Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
If-ko, včera jsem ležela, dneska už se zase musím zapojit, ale přehánět nic nebudu. A už mi je líp, depka je pryč, potvora jedna.
Jannny, If-ko, myslíte, že 12. den po iui už můžeme testovat, není to ještě brzy? Nemám s tím zkušenosti, tak nevím… A co jinak, jak se cítíte holky?
Ivčo, včera jsem na tebe myslela a moc ti přeju, aby se iui podařila ![]()
Vikky myslím , že když 12 bude / tak se ještě dá říct, že může být brzo, 3 týdny po už je to bych řekla jistota zda / nebo //.
jsem zvědavá jak Hani a Mili ???
UZ JSEM S CARU DOMA VYSLEDKY BUDOU VE 13HOD.JINAK SI MYSLIM ZE TO JE JASNY JE MI DNESKA DESNE ZLE BOLI ME VAJECNIKY PODBRISEK MAM PRUJEM A JE MI NA ZVRACENI,TAKLE SE U ME PROJEVUJE KAZDA MENSTRUACE.A JINAK UZ KRVACIM NE MOC ALE KRVACIM
hani - tak to je mi moc líto, ale tak uvidíš, co krev, třeba se tak projevuje u tebe i těhu, budu na tebe myslet …
vikky - já testovala 12 DPO a měla jsem dušíka … akorát to nedopadlo ![]()
Hani, chjo, to je teda škoda, ale uvidíš ještě, co ta krev.
Vikky, díky, že jsi na mě myslela
. Ten 12 den po IUI mi přijde na testování brzy, doktor mi řekl, že nejdříve za 14 dní až 3 týdny.
Bohužel ty tři týdny by byly nejlepší, protože můžeš mít ducha před menzes a pak to stejně odejde v datu menzes s ní…a pak zbytečné depky z toho.
Janyyy, to máš recht, já ducha takhle měla minule a nakonec z toho byla menses, to je tak, když jsem nedočkavá a testuju moc brzo. Prostě nejlepší by bylo zajet na krev, no. Zase člověk nechce brát ten utrogestan zbytečně dlouho a oddalovat si tím menses, no.
ivča - jj, já taky měla ducha, pak sílil a 5 dní po očekávané MS přišla mrcha jedna … takže bych stejně testila a věděla to …
HOLKY NO JO NAK SE NAM ZADNE NEDARI.JA UZ JSEM NAKA PREHORMONOVANA,DAME SI 3 MESICE PAUZU MAM V TOM JASNO.A PAK ASI BUDEME RESIT ROVNOU IVF,DNESKA JSEM O TOM VSEM MLUVILA V CARU S DOKTOREM.NETLACIL NIKDO NA NAS,ALE FURT JE TO O NICEM,RIKAL BY ZE BY NAS TO ANI FINANCNE NEPRISLO NA MOC.INJEKCE BYCH SI MUSELA UZ PICHAT STEJNE JESTLI IUI NEBO IVF.
hanka - mám úplně stejný plán, ale uvidíme, co řeknou v CAR!
Ale jednou se zadařit musí a zadaří a všechny uvidíme na testíku //.
IVCO ANO ZADARI SE TO SNAD VIME VSECHNY,NEKTERA DRIVE,JINA ZASE POZDEJI,ALE ABYSME S TECH HORMONU DRIV NEUMRELI.JA BRALA HORMONY 6MESICU V KUSE PROTO CHCI PAUZU UZ ME TO LEZE ASI USIMA.