IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
3.12.12 06:23

Taky držím palce, ať to klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
3.12.12 13:55

Klárinko, na pregnyl je už pozdě, a když ms nedošla tak je to super, bereš utrogestan? mě to hcg ze začátku šlo taky pomalu nahoru, u každého to je jinak, neboj, určitě to klapne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
3.12.12 14:47

Vev a jak jsi na tom ty? bojuješ ještě se sanusem? holky já byla dnes na měření folíků a sliznice, tak folík 17mm a sliznice 5,5mm - ta se mi zdá nějaká nízká, jakou máte zkušenost?? jinak mám teď i nějakou nízkou ms a dr říkala, že to souvisí s tou sliznicí, že když roste taková relativně malá - ale stačí na těhotnění, tak pak jsou i slabé ms.. to má logiku, já se spíš bála, jestli nejsem zase nějaká nemocná, nebo takk :nevim: :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.12.12 14:56

Klariko drzim pesti. lehrein uplne stebou souhlasim stou sliznici i mne to takle taky rikaly v caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.12.12 15:37

Ahoj holky, tak HCG 11.den po KETu je 214 :dance: Kučera říkal, že je to v pořádku. 17.12. jdu na ultrazvuk, jestli je mimi tam kde má být, srdíčko prý ještě vidět nebude. Holky, já jsem tak šťastná a zároveň se budu klepat, aby to za 14 dní bylo všechno v pořádku. Všem vám to moc přeju, ten pocit stojí za to :andel: a zároveň s tím přicházejí nové obavy, aby vše pokračovalo OK.
Lehr, proč jsi byla na měření? Bude domácí snažení nebo plánujete IUI?
Hanko a Veverko, co vy? Jak pokračujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
3.12.12 15:40

Máme se v průběhu léčby snažit doma, tak proto.. a jinak hurááááááááááá gratuluju a přeju, ať je všechno v pořádku!! :potlesk: :lol: jdeš na nemocenskou, nebo budeš dál pracovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.12.12 16:24

Klariko ja zase brala clostik dneska jsem 11dc pokud bude folik bude iui. pokud by iui nevysla, tak v lednu laparka a po laprce nekdy na jare druhe ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
3.12.12 18:10

Klári to je bezva :dance:,to víš že všechno bude tak jak má bý :pankac:
holky mě se potvrdila hematolka a budu muset v lednu před ivf píchat cosi, a pak celé těhotensví, ale věřím tomu že díky tomu to snad klapne, dost jsem o tom načetla, a to minulé těhotenství nejspíš dopadlo špatně kvuli té krvi, takže se těším že ted tomu předejdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
3.12.12 18:25

@veverkaa promiň, já už si to asi nepamatuju - co jsi s tou krví měla? no, taky budu muset píchat clexane, pokud otěhotním a před IVF.. to tak holt je, jen si to teda ač zdravotník nedovedu představit píchat do břicha v těhotenství, snad půjdou i nožky.. ale to teda dost předbíhám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
3.12.12 21:28

Klari, to je nadhera…moc gratuluju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
6.12.12 19:32

Ahoj holky, musím vám napsat, jakej jsem magor :mrgreen: :mrgreen:! Obden si dělám těhu testy, abych se ujišťovala, jestli tam ty čárky pořád jsou. Naštěstí jsou tam obě a ta druhá se pořád víc a víc vybarvuje. Ale mám fakt strach se ještě radovat, je to moc brzo.
A co vy, už máte nakoupený dárky? Budete péct nějaké cukroví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
7.12.12 07:00

Ahoj klári, no to tě úplně chápu, hlavně, že neslábne, to je super, kdyby se mělo něco pokazit v té ranné fázi, tak už se to asi stalo, takže teď hurá do hnízdění a dělení a tak.. :lol: jinak dárky tak nějak ze dvou třetin snad máme, už jsem z toho na nervy, jak si to pořád v hlavě omílám, co ještě koupit 8) nepeču teda ještě vůbec, to snad až příští týden, já bych to mezitím ještě stihla sníst.. a co ty? chodíš do práce? plánuješ pak nemocenskou, nebo to zvládneš? papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
7.12.12 07:29

Klari, tak to Te naprosto chapu :-) asi bych se z toho taky radostim zblaznila :-) At se hezky dal zahnizduji a rostou tak, jak maji!
Jinak darky neco jo, ale dost malo. Manzel ma dost velkou rodinu a i malickost kazdemu je narocna na premysleni, aby to nebylo to same co kazdy rok…no a oriskem jsou jeste rodice, nevime co jim…nemate naky tip? A cukrovi mam jeden druh - nepecene ulecky :) A snad se mi podari nejaky druh v sobotu upect, ted v praci je totalni nestihacka v praci, takze vece nemam absolutne sil.
Holky, jinak se mi zda trochu spravil cyklus, co jsem na te diete. Posledni mesice byly jakesi divoke cykly cca 24 dnu a to je tu MS skoro furt…A dnes jsem 27.den a zatim nic, tak asi fakt dietka zabrala, uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
7.12.12 09:21

@Daajik tak to je fajn, že to tak účinkuje. Já už od úterý zobu prášky, zatím snad nepociťuju žádné nežádoucí účinky, piju mléko, baštím banány, kvůli výpníku a draslíku, piju kontryhel, dnes bych snad měla mít ovulaci - připadá mi, že ji i trochu cítím, snažili jsme se ve středu, tak snad tam nějací kluci na vajíčko počkali a maluju si, že by to třeba mohlo vyjít 8) asi zbytečně, ale naděje umírá poslední. jinak inspirace pro rodiče - napíšu, co jsme zvažovali mi - třeba domácí pekárnu, taťkovi šnorchl na potápění - nějak ho to na dovolené chytlo, předplatné časopisu, pivní andventní kalendář - mají v bille, a je to bezva sranda - každý den jiní pivo, chlapi jistě ocení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
7.12.12 09:31

Klári když testík sílí tak to je ta největší radost vid, neboj bude to v pořádku, před vánocema dostaneš fotečku a budete mít krásné vánoce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí