Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc se omlouvam ze tak moc ted otravuju
ale ty moji duchove a menstruacni bolesti jsou teda cysta velika 4cm naplnena krvi
Brali mi krev a budou mi volat.Doktor mi rekl ze se laparoskopii stejne nevyhnu.Cekam na ms kterou stejne nedostanu jako vzdy
a pak bych mela jit na kontrolu.prej kdybych mela velike bolesti mam jet do nemocnice na akutni laparku
cysta s krvi se nevstreba? mela jste to taky naka? jak jste dopadly? dekuju
![]()
Já ti asi moc nepomůžu ,ale měla jsem dvě cysty jednu vodovou a jednu krvavou,vodová praskla a dostala jsem zánět vnitřku,takže antibiotika v kapačce a horečky,5 dní v nemocnici na pozorování . Čekali jestli se ta krvavá vstřebá jinak ,že mě budou okamžitě operovat,tak mě sledovali a hle začala se vstřebávat a mě pustili po týdnu domu,ale už si nepamatuji jak byla velká. Strasně mě bolelo břicho a je to asi 6 let,udělali se mi při ovulaci. ![]()
dekuju za zkusenost
ja prave mela jit na laparku kuli otehu..ale budu se vdavat tak jsem ji odlozila.No a uz asui 14dni mne neskutecne boli bricho a jde mi to az do frndy,musim se vzdy zastavit a predklonit
myslela jsem si ze jsem histerka ale holky z diskuze mne premluvily k doktorovi
no a ted jsem prisla a nejak nevim co dal,nejak jsem to nepobrala ![]()
No tak na to bacha já byla taky statečná a 3 den bolestí mě vezli do nemocnice se zánětem jako prase,taky mě snad bolelo uplně všechno,ale jak říkám mě se vstřebala
. hodně stěstí.
dekuju moc
a nevis kdy budou ty vysledky ty krve?jinak mam asi prijit po ms dneska jsem 24DC a mam cykly i 60dni
tak jako co ted? ![]()
ty jo to je nějaký divný ,to tě nechaj takhle trápit jo? Já byla v nemocnici ,takže tam bylo všechno hned i výsledky , jinak tedy netuším.
. A ty máš jí na laparku ještě kůli něčemu jinému? Máš dlouhý cykly a malý folíky viď . To mě mrzí,neboj to bude dobrý. ![]()
mam syndrom policistyckych ovarii
takze nemam ovu
proto jsem mela jit na laparku
no tak to jsem zvedava jestli mi teda zavolaj nebo co jako
ale dekuju ti moc
![]()
a jeste neco tys jela do nemocnice jako na pohotovost ze te boli bricho?
Jako že mě bolí břicho a poslali mě v Motole rovnou na gyndu a tam si mě nechali na lůžkovým. PCO koukám to je vás docela hodně ,taky jsem se bavila na naší diskuzi s holkama který mají PCO. Doufám ,že ti to dobře všechno dopadne
.
Příspěvek upraven 15.02.12 v 13:48
ja jsem taky ve skupine maminky a snazilky s pco..ted je tam dalsi ktera otehu akorad ja nejak zaostavam a stakovou nevim nevim
bojim se ze mi vezmou vejcovod nebo vajecnik
to bych neprezila
ale moc ti dekuju ![]()
jaja84 píše:
ja jsem taky ve skupine maminky a snazilky s pco..ted je tam dalsi ktera otehu akorad ja nejak zaostavam a stakovou nevim nevim![]()
to bych neprezila
ale moc ti dekuju
nezaostáváě jsme tam s tebou
![]()
Luciked píše:jaja84 píše:nezaostáváě jsme tam s tebou
ja jsem taky ve skupine maminky a snazilky s pco..ted je tam dalsi ktera otehu akorad ja nejak zaostavam a stakovou nevim nevim![]()
to bych neprezila
ale moc ti dekuju
![]()
Jájo ,tak co jak ti je? Pořád to bolí ? Kdy to máš dostat asi nevíš viď? A t budeš s tou cystou čekat třeba měsíc než t dostaneš,když máš přijít až po MS? Neboj jsme tu s tebou a taky se nám nedaří,tak v tom nejsi sama, jednou to přijde !!! ![]()
Ahojky,dneska jsem 25DC.No samozrejme ze to nedostanu zase
tak ja vubec nevim co mam jako delat,ja ani nevim kdy budou vysledky ale snad mi teda zavolaj
a jo boli mne to porad
vlastne mne to boli bez prestavky a ty krece jsou jen obcas
tak ja vubec nevim ![]()
Je to divný , mě neustále sledovali, tak ti snad určitě zavolaj a že tě nechaj takhle trápit
![]()