IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
20.10.12 09:15

Marti taky se drž! ať píchanec nebolí.. a to začínáš stimulaci před IVF? pro mě je to španělská vesnice 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.10.12 11:05

Jj stimulaci před IVF. Už mám píchanec za sebou, bylo to v pohodě :dance: My jsme včera s mužíčkem vařili poprvé domácí šunku v šunkovaru z vepřové kýty. Úžasnéééééé :potlesk: doporučuju. Na oběd bude řízeček z krůtího prsa a odpol se chystám na procházku do lesa a večer schopovat s kamáradkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
20.10.12 16:57

Pěkný dobrůtky jste vařily, holky :) Lehr, doufám, že se svíčková povedla :palec: - já jsem z ní poprvé taky měla hrůzu, ale pak jsem zjistila, že to není zase až taková věda :mrgreen: Já jsem dnes na špitální stravě, protože jsem v práci - ale lepší než nic.
Dárečky se mi nejlíp kupují pro syna, protože u nás teď vládne Lego. Největší problém mívám s mužskou částí rodiny, to mi docházejí nápady. Nemyslím manžela (tomu něco vymyslím), ale hlavně táta, tchán a děda to je pro mě vždycky oříšek :nevim:
Marti, přeji ti, ať zvládáš stimulaci v pohodě a ať je pěkná úrodička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
22.10.12 10:15

Lehrerin zrovna jsem ti chtěla psát at jde jestě na hematologii :mrgreen:, mě ted dosly výsledky a čumím jak puk, nasli mi prý nějakou mutaci co zpusobuje potraty, a díky tomu mohlo být i to moje zamlklé těhotenství+ dusíci na testu před MS! vzali mi ty odběry jeestě jednou a pokud se to prý znovu potvrdí tak se stím začne něco dělat, na jednu stranu jsem ráda za vysvětlení, už se nějak smiřuji s představou že si budu píchat celé těhu injekce do břicha, ale díky bohu za to když to pomuže :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.10.12 10:42

Ahoj holky, tak svíčková se povedla tak na jedna mínus, celý den byl hrozně fajn, ještě jsem jeli na koně - asistovaná projíž´dka.. to byla sranda..vev, ty pocity znám, člověk ani neví, jestli se má radovat, že něco zjistili či ne. já si až teď uvědomuju, že jak jsem měla nepravidelný cyklus, byly to asi ZT a proto jsem měsíčky dostala vždy nepravidelně, ale tím, že jsem se nikdy netestovala, tak to nevím… pak vám napíšu, co mi na hematolce zjistili, tento týden by se měl potvrdit ten annexin - nic jiného ani nepředpokládám. jsem strašně ráda, že jsem to všechno podstopila ještě před IVF, to jedíne na těch všech negativech těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.10.12 18:30

Tak jsem tady opět a světe div se s dost šokujícím výsledkem imunologie - anti annexin je v normě 8o 8o 8o 8o jsem z toho tak v šoku, že se ani nedokážu radovat. nevím, proč to tak kolísá, jestli je třeba se teda léčit a tak… domluvily jsme se s pl, že asi pro sichr uděláme třetí odběr… jak to teda je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.10.12 20:56

Ahooj holky, jj, je to tak, ze pak clovek nevi, jestli se ma radovat, kdyz na neco prijdou, proc to nejde, ze…Me ceka pristi utery ta biopsie, tak uz aby to bylo za mnou. Na jednu stranu si ale moc preju, aby to bylo negativni, abych nemusela zit bez lepku…no uvidime, pak urcite pisnu, co a jak…
Minuly tyden jsme byli v CR, meli jsme dovcu, tak jsme byli v jednom welness hotylku a videli se i s rodicema, tak to bylo fajn:) Az teda na to, ze byl manzel nachlazeny, takze jsme si to ne uplne uzili. Minule jsem mela zas ja strevni problemy, takze my asi nemuzeme mit normalni dovolenou. Do toho do nas narazilo auto, kdyz jsme stali na cervene. No proste borec za nama se rozjel, protoze auta v odbocovacim pruhu uz jela a vubec mu nevadilo, ze nas pruh stoji…

Lehr, tak to je supr, treba Ti pomaha pozitivni mysl a ty akupunktury! :-)
Veverko, tak je parada, pokud prisli na problem…a dulezity je, ze bys byla tehu a pokud pomuzou ty injekce k tomu, abys donosila mimisko, tak to urcite zvladnes, uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
4.11.12 16:33

Ahoj holky tak vás tu postupně dočítám, je toho strašně moc a i v jiných diskuzích…dlouho jsem tu nebyla a u mě je vše při starém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
4.11.12 20:00

Jeee ahoj Rhapsody já už tady taky moc nechodím, jelikož jsem od pátku po prvním ET, takže chodím dojiných diskusí. :dance: ale zdravím tě moc moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
4.11.12 20:57

Ahoj holky! No tady ta diskuze hodne spinka :-)
Ja byla na te biopsii a mam zacit jidlo bez lepku, ale jeste musim mluvit s dr. o podrobnostech, jestli se vazne jedna o celiakii, tak je to na cely zivot…:-( no co nadelam, hlavne verim, ze je to duvod, proc nejde miminko.
Marti, drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
5.11.12 07:23

Ahoj holky, no opravdu jsme trochu usnuly.. já čekám na třetí odběr kvůli annexinu, protože ten druhý vyšel úplně jinak než první :D Malíčková z toho byla lehce vykolejená, tak jsme museli odběr ještě zopakovat. takže do caru nejezdím te´d vůbec :( a jak to bude dál taky nevím :think: během měsíce se to ale asi rozlouskne. jinak u nás je tedy děsně.. prší, zase šedá obloha, podzim úplně nesnáším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
5.11.12 07:23

Marti a co ET? jak to šlo? povídej, přeháněj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
5.11.12 07:24

Dáji, tak najedeš na dietku? už jsi něco zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
5.11.12 09:56

ET byl holky úplně v pohodě, samozřejmě jsem byla nervózní, ale zákrok byl úplně bezbolestný, prostě jsem necítila skoro nic, to třeba stěr z čípku je citlivější. Takže jakmilemi dr. řekl, že si mám přelehnout na postel tak jsem se ptala, jestli už je to jako všechno :-)Ležet jem musela 45 minut, ale jinde se třeba leží jenom 15 minut, to je různé. Jinak o ET pohoda celý den, a druhý den taky, až navečer bolesti jako při MS v kříži a v podbřišku, ale to jsou spíšeještě dozvuky po OPU. Od včera a dnes jsem úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.11.12 20:31

Ahoj holky, tak jsme tady všechny začínaly u IUI a jak se naše cesty rozcházejí a každá teď řešíme něco jiného. Ale je fajn, že se pořád scházíme na této diskuzi :hug:. Aspoň každá přijdeme i na jiné myšlenky než jen na ty svoje starosti ;).

Marti, přeji ať ti to rychle uteče a dočkáš se // :kytka:
Lehr, a co ty? Co by pro tebe bylo lepší, aby ten třetí odběr vyšel negativně nebo pozitivně? Když to vyjde blbě tak začnete s léčbou?
Daajiku, bereš to s tím lepkem docela sportovně. S dietou začínáš už teď nebo až budeš vědět výsledky. Třeba to nakonec dopadne dobře ;)
A co ty Rhapsy, co u tebe nového za tu dobu, co jsi tu nebyla? Nějaká vyšetření máš za sebou?

U mě se snad konečně rozjíždí ms a budu se objednávat na ultrazvuk před KETem. Po transferu jsem ji dostala 8. den, že jsem ani nestihla testovat a teď když na tu mrchu tak čekám, tak má klidně 10 dní zpoždění :cert: To je vždycky jak naschvál, vždycky jsem mívala pravidelný cyklus. Asi je to ještě rozhašené po tom IVF a všech těch hormonech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí