IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
1.10.12 12:06

Klári moc mě to mrzí, už jsi mluvila s Kučerou? možná by bylo fajn dodělat nějaká vyšetření. ach jo, drž se, asi to opravdu - jak píše hanka chce čas, ty depky k tomu všemu prostě patří. nic není ztraceno, co zkusit nějaké přirozené cykly? a mezitím dodělat ta vyšetření? uvidíš, ono to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.10.12 12:16

Klari!!!Drž se to zvládneme, ale chápu to každý si ty neúspěchy prožíváme jinak :pocitac: Já byla o víkendu u kámošky v Praze a tak jsme skočily i na nákupy a ze začátku jsem se brzdila, že na co, že budu doma a budu těhotná tak si nic kupovat nebudu a nakonec jsem to rozjela!! :dance: A udělala si radost…budď v tom budu chodit, nebo to bude ležet ve skříni nevadí…hlavně žít každý den naplno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
1.10.12 14:02

Díky, holky :hug: Já vím, že to přebolí, ale je to ještě dost čerstvé… :,(

@Lehrerin Do Jihlavy jedu v pátek, ms mi přišla hodně brzo (8.den po transferu a je teda dost silná - asi jsem měla nachystanou pěknou peřinku). Uvidím, co mi Kučera řekne. :?: V nejbližší době se do ničeho určitě pouštět nehodlám, hlavně se musím dát dohromady já sama. Uvažuju, že začnu chodit na lunární jógu - jsem na tom teď dost špatně, potřebuju se nějak srovnat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
1.10.12 14:51

Klári o té józe jsme taky slyšela, že je dobrá na upravení hormonů atd… takže v tom ti určitě držím palce! já jsem teď ve cvičení dost polevila, tak už se těším, jak budu cvičit do roztrhání těla. lunární jóga byla myslím na zdravce? kolegyně byla poprvé po x letech na józe a má dvě berle :lol: nějak jí přeskočila jakási šlacha…já jdu dnes na druhé kolo akupunktury a před tím kafe a dortík.. dnes mi odepsala Dr. veselá z poradny na emiminu - stran té mojí diagnozy, no, moc mi to nedalo, co lékař, to názor, už aby bylo po druhých odběrech a mohla jsem to s kučerou probrat. tak uvidíš klári, co ti řekne. musíš se dostat z toho prvního šoku a pak přijde chuť znovu zabojovat.pa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.10.12 14:53

Kláriku, to mě moc mrzí, drž se, brouku :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.10.12 17:46

Klari, i ja to takle presne jak pises ty mela.6den po transferu jsem zacala spinit a 8 den od transferu jsem taky zacala krvacet jak hrom hrozne jsem to mela silne. a dokonce jsem se ptala i doktorky proc prisla ms tak brzo kdyz jsem mela na ms jeste cas a ona mi odpovedela, ze pokud se nezahnizdi tak proste prijde ms. a dalsi mesic misto po 28dnech mne dosla ms az po37dc tak to mam pekne rozhazeni a aji mynuly mesic jsem ji mela jeste silnou a hodne prez noc jsem dokonce protekla. klari a nejake holki po ivf byvaji tema hormonami nabiti i dalsi mesic, tak treba to vyjde prirozene. proste to mame holky tezky je to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.10.12 19:36

Klari, moc me to mrzi…musi Ti byt dost mizerne…ale Ty jsi silna, vsechno zvladnes, drz se!!! :hug: :hug: Dej si ted pauzicku od vseho, chod do te lunarni jogy - ja znam klasickou jogu a vzdycky jsem se po ni citila uzasne - jak po telesne, tak i dusevni strance…vzdycky mi zvedla naladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.10.12 19:37

A jak pise hanka, treba se ted zadari ted prirozene:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
2.10.12 09:51

Klári a ještě - teď čerstvě po další lekci s Mojžíšovou bych ti chtěla tlumočit, co mi dnes říkala sestřička, se kterou cvičím - říkala, že samozřejmě Mojžíšová neřeší problém, jako jsou zúžené vejcovody či endometrióza, ale každópádně pomáhá nejenom ženám, které mají potíže s otěhotněním kvůli bloklé páteři, ale i těm ostatním s těmi somatickými poížemi s vejcovody atd zvyšuje šanci na otěhotnění - prokrvením, zlepšením vazeb svalů pánevního dna atd…
já jsem asi typ člověka, který se po neúspěchu snaží najít nějaké řešení, tak snad ti - vám tím nelezu na nervy, ale jestli vás to některou zaujalo, tak cvičení podle Mojžíšové určitě neublíží. je to jen trochu otrava - zabere to čas. Pravděpodobně je třeba nechat si napsat doporučení od PL nebo gynekologa a taky si zjistit, jestli je u vás nějaká sestřička vyškolená - klári ve Znojmě je to v nové nemocnici sestřička šípková - je moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
2.10.12 15:02

Lehr, díky za info - ta sestřička Šípková je na rehabilitaci? A ani jsi nenapsala, co ti v poradně odpověděla dr. Veselá? Já jsem včera byla poprvé na té lunární józe a odcházela jsem odtud taková zklidněná a poprvé jsem včera večer nebulela do polštáře - tak nevím, jestli to může působit už po první lekci. A dočetla jsem se, že ta lunární a hormonální jóga se málokde cvičí. Ta lektorka, co to cvičí ve Znojmě, si udělala kurz přímo u nějaké zakladatelky této jógy, která je z Brazílie. A teď jezdí po celé ČR a pořádá víkendové semináře. Ve Znojmě to cvičí každé pondělí v Macešce za Billou. Tak aspoň něco zajímavého ve Znojmě máme, za čím nemusíme jezdit daleko ;)

Holky, všem vám děkuji za podporu :hug:, je pravda, že je to den ode dne lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.10.12 16:02

Ahoooj holky, tak mam vysledky z te imunologie. Je fakt, ze kdyz jde clovek na takove podrobne vysetreni, tak se musi vzdycky neco najit, ze.
Nasli par veci jako treba snizene cerv. krvinky, trombocity, vysoke protilatky stitne zlazy (s ni se lecim, nicmene pry mam chronicky zanet) a pak taky nake vysoke hodnoty Iga a Igg - neco se strevama, je tam napsano neco s citlivosti na lepek - tohle ma kolegyne a to bych fakt nemusela mit, skoro nic normalniho se nesmi jit. Kdyz uz tak uz. Pry ale nic z toho nema na otehotneni vliv, ani nejsem alergicka na manzelovy spermie, proste po teto strance zase nic nevime, proc to nejde…V pondeli mam termin s internistou, tak uvidime, co na ty hodnoty rekne…No a pak v centru mame termin na zacatku ledna a pomalu se budeme pripravovat na ivf+icsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
2.10.12 16:33

Klári, jo, je na RHB v nové n. je už takový inventář, určitě ji znáš od vidění. jinak Dr. vselá mi nenapsala skoro nic nového, jen, že je třeba znát podrobněji mé výsledky a že v té nejhorší fázi se podávají intravenózně imunoglobuliny a to v čr dělá jen repromeda v brně…to mě zase trochu srazilo, ale pak jsem si říkala, že asi spíš bude dobré začít standardní léčbou a imunoglobuliny jsou až poslwední volba, myslím, že mě nemusela tak strašit..akorát teď se mi nějak nedaří spojit se s Dr. malíčkovou… a už je to šest týdnů od těch prvních odběrů, tak mě to štve, že nereaguje na maily - už 14 dní.. Dáji, byl by fakt zázrak, kdyby nic nenašli, ale hlavně, že to nesouvisí s těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
4.10.12 19:38

Ahoj holky, jak se mate? Ja jsem brouzdala ted po netu a mam z toho docela hlavu v kumstech, protoze jsem objevila velkou spojitost s alergii na lepek a neplodnosti. Dokonce byla delana nejaka studie v Italii a u kazde 4.zeny, ktera se lecila neplodnosti, se objevila tahle alergie. No a ten nas profesor bude tvrdit, ze to nema vliv…no mazec!!A uz jsem cetla vic zkusenosti.No uvidim v pondeli, kam me posle muj obvodak, on je sice internista 2v1, ale nezabyva se touhle oblasti, aspon se s nim poradim, co s tim zanetem te stitne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.10.12 20:49

Dajik vim bohuzel ze neplodnost a lepek spolu souvisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
4.10.12 21:21

Hani, copak, taky jsi na nej alergicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie