IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
885
2.8.12 11:49

Hani to je pěkná zpráva, tak ted budeme čekat na pozitivní testík :potlesk:, měli jste ISCI? že se oplodnili jen 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
2.8.12 12:09

Aahoj holky po dlouhé době vás zdravím, hance držím pěsti! dnes jsem byla u kučery, jsme objednáni na gen. a im. vyšetření a teprve potom se budeme podle výsledků rozhodovat, jak dál tzn, do října budu cvičit mojžíšovou a čekat, šetřit peníze na případné IVF. čekala jsem, jestli se něco pohnulo v legislativě, na jiné diskuzi něco psaly holky, ale kučera mě ubezpečil, že žádný posun nenastal a oproti zprávám v tisku to není otázka jenom VZP, ale všech pojišťoven. tak tolik za mě a ještě jednou moc zdravím! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.8.12 12:52

Icsi jsme nemeli spermio bylo dobry ale vaji cka nic moc proto se oplodnili jen 2 a jinak celkem jsem jich mela jen 6 coz je dost malo, ale dekuji i za ty dve embrijka ktere mam v brisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
2.8.12 15:34

Hani mi měli spermio taky dobrý, ale přeci jenom jsme nechali ISCI na doporučení že se jich vích chytí, nám se myslím oplodnilo 9 ale do 5tého dne zustaly taky jen 2, ostatní prý odpadli 4den, no moc tomu nevěřím, protože všechny byli ukázkové, takže za mě příště jim kašlu na prodlouženou kultivaci! Jak říkáš, díky bohu za ně, a jaký máš režim? ležíš, nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
2.8.12 15:36

Lehrerin děláš dobře, jen si nech všechna vyšetření co jdou než se pustíte do něčeho většího, no já taky šetřím, tak budeme šetřit spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.8.12 16:48

Veverka jsem doma do prace nechodim odpocivam a setrim se.mne boli celkem hodne bricho a podbrisek tak jsem rada kdyz si muzu lehnout a unava je teda silene. pokud by nam to tedka nevyslo, tak priste bysme sli do icsi, ale verim ze se aspon jedno udrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
2.8.12 18:24

Hani, to je super :palec:. Budu držet pěsti, ať se tě nepustí a drží se dalších 9 měsíců! :mrgreen: Ale moc nerozumím té prodloužené kultivaci - když je málo emryí, tak se nedělá? Já jsem si myslela, že je větší jistota, že potom zůstanou jen ty nejlepší embrya. Ale doktoři by tomu snad měli rozumět víc. A kdy máš testovat, Hani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.8.12 19:10

Ahooj holky, tak vas taky po nejake odmlce zdravim :-) :mavam:
My tedka meli par dni navstevu, prijel k nam bracha s rodinkou, tak to bylo moc fajn. Jen teda do toho umrela manzelova babicka…a pohreb byl dost nesikovne naplanovan na dnesek…do toho to bylo ted docela husty v praci, takze by to chtelo nejakou poradnou dovcu, ale par dni bude v zari, ale vetsi az v rijnu.
My jdeme k dr. za mesic a pul, jsem zvedava, jestli nam doporuci nejaka vysetreni nebo primo navrhne to ivf+icsi, ale urcite se zeptam na tu laparoskopii.
Hani, tak to je krasny, drzim moc palce, at se obe nebo aspon jedno udrzi a hezky u Tebe zabydli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.8.12 08:21

Klari prodlouzena kultivace trva zhruba 4nebo 5 ano je to tak ze pak vyberou nejlepsi embrijka ale kdyz mas od cazatku dve tak mi doporocili necekat a vlozit je hned zpatky, u mne nebylo co vybirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
6.8.12 07:33

Ahojte holky, tak hlasim pouziti menstr. kalisku :mrgreen: Klari, Ty s nim mas myslim zkusenost? Pac u me prisla MS na vikend (docela neplanovane a brzo, myslela jsem, ze se objevi az v tydnu, ale ona si dela po tech hormonech co chce),tak jsem ten kalisek mohla konecne zkusit doma. No a zkusila jsem ho vcera pres noc, to bylo ok, pres den mi to malinko proteklo, tak jsem si to musela 3× za den vymenit, ale asi jsem ho tam mela spatne dany nebo nevim, musim jeste ziskat grif. Zavadeni byl trosku problem, ale horor bylo vytahovani. Myslela jsem, ze ve sprse je to idealni misto jak na zavadeni, tak i na vytahovani, ale pak jsem zjistila, ze uplne nejlepsi je to na zachode pri sedu :mrgreen: A tu spicku jsem musela zkratit na polovinu, jinak teda zatim bomba, jsem nadsena :lol: Dokonce jsem cetla, ze se tim posiluji panevni svaly, tak dalsi plus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
6.8.12 12:05

Hani tak jak se cítíš :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
6.8.12 12:06

Dajiku teda obdivuju :pankac:, já mám problém i s občasným zavedením tamponu, takže do těhle akcí viz. menstruační kalíšek se pouštět nebudu, ale musí to být fajn, a cítíš ho jako vevnitř? já totiž cítím i tampon :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.8.12 12:58

Uplne dobre nic mne neboli.jen citim prsa a hodne ale to jsou hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
6.8.12 15:14

Daajiku, neboj, to chce fakt jen trošku cviku a půjde ti to jako po másle. :mrgreen: Pro mě je to nejlepší vyměňovat ve vaně v dřepu, ale na záchodě je to taky v pohodě. Já jsem ten konec ustřihla skoro celý, já to stejně chytám na konci kalíšku, jak tam jsou ty rýhy. Ale jak se s tím naučíš, tak budeš spokojená. ;)

Veverko, ten kalíšek v sobě právě necítíš vůbec. Je ze silikonu a natvaruje se ti podle těla. Takže za mě spokojenost. :palec: A co ty, co tebe teď čeká dál?

Hanko, na tebe moc myslím, ať ti to vyjde! :kytka: Určitě sem piš, jak se cítíš a co se děje. Jsem zvědavá. Ještě jsem se chtěla zeptat - po té úplně první injekci na utlumení funkce vaječníků byla další injekce za jak dlouhou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
6.8.12 15:58
@hanka1120 píše:
Uplne dobre nic mne neboli.jen citim prsa a hodne ale to jsou hormony

Tak to je fajn :pankac:, já jsem zrovna 5tý den po transferu přišla na to že je něco jinak, kamarádka mi donesla čínu s nudlema a já při prvním soustu se málem pozvracela :mrgreen:,jinak sežeru všechno, no do dneška si to pamatuju :lol:, a kdy se chystáš na testík? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí