IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
13.12.12 19:18

Lehr, já skoro žádné příznaky nemám, jenom občas takové slabší menstruační bolesti a to si pamatuju, že jsem měla i u Adámka. Už se nemůžu dočkat v pondělí na ten ultrazvuk - hlavně ať je všechno v pořádku. Dnes jsem hodinu a půl stála na vánoční besídce, teď jsme přišli domů a cítím, že mě to břicho tlačí, tak si musím na chvíli lehnout. A co si pamatuju, tak ze začátku, když jsem začala chodit na tuto diskuzi, tak pár holek otěhotnělo po IUI - ty už teď vlastně touto dobou mají rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
13.12.12 22:08
Ahoj holky
@Klárika80 píše:
Lehr, já skoro žádné příznaky nemám, jenom občas takové slabší menstruační bolesti a to si pamatuju, že jsem měla i u Adámka. Už se nemůžu dočkat v pondělí na ten ultrazvuk - hlavně ať je všechno v pořádku. Dnes jsem hodinu a půl stála na vánoční besídce, teď jsme přišli domů a cítím, že mě to břicho tlačí, tak si musím na chvíli lehnout. A co si pamatuju, tak ze začátku, když jsem začala chodit na tuto diskuzi, tak pár holek otěhotnělo po IUI - ty už teď vlastně touto dobou mají rodit :mrgreen:

Bože dlouho jsem tu nebyla a ty jsi těhule???No paráda :dance: :dance: blahopřeji moc moc :mavam: Tak takový sněhuláček s kterým jsi ani nepočítala a takový bojovník. Super! Já čekám menses už třetí den po termínu, ale je to první normální po neúspěšném ET, takže kdoví kdy přijde..no a stimulovat na 2.IVF začínám v lednu, takže ET pravděpodobně začátek února. Jinak tento měsíc na ultrazvuku žádný přirozený folikul takže anovulační cyklus-čekala jsem že po takových dávkách hormonu v tom těle ještě něco zůstalo jak píšou holky na jiných diskusích, ale prd, prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.12.12 08:08

Marto ani ja po neuspesnym ivf nemela dalsi mesic folik, a taky jsem mela davky vysoky. nekdo proste blbe reaguje, taky mam anovulak. klariko tobe blahopreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
15.12.12 10:05

@Marta25 Díky Marti, doufám, že to ten bojovníček vybojuje až do konce! Já jsem ms po nevydařeném IVF měla opožděnou o deset dní - tu druhou, ta první přišla zase až nečekaně brzo, že jsem ani nestihla testovat. Držím pěsti na leden, ať je nový rok pro vás úspěšný :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
15.12.12 10:06

@hanka1120 Hani, děkuji. A co ty, kdy se chystáš na další kolo IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.12.12 12:36

Klari tento momentalne vubec nic neplanuji, dalsi ivf bude asi az v lete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
17.12.12 18:48

Kláriko co ultrazvuk?? Ja MS furt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
18.12.12 20:14

Včera jsem měla, holky, trochu kovbojku - kvůli počasí jsem se do CARu vydala radši autobusem. Asi v půli cesty se autobus porouchal a my jsme hodinu a půl čekali na náhradní spoj :cert: Sice jsem byla dost oblečená, ale po takové době jsem byla promrzlá jako h…o. Do CARu jsem dorazila o hodinu později, ale byli zlatí a vzali mě - a výsledek embryjko má 4 mm a je tam, kde má být :dance: Takže příběh s dobrým koncem… Mezi svátky mě ještě objednali na srdíčko.

A co vy, nějaké novinky? Já jsem pořád hrozně unavená - ještě chci do Vánoc stihnout tisíc věcí, ale nejradši bych pořád spala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
19.12.12 06:50

Klári tak to je kovbojka, jak má být, ale jinak super zprávy. u nás přirozené snažení nevyšlo, zrovna začínám menstruovat.. dnes jdu na odběry, jestli nemnám z kortikoidů cukrovku atd… mám být nalačno a teď jsem se nechtěně napila.. snad to projde. v práci pořád pilno, ještě že je před štědrým dnem ten víkend, to se zklidním :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
19.12.12 15:36

Klári to je bezva :hug:,no máš krásný dárek od ježíška :kytka:
Holky čím jste stimulovali při IVF? jako doporučil vám dr. značku těch hormonu, nebo vám dal vybrat? mě zase to samé- řekl mi že ve stimulaci menopur verzus gonal-puregon není žádný rozdíl v učinku ale je to jen o penězích, že si mám vybrat sama :nevim:, holky a nevíte je možná neschopenka ještě při stimulaci? mám totiž fyz. těžkou práci a nevím jak bych to dala, minule mě bylo dost zle a bolelo břicho že jsem ležela, ale to jsem ještě nebyla zaměstnaná a mohla si to určit sama, tak nevím jak to ted funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
19.12.12 17:29

Veverko, já jsem stimulovala Puregonem - na výběr jsem nedostala. Prostě jsem dostala od sestry Puregon, zaplatila 4 tisíce a šla 8o A ještě jsme využili i několik lahviček Menopuru, které mi zůstaly z IUI. Ale myslím, že stimulace Menopurem by vyšla levněji. A neschopenku ti určitě napíšou - co jsem chodila na diskuzi o IVF, tak tam některé holky byly domu už při stimulce. A kdy jdeš, už se to rýsuje po novém roce?

Lehr, na testíku nebyl ani náznak ducha? A z kortikoidů se ti může rozjet cukrovka? To jsem ještě neslyšela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
19.12.12 18:25

Kláriko super, že je vše v pořádku!!Já dnes menses, takže zázraky se nekonají a 25.1. začínám stimulovat Merionalem-na výběr jsem nedostala. Neschopenku dávají většinou už při stimulce. Takže ET mi vychází 6-7.2.2013.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
19.12.12 19:53

No, může, ona pak zase vymizí, nebyl tentokrát ani duch. musím asi pít ten kontryhel, měla jsem celkem dost nízkou sliznici. dneska jsem úplně vyřízená z toho shonu.. jdu si dát víno.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
19.12.12 20:34

Klári a ty máš Kučeru? mě totiž řekl že učinek je stejný jen jde o to že Menopur je hrazený pojištovnou a není v peru, proto to vyjde za pusu, a Puregon je tak drahej jen kvuli tomu peru, no já nevím co mu mužu ´věřit a co ne 8o, no v lednu rozjedeme IVF :andel:

Lehrerin-cukrovku??to je mazec ty léky teda co všechno mužou podělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
20.12.12 10:37

Hm, kortikoidy jsou prostě takové, zítra budu mít výsledky, to je jen jeden z mnoha nežádoucích účinků. veverko, je tady taková diskuze 3.,4.,5., IVF, zkus se zeptat holek tam, s čím mají lepší zkušenost, ony některé berou to pero, protože mají strach z chystání injekcí a tak… to určitě nebyl případ klárky, to je jasné, ale jen jeden z názorů.. třeba ti tam i poradí, jaké měl na kterou účinky jeden nebo druhý preparát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí