Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
manzel nebere nic spermiogram ma v poradku.ja tedka take neberu zadne vytamini.jsem od pondelka si mam nasadit prasky na posileni imunity
Janyy a jaké prášky budeš kupovat pro manžela? To by taky mohlo pomoct možná to éčko nebo něco speciálního?
Janyy a jaké prášky budeš kupovat pro manžela? To by taky mohlo pomoct možná to éčko nebo něco speciálního?
Ahoj holky,my taky zobeme listovku a éčko…
Ivčo,slyšela jsem chválu na Profertil,je ale kapánek dražší
,ale prý hodně párům už pomohl.Někde tu je o něm i diskuze.Zkus pohledat…
jj mě taky sestřička doporučila ten profertil a pak ještě říkala eregma nebo tak či co …prý se mám zeptat v lékárně, dnes jsem nestihla zkusím zítra ..taky jsem dnes zavedla povinné sprchovámí studenou vodou a prý už od zítřka nebude kouřit..:) no tomu moc nevěřím po nnovém roce mu to vydrželo jen 3 týdny:-) zatím protestuje jen pro ti trenýrkám:-(
Janyyy, sprchování studenou vodou? To kvůli otužování, nebo vám to poradili v CARu? Koukám, jak blázen
.
Tak jsem namátkou koukla na ten Profertil a někdo píše, že mu pomohl, někdo že ne, ale zase to složení je zajímavé. Manžel to spermio tak špatný nemá, tak zatím zkusíme ten vitamín E. Tak jsem ho právě zaúkolovala a už si ho vzal, prý když mi to udělá radost
. A kyselinu listovou by taky asi měl brát, tu ten Profertil obsahuje taky.
to jsem vyčetla někde tady … myšleno jen jistou partii partnerova těla …ale je to spíše mučeníčko:-)
Manžel se taky sprchuje studenou vodu…tedy jen určité partie těla…poradil nám to přímo náš dr.Do trenýrek ho nedostanu,to je marný boj,ale vitamíny jí,to jo.Je totiž řidič z povolání,takže pořád sedí v autě…vyhřívaná sedačka… a pak se nám mají urodit nějaké spermijky
takže aspoň chladíme sprchou ![]()
ahoj zdravím nás také čeká IUI asi nejspíše příští pátek
ve středu jdu na utz kvůli folikům jestli zrajou dostatečně a doufám že to vyjde
dneska jsem od kamarádky dostala tehu rifle tak snad přinesou štěstí
jinak jirka jí vitamín E a selzink jinak nic jiného nemá smysl u nás
Ahoj Šárko, taky držím pěsti, pak napiš, jak dopadl ve středu ultrazvuk.