IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
24.8.12 16:06

Klari, treba mas pravdu a mimco prijde fakt brzo - hezky zcerstva, at tam maji ze me v praci radost… :) je to blbe, ze uz tam budu rok, ale teprve az ted by me meli prevzit, takze proste nova smlouva a podminky…

Lehr a Hani, Ta genet. a imunol. vysetreni me taky zajimaji - to je opravdu jen z jednoho odberu krve? Tak proc se toho dr. brani, je to fakt tak drahe, jak jsem slysela, ze to nechce nikdo delat, jen az po neuspesnem IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
26.8.12 19:54

Asi je to opravdu otázka ceny, ta genetika zhpočívá v pěstování chromozomů, trvá to dlouho, tím pádem věřím, že je to drahé. někde jsem četla, že např. v repromedě v brně to taky dělají až po prvním neúspěšném IVF, teď se ale dost změnily podmínky - finanční a musí nás chápat, že nemůžeme ztratit jen tak jeden pokus a vysolit tolik peněz aniž ybchom věděly, že to má smysl. Klári, ta im. se dělá v praze na Karlově nám. nebo v podolí, na které jsem ale slyšela jen kritiku a kučera nás poslal rovnou na karlák. paní doktorku všude chválí - i na miminu o ní hodně holky píšou. udělali jsme si prostě výlet, auto nechali na chodově, cesta není složitá, není to daleko, spíš problém s parkováním, proto jsme auto nechali na kraji a jeli metrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
26.8.12 19:54

Jo a obojí je z krve, na imuno jsme vezli i sperma jen pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
26.8.12 19:57

No a ještě dodám, že u mě na tu imunologii trochu vsázím, protože se obávám, že mám endometriózu - mám hodně bolestivou menstruaci. endometrióza se údajně projeví v imunologické reakci organismu - pokud tedy nechci na laparku, tak čekám, co bude, no a pak IVF. Klári držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
26.8.12 22:48

Lehrerin myslíš že se to dá poznat podle bolestivé ms? Já na ni taky strašně trpěla, PMS bolesti, křeče, první hodiny se vždycky kroutila v posteli než mi zabral 3tí ibalgin, bylo to hrozné, ale po tom co jsem musela podstoupit revizi dělohy po ZT v 11tt tak jak když utne, nevím co je to PMS či menstr. bolesti, já si právě myslím že jak mě prostě seškrabali tu sliznici tak se asi nejspíš něco odstranilo.. :think: jestli tam teda něco takového bylo 8o, tu revizi mi dělali 2× za sebou takže dr. říkal že mi to fakt odstanili všechno v děloze, s veškerou sliznicí až na sval..
Ale imunologie v Praze nám vyšla bez nálezu, tak jsem z toho jelen, jestli říkáš že se to tam projeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.8.12 08:58

Dajik u mne v caru mi udelali genetiku i imuno bez reci hned kdyz jsem k nim poprve dosla .ale nic tam nikde nenasli. holky i ja mivam bolestivou ms to si vzdycky rikam ze snad umru, musim si vzit aspon 2-3 ibalginy zaraz, a jist po dobu dva dny 3krat 2.imuno mam hotovy a presto tam nikde nic nenasli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
27.8.12 19:59

Vev nevěděla jsem to, ale všude čtu, že bolestivá menstruace je průvodním jevem endometriózy. pak jsem se v té souvislosti dočetla v nějaké poradně od MUDr. veselé z repromedy v brně, že lze endometriózu zjistit taky im. odběry. tak nevím, nevyznám se v tom, každopádně čekám s napětím na výsledky. pokud je endometrióza výskyt děl. sliznice mimo dělohu, tak nevím, jestli ti ji mohli revizí dělohy odstranit - na revizi jsem taky nikdy nebyla, takže opět jen hádám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
3.9.12 19:46

Ahoj holky tak se zde po dlouhé době rozhlížím, myslela jsem, že když sem moc-nebo spíš vůbec nebudu chodit zadaří se…měsíc jsem se sem ani nepodívala a mám z toho jen pěknou cystu grrrrrr. asi se z toho zjevím… měla jsem bolesti tak jsem šla dnes k dr. a on jen potvrdil…budem jen čekat – hlavně aby se zmenšovala jinak laparoskopie pak 3 měs. antikoncepce na uzdravení vaječníku a pak rovnou do ivf ale toto celé je tak na 6 měsícu hezké vyhlídky se asi po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
3.9.12 20:48

Rhapsody ahojki, tak ja mela uplne stejnou metodu ze tady moc nechodim a dopadlo to uplne stejne :mavam: jj clovek nemuze byt porad pozitivni :zed: a nekdy by jsem se taky na to vy..no co jedeme dal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
3.9.12 21:08

Haha holky ahooj;-) stejna metoda i u me a vysledkem je, ze mi konci prave MS:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.9.12 21:08

Rhapsi, Marti, ať ty potvory cysty samy zmizí a nemusíte to dál řešit! Musíte doufat, že odejdou s menses a nebo se vstřebají při těhu jako u mě ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
3.9.12 21:59

V patek mimco v rodine, dnes u zname…mam pocit, ze se s detatama kolem me rotrhl pytel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
3.9.12 22:01

Rhapsody, at Ti ta cysta brzo zmizi-mrcha jedna!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.9.12 22:34

Rhapsy, nic si z toho nedělej, já jedu ve středu na ultrazvuk a myslím, že tam tu mou cystu mám zpátky :zed:.

Daajiku, moje kamarádka minulý týden porodila dcerku, takže kolem mě taky plno mimin a těhulí - samozřejmě jim to všem přeju, ale zároveň je mi z toho celkem smutno… :(

Teď trochu odbočím od tématu - náš Adámek šel dnes do první třídy, on byl úplně v pohodě a já měla slzy na krajíčku. Ještě že si neuvědomuje, jak krásné a bezstarostné období mu zkončilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.9.12 07:00

Rhapsy stou cystou to je my lito,,u me se taky cysta drzela dva mesice ale zacala stimulovat na ivf a oni u opu mi ji odsali. klariko leti to dite do prvni tridy a jeste si vlastne neuvedomuje co ho ceka.nez se nadejes tak bude v puberte, cas silene leti. u mne nic novyho, jen mi ivf rozhazel cely cyklus tak jsem zvedava kdy dojde ms, merim i bt tedka a teplotky jsou hrozny. a taky premyslim o laparce ale mam strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí