Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Klári díky, no už to čtu, já jen doufám že mi VZP nebude i po změně počítat to jedno nestimulované IUI do pokusu, pokud ano, tak mě napadá pak přejít k jiné pojištovně která to nepočítá, tudíš by mi zbývali 2 IVF
?
Spatne dneska jsem zacala i prez utros krvacet krev jdu v pondeli
Hančo, to mě teda moc mrzí, drž se
. A co testík, ten jsi nezkoušela pro jistotu? Ono to krvácení někdo má i při těhu. Ach jo, já bych ti to tak přála!
Haniii, drz se!!! Nemusi to nic spatneho znamenat! presne jak pise Ivca! moc bych Ti to prala…
Holky testila jssem dneska a zase jen jedna. v pondeli skocim jeste na krev to musim protoze jsem po ivf.
hanii, porad drzim palecky a myslim na Tebe!!! Drz se ![]()
predevcirem jsem byla s kamaradkou na kafci a na prochazce a mela s sebou sve 6mesicni mimco, tak musim rict, ze to teda bylo pro me docela tezke se udrzet a neukazat, ze je mi to lito, i kdyz ji preju samozrejme jen to nejlepsi a Pablo (tak se jmenuje) je moc fajn a hodnuckej…Asi tohle taky znate a mate fajn kamaradku, ktera o vasem problemu vi, ale tezko muze porozumet, jak se citite…
Do toho jsem se dnes dozvedela, ze dalsi nasi znami cekaji mimco, mimochodem tihle chodili zhruba jako my do stejneho centra (myslim o mesic nebo dva driv jako my) a podstoupili 4× IUI a neuspesne, ale ted jsme se dlouho nevideli, tak nevim, jestli jim to klaplo prirozene nebo na umelem. Vim, ze u nich zadny problem nebyl.
Hančo, moc mě to mrzí, tak ještě uvidíš v pondělí na krvi…
Daajiku, ono to člověka zamrzí, ale to by potom musel sedět zavřený doma se svým trápením. Ono když na to člověk myslí, tak těhulky, miminka a dětičky vidí všude. Taky jsem to tak měla, ale snažila jsem to brát tak, že to každému přeji, a že my se taky jednou dočkáme.
Ivi, presne tak, jak pises. Kazdy by musel byt zavreny doma se svym problemem, to by byla silena izolace - uz jenom ta predstava
Takze hlavne si uzivat pritomneho okamziku a ZIT…no a takove stavy, kdy je cloveku neco lito - proste nak prekousat a verit, ze se jednou docka.
A verim, ze pokud clovek preje druhemu to dobre, tak se mu to vrati…treba ne zrovna v okmazik, ktery si preje, ale jind…treba jeste v lepsi okamzik, ktery na prvni pohled tak nevypada..
Daajiku, my jsme se snažili o miminko rok a půl a mě v tu dobu otěhotněly obě nej kamarádky, tak jsme se smáli a říkala jsem jim, že na mě musí nějak zapůsobit a nakazit mě a ono to vyšlo
. Ale to je sranda, samozřejmě. Já jsem jim to hrozně moc přála, i když mi bylo smutno, že nám to nejde.
HOLKY DEKUJI ZA PODPORU, ALE MUSI SE JIT DAL, JA JSEM ANI NEBRECELA TEDKA PROSTE TO VYJDE PRISTE JSEM SI REKLA.ALE JINAK VAM REKNU TAK SILNOU MS JSEM NIKDY NEMELA ANI BRICHO ME NEBOLI, JEN MNE OBCAS PICHNE NEBO SKUBNE TAK SILENE NA VAJECNIKACH ZE SI MYSLIM ZE JE PO MNE.
Hančo, to je dobře, že to bereš tak, jak to přichází, vyjde to příště, to už prostě musí!!!