Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mě v caru doktorka říkala jen, že mám dát vědět jak to dopadlo…, že se mám ukázat u nich nebo u svého doktora nebo si udělat test, ale vůbec nic o tom kdy jen předpokládám, že asi prostě až nepříjde menzes.
Ahoj Ivi, mně v CARu objednali 14. den po iui na odběr krve. Dnes jsem 7. den po iui a nekonečně se to táhne. Ať ti to zítra dopadne na jedničku, držím pěstičky
Jinak já budu stejně jako Janyyy v neděli 12. den po iui, tak nejspíš taky zkusím testnout ![]()
Vikky, díky, snad se IUI povede. Tak nějak jsem si to myslela, že bych si testík udělala ten 14. den cyklu. Jinak moc držím pěsti, aby testování vyšlo a byly tam //.
ahoj kdo z vás pujde nejspíše tento týden na iui já jdu zítra na kontrolu
Tak ať zítra dopadne ultrazvuk na výbornou, držím pěsti. Já jsem dnes utahaná jako kotě, nevím, jestli je to po Pregnylu, ale jsem naprosto grogy.
Šárko, já jdu na ultrazvuk ve čtvrtek- tak to vidím asi na pátek nebo víkend…
Ivča78 píše:
Tak ať zítra dopadne ultrazvuk na výbornou, držím pěsti. Já jsem dnes utahaná jako kotě, nevím, jestli je to po Pregnylu, ale jsem naprosto grogy.
Ivi, moc moc držím pěsti ať Vám to dobře dopadne…
Rhapsody, díky moc, budu na tebe myslet, aby ti ultrazvuk dopadl na výbornou. To je super, že u vás dělají IUI i o víkendu, u nás nee, ještě že mi to tentokrát vychází v týdnu.
Ivča78 píše:
Rhapsody, díky moc, budu na tebe myslet, aby ti ultrazvuk dopadl na výbornou. To je super, že u vás dělají IUI i o víkendu, u nás nee, ještě že mi to tentokrát vychází v týdnu.
Rhapsody JP píše:Ivča78 píše:
děkuji, jo jo dělají - byla jsem i jednou v neděli na odběrech krve na hladinu hormonu…a měli tam přede mnou jeden transfer…
Je to fajn, nedokážu si představit, že by mi to vyšlo na víkend a vše by šlo do háje, ale to asi musí hlídat aby to neprošvihly a popřípadě to přetáhly po víkendu ne? Jinak chodíme do sanusu Jihlava k dr.Fiker - je moc fajn volala jsem mu jednou i 2× za víkend na mob. vždy zvedl a poradil…
To máte opravdu super. No, nevím, jak by to udělali, kdyby to na ten víkend vyšlo, museli by to nějak posunout, ale to už by taky mohlo být pozdě, no. Naštěstí mi to vyšlo na středu, to by mě jinak asi kleplo.
Ahoj holky,
můžu se přidat? V pátek jdem do CAR a tak nějak doufám, že by nám třeba vyšlo tento cyklus IUI … když bude spermio v pořádku a narostou folíky!
Koukám, že tady taky teprve některé mířite do CAR ![]()
Ahoj Lili
,držím palečky při IUI.To bude vaše první?Myslíš,že to půjde tak rychle?Já se chystám poprvé do CARu příští pátek a ani mě nenapadlo,že hned v tom cyklu bych mohla jít na IUI…teoreticky by nám to taky vyšlo…jen jsem myslela,že tam jsou nějaké vstup.vyšetření,stimulace léky atd ![]()