Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Daajik děkuju, tak držím taky palce, abyste něco kloudného vymysleli, co ti udělá radost ![]()
Ahooj holky, jak se vam vsem dari?
Lehr, Ty jsi chodila na akupunkturu, ze? Chodis jeste? Ja jsem ted s ni zacala, vcera jsem mela termin a dostala jsrm bylinky:-) no zazitek to byl, pac to bylo docela bolestive, zvladt na brichu, na zadech taky, ale pak uz to bylo moc prijemne..;-) pristi tyden mam dalsi termin
Jo a dostala jsem na doporuceni tyhle vitaminy, co jsem o nich zatim cetla, tak je to hotovy zazrak:
Ahojky! jo, chodila a v ponděli začínám druhý cyklus, protože mám přestávku v kortikoidech.. akorát já jsem to měla zaměřené asi jen specificky na ženskou imunitu, takže na záda nebo břicho mi nic nepíchali..bohužel neovládám angličtinu, tak si asi nepočtu, o co jde?
No u me je tech zdravotnich problemu vic pospolu (ta dr. zminila, ze je to u me dost komplikovane, pac mam slabe obe strany - jang/jing), takze asi proto mi delala obe strany - nejdrive zada a jedna na hlave a pak bricho (hlavne dole), ruce a nohy. Vpich byl docela ok, ale kdyz tu jehlu zatlacila, tak to byl kolikrat mazec:-O Jake jsi mela pocity Ty? A kde jsi mela teda ty jehlicky Ty? A kolik sezeni jsi mela na 1.cyklu - 10?
No nemuzu to najit v jinem jazyku nez v anglictine
je to smes specialnich bylinek + kostni moucka z cernych kurat (nevim, jak to spravne prelozit) a dle zkusenosti na netu, se to pouziva pri menstr. problemech, pri neplodnosti, prokrvuje delohu atp…
No, já hlavně vím, že akupunktura u mě zafungovala, místy to ale taky bylo nepříjemné, sezení bylo deset, obvykle mi píchala za krkem, z boku lokte, a na nohách - od kolen dolů. tak ať bylinky pomůžou, i když kostní moučka zní děsivě ![]()
No zni to desive, to je pravda, ale je tam i spousta bylinek a pry to zabira.Tak clovek zkusi vsechno;-) jen je to hrozne drahe.
Ahoj holky, tuto sobotu je vystava v Brne Fort Fertility 2013, prednasku tam ma i ten Prof. z Reprofitu, mj. take nejaka zkusenost jedne pani, psycholog o zvladani pocitu nebo taky akupunktura!
Ahoj Hani, tahle diskuze už je asi mrtvá
Koukám, že tě čeká změna CARu - to je super
, nový přístup bude určitě úspěšnější. Nám se 20.července narodila holčička Tina, hrozně to utíká - už bude mít 2 měsíce. Přeji ti hodně štěstí v Reprofitu, slyšela jsem na něj jen chválu - i moje obvodní doktorka tam chodí a je spokojená ![]()
Taky já zdravím
my jsme právě začali stimulaci na první IVF, tak jsem plná očekávání i obav z případného neúspěchu - raději se na něj už pomale chystám, aby mě to moc nevzalo ![]()
Ahooj holky, Lehrerin, drzim moc palce, at se zadari…my se jeste rozhodli zkusit tu lecitelku Mouckovou, dame posledni prirodni sanci a kdyz to neklapne, tak pristi rok zacatkem jdeme tez do ivf. Uz jsme zmenili centrum, tam je moc mily doktor…
@Daajik děkuju, jsem taková vystrašená z toho zítřka, ale nějak to půjde, tobě taky držím palce! ![]()