Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vikky, jj, mám ho po IUI, to mě taky drží nad vodou, když vím, že to funguje
. U mě se teda zhoršily dost výsledky a doktor mi řekl, že to, že se to IUI povedlo vůbec nečekal, že Adámek je zázrak přírody
.
Ivčo,tak ti přeji hodně štěstíčka při dalším IUI.Ať z toho je co jak nejdříve miminko ![]()
Já už se tak těším až mi to taky začne…ještě 14dní…asi nedočkám…
Luculko, to uteče, neboj. Pak se budou dít věci, že nebudeš stíhat, já na to ráda vzpomínám
.
ahoj holky dneska jsem testovala a bohuzel jedna carka dneska jsem po iui 11den.a od pregnylu 13den tak pockam na mrchu a asi druhe iui bude uvidime co rekne v caru.
ach jo ta jedna / mě mrzí za tebe…, ale nemělo by se testit po 14 dnech aby to bylo a tuty?
janyyy me v caru nerekli kdy mam testit,ale nejspis proto ze jdu na krev ve ctvrtek a to budu 15den po iui.me to taky mrzi ale co nadelas vubec nic
Hani, to je škoda, teda, ale taky si myslím, jestli to není ještě brzy. Nevím, kolikátý DC ti dělali IUI, ale pokud třeba 12tý den, tak mi to přijde brzy. Neházej flintu do žita a počkej a třeba ve středu zkus testnout znovu. Tak uvidíš, jak to dopadne z té krve, ta je nejpřesnější. To je super, že to u vás autamicky berou po IUI na krev, tady jenom když je pozitivní test.
ivco ivi me delali az 16dc dneska jsem po iui 11den.a dneska jsem 27dc.zkusim jeste ve stredu testnout.
Jasně, Hani, zkus to ve středu nebo počkej do toho čtvrtka na tu krev, to už máš jedno, ten den už to vydržíš. Tak budeš mít jistotu, hlavně zatím nevysazuj Utrogestan.
Ahoj holky, jsem tu nová a spadám do této diskuze - stlimulujeme menopurem, ve čtvrtek ultrazvuk a následně 1 iui… snad vše dobře dopadne …
snažíme se už 5 let - první těhu ukončené v šestém měs. vada neslučitelná se životem - v Lednu jsem změnila doktora a vše nabralo nový směr to čekání a poslouchání, že jsem mladá(27) mě už nebavilo - 5let je 5let. Nový pan doktor jen kroutil hlavou… jsem zvědavá jestli změna donese i vytoužené mimi…
Rhapsody JP píše:
Ahoj holky, jsem tu nová a spadám do této diskuze - stlimulujeme menopurem, ve čtvrtek ultrazvuk a následně 1 iui… snad vše dobře dopadne …
snažíme se už 5 let - první těhu ukončené v šestém měs. vada neslučitelná se životem - v Lednu jsem změnila doktora a vše nabralo nový směr to čekání a poslouchání, že jsem mladá(27) mě už nebavilo - 5let je 5let. Nový pan doktor jen kroutil hlavou… jsem zvědavá jestli změna donese i vytoužené mimi…
Ahoj,držím to moooc palečky,ať ti to vše výjde.
mě taky čeká teprve 1.IUI…moc se těším