IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
21.12.12 20:17

Veverko, já taky chodím ke Kučerovi, ale na výběr mi nedal. Řekl, že budu mít Puregon a hned mi napsal rozpis. Sestra mi ho dala z ledničky, naučila mě, jak s tím zacházet a hned jsem to zaplatila. Menopur jsem měla na IUI. Ale myslím, že to co ti řekl, je pravda. Ten Puregon je dražší kvůli tomu peru, četla jsem to i na jiných diskuzích. A co jsi píchala u prvního IVF?
Lehr, co ty dnešní výsledky, jak ti dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.12.12 13:55

Mám to v pořádku, takže zobu dál. domluvili jsme si kontrolu u malíčkové v lednu 21. holky přeju klidné vánoce, ať se vám splní přáníčka, na kterých vám nejvíc záleží. Přeju vám taky, abyste Vánoce prožily v příjemné atmosféře a odpočaly si - není to jen o jídle a shánění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.12.12 21:19

Ahooj holky, preju vam krasne Vanoce hlavne prozite v klidu, lasce a ve zdravi a v novem roce zdravicko a splneni toho nej pranicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.12.12 23:20

Ahoj holky :mavam:, přeji vám krásné a pohodové vánoční svátky a do nového roku hodně těhulek a miminek :hug: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
2.1.13 09:02

Ahoj holky v novém roce :mavam: Ať je ta 13 pro nás všechny šťastná!!! Mezi svátky jsem byla na ultrazvuku - srdíčko tluče a mimísek má skoro 2 cm. Z CARu už mě propustili, dnes se musím objednat k mé gynekoložce.
Jak jste strávili svátky? Můj manžel měl o svátcích střevní chřipku, takže strávil 1. a 2. svátek vánoční na záchodě a já jsem s Adámkem objížděla příbuzenstvo sama. Aby toho nebylo málo, tak na nás vlezla nějaká viroza a Silvestra jsme strávili v posteli a o půlnoci si přiťukli čajem :mrgreen: Dnes už je mi líp, hlavně už nemám teplotu. Je to naprd, když si nemůžu vzít ani žádné pořádné léky, jen paralen. Tak doufám, že jste svátky strávili líp než my ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
2.1.13 10:40

Klári to jsou výborné zprávy do nového roku když pominu tu virozu, jen tak dál, a je super že už nemusíš dojíždět do sanusu, ´ta cesta musí být otravná, zn-ji mi příjde neskutečně dlouhá, já mám ve zn. celou rodinu takže ji jezdíme dost často, holky já se na tento rok tak těším, věřím že bude vše dobré :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
6.1.13 17:57

Klari, tak to jsou dobre zpravicky, gratuluju :) Kdyz teda opominu taky ty bacily. No u nas to bylo podobne. Ja pred Vanocemi chripka, manzel byl v puli prosince na operaci s ramanem, pak mel chripku presne na Vanoce no a ja to pak od neho chytla znovu - jeste dnes v posteli, takze ta vanocni dovolena byla na prd, ale aspon jsme se videli se vsema v Cr…zitra uz do prace, tak to bude sok :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.1.13 12:38

Ahoj holky, zdravím vás všechny, Klári, doufám, že je vše v pořádku :mavam: mně se blíží kontrolní odběr na protilátky, teď jsem četla vzkaz od kočky, které léčba nezabrala, tak se děsím, aby to nebyl i můj případ. :( v únoru se chstáme na hory a teď nevím, jestli mám jet do sanusu před tím a nebo po… holky, už jsem to zapomněla, kdy se jezdí na ty ultrazvuky před IUI? ten první je nějak těsně před ms? chci si nějak šikovně načasovat ten pohovor s kučerou tak, abychom hned mohli najet na IUI.. díky. jinak my jsme měli na vánoce spoustu volna, takže teď denně do práce je fuj.. dostala jsem spoustu knížek, nějak mě začalo zase bavit číst, tak v každé volné chvílí louskám písmenka :D veverko a co vy?? co nového? daaji, jak jde dieta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
15.1.13 13:51

Lehrerin ted jsi mě uplně zaskočila s těmi utz, já byla asi 9Dc nebo 11Dc, fak netuším, ale před ms určitě ne, no já začala stimulovat a k tomu si píchám clexan na ředění krve takže celkem zážitek :mrgreen:,do toho mám chřpajznu takže se rychle léčím. Kam jedete na hory? Přestan myslet na nejhorší, já tentokrá nic nečtu žádné katastrofy a neuspěchy a jsem v klidu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.1.13 15:04

No to se jezdilo na kontrolu folíků, ale ještě se přece dělal nějaký utz před samotnou stimulací, ne? jestli není cysta myslím…nebo, že bych tam jel v době ovulace a rovnou by jsme dali pregnyl? no jsem asi dost napřed :mrgreen:
na hory bychom měli jet poprvé do itálie, tak jsem uzvědavá, protože my jsme takoví notoričtí plánovači.. naví máme jet s bandou, která není příliš organizovaná, takže kdo ví, jak to dopadne. takže vy už jste v procesu IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
15.1.13 20:28

Lehr, zdravím po dlouhé době :mavam: Já si vzpomínám, že jsem vždycky jela na ultrazvuk i před ms právě kvůli tomu, jestli tam není cysta. A potom kolem 10. dne kvůli velikosti folíku. A nemaluj čerta na zeď :cert: - proč by právě tobě neměla léčba vyjít?! Určitě je i plno jiných holek, kterým zabrala ;) Tak se tím zbytečně nestresuj, dokud nevíš, na čem jsi.
Veverko, cesty do Sanusu byly fakt zdlouhavé - podívala jsem se do kalendáře a od března 2012 až do mé poslední návštěvy v prosinci jsem tam byla 25krát. Ani jsem tomu nemohla uvěřit že tolikrát 8o Ten clexan pícháš denně?

Jinak já jsem teď v 11.týdnu a ve čtvrtek bych měla dostat průkazku, pokud bude vše v pořádku. Každý den mě trochu zlobí žaludek, ale naštěstí nezvracím a jsem hrozně unavená - usnula bych i ve stoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
15.1.13 20:37

Lehrerin, tak u nas taky nebyl delany zadny ultrazvuk pred MS. Asi by mel byt delany, aby se vyloucila cysta, ale holt nedelaji ho. Asi by to ale poznali z krve, tu teda berou peclive. A ten kontrolni ultrazvuk jsem mela cca 4 dny po pichani ovitrelle, ono je to hodne individualni, zalezi, jestli a kdy se zacne stimulovat…
No ja s dietou bojuju…v posledni dobe jsem dost unavena, mozna nemam uplne nejlepsi sklatbu jidla…na konci ledna jdu na kontrolni protilatky, taky doufam, ze budou hodnoty nizsi a v puli unora ta biopsie…zeptam se na nejakou dietni poradkyni, abych vedela, jestli ta sklatba jidla je vyvazena…myslim, ze jsem ji mela dostat na zacatku, asi se na to vys…ono je jeste problem v praci, neni tam zatim mikrovlnka v te nasi budove, v jidelne si dam salat a ryzu nebo brambory, pac nic jineho nemuzu…nekdy je mi to fakt hrozne lito. Objednala jsem si proto termosku na jidlo (ta puvodni totiz nejak odesla), jenze ta se nekde flaka, tak zrovna premyslim, co budu zas zitra jist 8o doufam, ze je to ale posledni den a ze na ctvrtek uz si donesu svoje teple jidlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
16.1.13 12:24

Lehrerin tak vám přeju at ty hory vyjdou a mužete vypadnou se odreagovat :pankac:
ano rozjíždíme 2IVF :andel:
Klari 11tt to to letí, tak snad ti nevolnosti za chvíli přestanou, já když si vzpomenu na sebe :mrgreen:,mívala jsem celoddení kocovinu, už se na ni těším :D, píchám si denně clexan, první jsem píchla do břicha a udělala se mi tam modřinka, ty jsi vlastně zdravonice tak mi mužeš poradit :D, potom jsem to začala píchat do stehna a tam už to tak nepálí ani tam nejsou takové modřiny tak nevím proč? dr. mi říkal že se dělají modřiny že je to tak vlastně dobře, ale mě právě na tom stehně moc ne, tak nevím jestli se to třeba nějak špatně vstřebává? spíš se mi kolem udělalo malé jelitko s pidi modřinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
19.1.13 22:31

Ahoj holky, rada bych Vam dodala trochu optimismu :) Byla jsem na zacatku v teto diskuzi taky a ted uz mi doma v postylkach spinkaji nasi dva temer 3mesicni chlapecci :srdce:
Preji Vam, aby jste se i Vy brzo dockaly svych vytouzenych miminek.
Klariko, gratuluji k miminku a preju, at jste hlavne zdravi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
20.1.13 08:04

@Klárika80 jé tak to je fajn, že už budeš mít průkajdu, to už budeš oficielně přijata mezi těhotné :mavam: jo s tím ultrazvukem jsi mi to připomněla.
@Daajik to asi budeš mít pravdu s tou špatnou skladbou jídla, asi to bude chtít v rámci diety nějak poladit
@veverkaa tak ať to dobře jde, kdy jedeš na ultrazvuk? ať máš plno vajuch :)
@Osička to je hezké povzbuzení :mavam: jak se vám to nakonec povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí