IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
4.9.12 12:12

JJ letí to moje dcera šla taky včera do první třídy ale na střední!!Ale to byly moje nejlepší roky se spoustou zážitků :-) takže já ji to závidím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
11.9.12 11:17

Tak holky zdravím po delší době.. mám už výsledky imuna, které jsem si vydupala, doktor mě na ně nechtěl poslat, že je to zbytečné atd… Dr. malíčková mi napsala, že partner je v pořádku, ale já vytvářím protilátky placentárnímu protisrážlivému faktoru, někdo říká proti annexinu, nebo proti placentě… důsledek je neudržení těhotenství, potraty, sraženiny v zárodku placenty atd… jsem z toho hotová, musím znovu na odběry, jestli se to bude opakovat a pak léčba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.9.12 17:31

Lehr, tak to koukám 8o :hug:. A jak se to léčí, nějaký prášky? A je možné, že na dalších odběrech to bude v pořádku? Zase na druhou stranu buď ráda, že se na to přišlo - třeba až se to vyléčí, tak potom otěhotníš přirozeně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
11.9.12 19:00

No to právě zatím nevím, jak se to léčí, uvidíme po těch dalších odběrech… taky koukám..honí se mi hlavou všechno možné, četla jsem, že se bere prednizon - potlačení imunity, nebo taky anopyrin na ředění krve… vlbec nevím, jak se to slučuje s IVF, na IUI asi rovnou můžeme zapomenout, ale s tím jsem tak nějak i počítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.9.12 20:30

Tak uvidíš po další kontrole. To pojedete zase do Prahy? Třeba ta krev vyjde úplně jinak. Ale zase na druhou stranu třeba to je právě ten problém, proč se nedaří. Vždyť ty jsi tenkrát po IUI přece otěhotněla, ale neudrželo se to, tak nějak to bylo, ne? Já teď stimuluju na IVF a Prednison beru od prvního dne stimulace - možná že s tím mají zkušenost, že tak obejdou některé imunologické problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
11.9.12 21:22

Lehrerin, tak to jsou teda zvraty, viď? Jakto, že to předtím nezjistitli? Tak hlavně kdyby se přišlo na to, jak to upravit a pomohlo ti to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.9.12 06:33

No ivčo, oni mi před tím tyhle odběry nedělali, prý až po prvním nezdařeném IVF - takže po cca 30.000,– a dalším půlroce nervů… na to jim fakt kašlu. jsem ráda, že jsem si to vydupala a teď uvidíme, jak vyjdou ty druhé odběry. o Dr. malíčkové tady čtu jak je skvělá, tak se na ni snad dá spolehnout. Klári bude to znovu v Praze, ale mě to nevadí, mám tam sestru, jet do prahy je pro mě jako jet do jihlavy, hlavně když to k něčemu bude. jen se prostě bojím, že ten můj organismus je nějaký rozhozený, teď se do něj povalí další a další léky…už jsem objednaná i na akupunkturu a lymfatickou masáž, musím tomu tělíčku trochu pomoct dát se imunologicky dohromady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.9.12 06:35

KLári a s tím IUI to bylo tak, jak píšeš a to vůbec nevím, jestli jsem někdy nebyla těhotná už předtímn, já jsem si nikdy nedělala testy, nechtěla jsem se stresovat, tak jsem čekala, jestli přijde MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
12.9.12 11:29

Lehrerin, to je teda škoda, že ti to neudělali dříve, ale zase hlavní je, že se to odhalilo a bude se s tí dát něco udělat. Škoda teda těch peněz a hlavně nervů a stresů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.9.12 12:23

Ivi, ono to asi blbě vyznělo, já jsem právě nečekala a šla dřív… takže peníze i nervy jsem ušetřila i když zkousnout tu informaci je taky těžký a nevím, co nás čeká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
12.9.12 12:29

Lehrerin, to je dobře že tě vyšetřili, akorát by ti léčbu měli nasadit už hned ne??To možná ještě rozhodne tvůj doktor. Já mám to stejné s těmi stejnými léky. Nic mi to nedělalo, hlavně nečíst příbalové letáky :pocitac: Ale udělalo to až jsem to přestala brát, přibrala jsem 4 kila :mavam: neřeším, to není podstatné. Léčba trvala 3 měsíce, poté opět vyšetření a pak teprve IUI atd…my jsme teď ve fázi před IVF, protože 3× se IUI nepovedlo. Hlavně, že sis to imuno vydupala!!!A jak píše Klárika ty stejné léky beru i teď před stimulací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
12.9.12 12:30

Kláriko: a kdy jdeš na odběry vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.9.12 14:08

Marti, v pátek mám ještě jeden ultrazvuk a OPU vypadá na neděli nebo na pondělí. Dost mě to ježdění ale vysiluje - teď během 10 dnů tam pojedu počtvrté, mám to 70 km. Vždycky se vrátím úplně vyřízená, ale dnes jsem to spojila i s nakupováním, tak to bylo příjemnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.9.12 14:12

Lehr, ještě mě napadlo, že jsi dřív psala, že špiníš dost i mimo menstruaci, tak jestli to s tím třeba taky nesouvisí. Nebo už to špinění nemíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.9.12 15:14

Klári celkem mívám…teď jsem normálně byla u Rozvadovské - pavková tam není, protože mám nějakou mykózu k tomu všemu a ona mi říkala, ať ty výsledky nepřeceňuju, že neexistuje žádná plošně dělaná studie, která by říkala, že ženy s podobnými výsledky nemůžou otěhotnět, že právě proto se dává před IVF prednizon, aby se imunita potlačila atd… na jednu stranu mě povzbudila fakt hodně, na druhou stranu jsem nešťastná z toho, jak je to složitý a stejně ti nezbyde nic jiného, než se na ty doktory spolehnout, to je hrůza. říkala, že by rozhodně nepodstupovala půlroční braní prednisonu…a ať nechám rozhodnutí na CARu na základě těch výsledků. tak budu čekat na tu druhou rundu odběrů a uvidím.. ach jo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí