IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
21.7.12 07:19

Ahoj holky, dnes odjíždíme na dovču, tak doufám až se vrátím, že budu číst samé dobré zprávy. Sandro, Rhapsy, myslím na vás, ať máte pořádné dálnice! :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
21.7.12 08:47

Klari, tak si paradne uzij dovcu a hezky na vsechny starosti zapomen :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
24.7.12 09:50

Ahojik Rhapsy tak nic včera jsem byla na HCG z krve a negativní a začala jsem krvácet… takže nám 1.IVF nevyšlo… je to v prčicích já se snad nikdy nedočkám… zase další zkusíme příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
24.7.12 17:46

Sandro, to me vazne moc mrzi…asi Ti musi byt dost mizerne… :hug: a co vam rikal doktor? Delali vam nejake geneticke a imunologicke testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.7.12 19:58

Sandro to je mi lito.mne doktorka zvysila davku fostimonu na 300j protoze mi vajecniky pracuji pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.7.12 22:08

Sandro, to mě hrozně moc mrzí, drž se :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
24.7.12 22:50

Sandrusko:-( to mě moc mrzí. Jsem s tebou. vím je to určitě hrozné a ubijejici, musis byt silná.
Já jsem na tom též k prdu…už v neděli jsem začala spinit a už to trvá 3dny tak snad se to už rozjede. Aby se mohlo zase snažit… Je to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.7.12 07:33

Holky, vydrzte..nejak to zase zvladneme… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
25.7.12 19:54

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla..Ivčo v kterém jsi vlastně týdnu??A vše v pohodě? My máme teď prázdniny a od září začínámpřípravu na IVF. Teď se snažíme přirozeně, ale furt nic. Už se nemůžu dočkat podzimu, jsou to nervy.
Rhapsy koukám, že se tvoje léčba někam pohla, tak hodně štěstí při snažení.
Od pátku budu hlídat týden neteře 5 a 3 roky tak to myslím na snažení úplně zapomenu :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
25.7.12 20:31

Marti, ahoj. Víš, že jsi mě svým dotazem zaskočila? Já to nějak v tomhle druhém těhu nestíhám počítat, ale řekla bych tak 22 týden. Plus mínus autobus. Jinak by mi bylo celkem fajn, ale jsem odvápněná a bolí mě dost kyčle a pánev. No a taky musím na cévní, mám problémy s žílama a unavený nohy jako kdybych ušla nějakou tůru. Ale to ještě jde, bude hůř :mrgreen:. Marti, tak držím moc pěsti na podzim, jestli se tedy nezadaří dříve :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.7.12 21:38

Marti, drzim TI taky palce na podzim, ja taky pujdu na podzim na IVF a ICSI, ale jeste to musime prokonzultovat s dr. a pocitame az tak s listopadem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.7.12 12:05

Já jdu taky na metodu ICSI vzhledem k věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
27.7.12 15:44

No u nas v centru delaji a doporucuji obe tyto metody naraz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
1.8.12 16:13

Ahoj holky :mavam:, co je nového? Je tu totálně mrtvo. :( Moc jsem si nepočetla. Asi se nikomu nechce k počítači v tak pěkném počasí. My už jsme po dovolené - byli jsme na Lipně, bylo tam nádherně! Bohužel všechno pěkné uteče vždycky rychle a zase do práce.
Já teď očekávám ms a potom až budu mít 20.den cyklu, tak pojedu na první injekci k IVF. Ale mrzí mě, že se tu neobjevily žádné nové těhulky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.8.12 10:09

Ahoj klariko, zdravim te.ja jsem cerstve po transferu. trosku te nastinim foliku bylo 10 po opu vajicek 6 a oplodnili se mi 0mi 2 vajicka.ty pekne vydrzeli a tak po 48hod mi zavedli dve embrijka, protoze jsem mela jen ty dve tak jsme je zaved00li po 48 hod. takze prodlouzena kultivace nebyla.tobe drzim palecky at jich mas vic tech vajicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí