci, ale budu to muset oželet, nepít a vydržet čekat, v sobotu je moooc brzo… ![]()
Haničky držte se, Janýýý ty buď ještě chvilku trpělivá a Iví klídek a moc se neunavovat (i když s prckem to asi moc nejde)!!!