Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem snažilkám.
Jsem tady úplně nová a ráda bych se přidala mezi vás. Jsem 2. den po iui a to čekání je strááášně dlouhé.
vikky mme to povidej to cekani je silene.ja jsem po ivi 8dni po pregnylu 10dnu a to je tva prvni? u mne ano.
Ahojky holky jsem ráda, že se to tu tak rozjelo jinak vám přeji moc moc štěstíčka. A Ať už nám to vyjde
Vikky tak můžem čekat spolu
já půjdu už zítra ![]()
Jinak jak jsem tu četla o těch vitamínech a tak. Já měla taky listovkku pak jsem brala ještě centrum materna a něco jiného. Nakonec jsem musela všechno vysadit na příkaz doktora, protože jsem byla převitamínovaná
říkal, že tělo má dost vitamínů, takže ani listovku ne ta je prý vhodná až po potratu. Tak jsem z toho taky blázen ![]()
Haničko můžu se zeptat co jsi měla před pregnylem? Nějak nechápu proč mi ho taky nedaj. a samozdřejmě se vždycky zapomenu zeptat ![]()
Haničko, to je má první iui, tak jsem v tom úplný nováček. Říkala jsem si, že těch 14 dní do testování uteče jako nic, ale zjišťuji, že se to „pěkně“ potáhne ![]()
Mollo, my to máme skoro stejně, tak budeme čekat spolu
To je tvoje první?
Tak nám všem holky držím pěstičky ![]()
molla ja brala 2-6dc clostik pak 12dc ultrazvuk 14dc pregnyl 16dc ivi aty?
No já při první taky clostík ale šla jsem asi 2× na ultrazvuk. takže jsem čekala dlouho asi 16 dní a potom ovitrell a iui. ted jsem si píchala injekce menopuru a 14 dc zase ovitrell a 16 iui. tak jsem zvědavá jaký to bude po těch injekcích
Tak další čekatelky na testík.
..Hani a jak se cítíš respektive cítíš se jinak? Už je 3 x se vyspíš. ![]()
ahoj není to moje první IUI ale již třetí jedno těhotenství se nepovedlo a skončilo zamklým těhotestvím tak doufejme že tohle vyjde až do konce jina dám info jak to bude ale myslím že v budto v pátek nebo v pondělí necháme se překcvapit
sem tam me pichne v brisku a vcera vecer trosku me bolelo brisko jinak nic necitim.dneska nic necitim.jen me stve ten utrogestan jak to vytika ven.vypada to blede
molla ja bych taky chtela dalsi ciklus pokud to nevyjde injekce,clostik beru uz dlouho.kolik jsi dala za ty injekce?
No měla jsem 3 balení menopuru na každý jsem doplácela kolem 300, takže to není zas taková hrůza a za ovitrell jen 30,–a kam chodíš do caru?