IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
17.7.12 14:14

Sandro-tak uz se ti to čekání krátí že:-) moc držím pěsti aby byly 2 na testu. myslím na tebe.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
17.7.12 15:40

Ahojík no to se mi to krátí ale já to nevydržela dneska a už jsem testovala ale zatím negativní asi je ještě brzy ale mám strach že to nevyjde… ale nesmím na to myslet… v noci mě probudilo takové šimrání v břiše a dneska mám takový tlak jako bych to měla dostat… a pořád bych jen spala ale nespím ale jsem taková unavená… tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
17.7.12 15:43

Teprve 7.den dneskA… když mi dávali 1 embryo tak je to asi brzo…co myslíte? jo a Rhapsody taky na tebe myslím a kdy ty budeš testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.7.12 16:20

Sandro:-)to je určitě ještě brzy:-). Já jsem už testovala v neděli a to jsem byla taky 7den po ovulaci. A nic-bílo. Mi to teď máme přirozeně po laparos.tak uvidíme. Ale jestli tě mužu uklidnit tak co chodím jiné diskuze je tam holcena ma krátce po ivf a 2carku nasla az 11den-ma zavedené 2mimi tak hcg stoupá rychleji. Neboj příznaky jsou ok. To dopadne. A ještě ona dokonce i spinila tak mela strach a hcg i prez to roste… To dopadne neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.7.12 16:20

Sandro:-)to je určitě ještě brzy:-). Já jsem už testovala v neděli a to jsem byla taky 7den po ovulaci. A nic-bílo. Mi to teď máme přirozeně po laparos.tak uvidíme. Ale jestli tě mužu uklidnit tak co chodím jiné diskuze je tam holcena ma krátce po ivf a 2carku nasla az 11den-ma zavedené 2mimi tak hcg stoupá rychleji. Neboj příznaky jsou ok. To dopadne. A ještě ona dokonce i spinila tak mela strach a hcg i prez to roste… To dopadne neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.7.12 16:30

Mrkni jeste na diskuzi čekání na výsledky po iui

ta holcena je lilia začínala tu na této diskuzi je jich tam víc od tud:-) spíš je to uz o ivf :-)ale dočtes se tam víc co je pro tebe aktuální. Lil mela asi pred 4dny hcg cca 120 a dnes prez tisic :-) však tam mrkni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
17.7.12 16:31

To je dobře ted jsi mě uklidnila… aspon nachvilku :) držím ti pěstičky… určitě nám to vyjde… věřím nám ale hlavně těm prdolům… :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.7.12 16:39

Tfuj tfuj pro stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.7.12 18:34
@Klárika80 píše:
Rhapsy, třeba už žádný kalíšek nebudeš potřebovat. :mrgreen: Moc bych ti to přála! :hug:Daajiku, s tím kalíškem je asi opravdu lepší začít o víkendu, když budeš doma. Chce to trochu cviku, ale jak se to naučíš, tak už nebudeš chtít nic jiného. :lol: Alespoň já jsem od té doby žádnou vložku ani tampon nepoužila. Teda jenom po laparce, to byly vložky potřeba. A s tím dezinfikováním to není tak strašné - během ms se vyplachuje jen čistou vodou, po menstruaci ho vždycky vyvařím a těsně před ms taky.

Klari, takze ten kalisek ani po MS nedezinfikujes? Ja myslela, ze se musi po kazde MS…ale asi urcite na zacatku by se mel, ze. Tak snad teda priste prijde MS na vikend, at ho prozkousim…a co takhle plavani, troufla sis nekdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.7.12 19:00

sandro ahooj, my se jeste nezname, ale drzim Ti kazdopadne palecky, at jsi tehulka, dlouho tu zadna nebyla :palec: Tak snad to prolomis a my hned vsechny za Tebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
17.7.12 19:55

Ahojik Daajiku děkuji musíme věřit všechny a bude to dobrý:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.7.12 15:59

Sandra:-)
tak jak se daří? Už se testování blíží že. Myslím pořád na tebe a věřím že už teď jsi tehulka :-) už jsi testila? Ja budu čekat jestli to dostanu a když bude dobře a nic se nerozjede zkusím v čtvrtek pátek ať už mám dálnice. bojím se driv a sklamaní ze tam nic nebude dnes jsem 11den po ovulce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.7.12 16:06

Ahojik už jsem testila ale nic ale je ještě brzy dneska jsem 10. den zkusím to až tak v úterý to budu 14. den uvidím ale mám taky strach kdo by neměl vid:)))ale věřím nám oboum že nám to vyjde… určitě se to musí povést… my ted chystáme svatbu takže mám co na práci… a jiný myšlení…držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.7.12 16:32

Hlavně se moc neprepinej-ma byt klidovy rezim. A uživej přípravy na svatbu:-) aspoň nečekám sama-jsem taky asi nedočkava ale netestovala jsem. už jsem to vážně tak nějak po těch 5letech nezdaru posunula dál. měli jsme i 3iui a nic ted mam cerstve to laparo.za sebou tak snad to byl ten kamen urazu…první mini jsme měli normálně a do5měsíců. drzim nam pesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.7.12 17:30

Holky, tak drzim palecky, abyste mely obe dve //…to by bylo krasny, ze :) :dance:

Jinak taky mate tak priserne pocasi? Tady dnes cely den prsi, ja ani nepamatuju, kdy jsme naposledy sedeli venku, tady byla asi 3 dny priserna vedra, ale leto se teda zatim nedostavilo…:-(

Jedna moje kolegyne se mela za mesic vdavat, vybiralo se na darek pro ni a predevcirem z niceho nic chodil mail, ze se svatba rusi…Je z toho uplne prejeta, no kdo by nebyl, ze. A puvodni vyzvednuti penez se nerealizovalo a kupi se ji gutschein na nejaky welness a kvitka, coz je supr napad. Ten jeji pritel asi nevi, kam presne patri, takze je tam asi dost problem s jeho rodicema…takze holky vazme si nasich drahych polovicek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí