IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
16.9.12 18:16

Tak to ráda slyším, já jsem poslední dobou byla na sanus taková trošku napružená - kučera byl minule nějaký protivný, když jsem si říkala o ta vyšetření, ale tvoje zkušenost mě přesvědčuje, že to má smyslu tam zůstávat. nechce se mi přecejen do brna, všechno by podle mě bylo dražší..
s tou akupunkturou je to přesně, jak píšeš. jako bývalý zdravotník jsem vždycky hrozně ráda, když svého lékaře důvěrně znám a vím, že je to hodný a vzdělaný člověk v jednom. Vím, co za debže občas doktory dělá..víme o čem mluvím, že?? :lol: je to s nimi, jako s každým jiným, někdo jen dělá, že něco ví a někdo opravdu ví, co dělá :pankac: jsem strašně zvědavá, jak dopadneš. ICSI jste zvolili kvůli špatnému spermiu? kučera Vám to doporučil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
16.9.12 18:17

Hani a co je u vás za potíž? škoda, že IVF nevyšlo.. :hug: co podniknete dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.9.12 18:29

Lehrein da se rict ze uz celkem nic.ja nestimuluji sama os sebe takze mivam anovulak, a manzel ma trosku mensi pohlibost. tedka pauzu a pristi rok 2 ivf.to je to ze ti nikdo nerekne proc to nejde..ale rika se ze prvni ivf je takova zkusebni.ja mela i malo vajicek jen 5 takze pristi rok dostanu vetsi davky tak snad bude vice vajicek aby bylo co zmrazit.ale holky reknu vam prvni normalni ms po ivf byla silena 4 jsem spinila 2 dny krvacela silene moc po 2 hod jsem chodila menit tampon a jeste stale spinim. a jak mne bylo spatne no hruza.jo a normalne ji dostavam presne po 28 dnech a tedka dosla az 35dc takze mam rozhozeni hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.9.12 18:57

Klariko blahopřeju k tolika vajíčkům, tak ať se jim daří a pěkně se kultivují. Jsem ráda, že jste tady napsaly trochu pozitivni info o stimulaci a OPU, protože jsem zatím četla jen jak je to hrozné a jak je všem špatně apod.Tak mě to trochu uklidnilo. Čeká mě to sice až za měsíc, ale kdo je připraven není překvapen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.9.12 18:59

Lehr, Kučera mě vůbec do ničeho netlačil - jen řekl, že by nám doporučil prodlouženou kultivaci, že do toho se vyplatí investovat. A způsob oplodnění, že si máme domluvit podle aktuálního spermiogramu s embryologem. Spermiogram prý dnes nebyl špatný, ale žádná hitparáda to taky nebyla :mrgreen:. Já jsem hlavně chtěla ICSI kvůli tomu, kdybych měla třeba vajíčka s nějakým obalem, do kterého se ty spermie nedostanou. To by mě potom mrzelo, že jsem to všechno podstoupila a třeba by se nic neoplodnilo. Jedna třetina se dá oplodnit klasicky, tak aspoň budeme vědět pro příště, jestli je to v našem případě úspěšné. Embryoložka byla taky úžasná, do ničeho náš nenutila, v klidu to s náma všechno probírala asi 20 minut. Prostě dneska pro Sanus jednička s hvězdičkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.9.12 19:00

Hani, kolik jednotek sis píchala na stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.9.12 19:10

Ja pichala dvoje injekce decapeptyl 0.1 a fostimon napred 225 a pak 300j. a ty klari kolik? marti opu fakt nic neni, aspon ja to tak citila nic mne to tym nebolelo jen trosku brisko, ale samozrejne po opu musis odpocivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.9.12 19:20

Hanko já už se na ten odpočinek těším, počítám dny kdy už budu na nemocenské a čekat a čekat :-) jdu na nemoc ještě před OPU, abych něco ještě někde nechytla. V práci nemám problém tak to neřeším. Díky za povzbuzení. Nám taky dr. doporučil ICSI vzhledem k věku a taky si myslím, že ty moje vejce stařeny prostě mají nějaký obal tak ať to tam radši píchnou a bude. Dost tomu věřím tak snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
16.9.12 19:40

Holky a jak je to teď s tím počítáním pokusů? veverka psala, že přirozený cyklus IUI se nepočítá, IVF se počítá a KET se počítá jakoby k tomu proběhlému IVF a je jedno kolik KETů absolvujete? a ještě se zeptám klári, kolik peněz vás IVF stálo? můžeš mi to rozepsat? ptárm se jako malá takhle dopředu, často o tom s přítelem mluvíme a je to trochu pro náš klid - stejně už šetříme tak jen abychom se uklidnili, že máme dobrý základ.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.9.12 19:55

Lehrein, tak je to s iui tedka nevim .ale ket se nepocita do ivf pokusu protoze ket si platis sama, a ketu muzes mit kolik chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.9.12 20:35

Lehr, za Puregon v peru jsem platila 4000Kč (900 + 600 jednotek) - ta dávka, co jsem zaplatila mi vyšla úplně akorát a ještě jsem si dva dny píchala Menopur, co mi zbyl z IUI. Kučera říkal, že je škoda to nevyužít. Dohromady jsem si píchala 9 dní a během této doby jsem byla v Jihlavě 4krát. ICSI a prodlouženou kultivaci jsme platili dnes 7800 + 3300Kč. U ICSI je jedno, jestli ti takto oplodní jedno vajíčko nebo třeba deset (ta cena je stejná). Ještě se něco platí za zmražení, ale to je cena podle počtu embryjí a to ještě nevíme… Dohromady mi to nepřijde tak moc - když jsem četla jiné diskuze, tak tam holky většinou psaly o částkách 20-30 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.9.12 20:41

Hanko, já jsem píchala Puregon - začala jsem na 250 jednotkách, poostupně mi to snižoval, až jsem zkončila na 125 j. Dohromady jsem píchala 9 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.9.12 17:09

Ahooj holky, tak vas zase moooc zdravim:-) my byli min. tyden v Cesku abylo to mooc fajn, dokonce i s miminama jsem to v poho unesla:-)s tou moji smlouvou to klaplo jupiiii, jen teda jeste neni podepsana, na personal im maji hrozne moc casu:-o
Lehrerin, to je moc dobre, ze zjisti, kde je problem…a urcite to pak bude ok,uvidis.My jdeme ted vectvrtek k dr. a chceme se zeptat na moznosti dalsich vysetreni…napis prosim, ktere jsi ta vysetreni mela, at si stihnu prelozit do nemciny:-) nejdriv bychom totiz taky chteli mit dalsi vysetreni nez jit primo do IVF…a taky asi to umele posuneme kvuli te moji smlouve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
19.9.12 15:21

Daaji promiň, k psaní se dostávám až teď, takže bylo to genetické a imunologické vyšetření - genetiku dělali v jihlavě - lékařka byla pediatrička a genetička - dnes nám přišly výsledky a alespoň tu genetiku máme v pořádku! jupííí! imunologii nám dělali ve fakultní nemocnici v Praze, já myslím, že prostě stačí říct, že bys chtěla na tyto dvě vyšetření a doktor už musí vědět. jde o různé typy alergií a o genetické vady, které můžou mít vliv na usídlení embrya nebo oplození vajíčka…
Holky představte si, že já samým těšením na akupunkturu jsem si spletla čas a tím pádem akupunktura nebyla - přišla jsem pozdě.. fakt mě to mrzelo, protože se to o týden posune a zase je kus času v čudu… týden za týdnem, měsíc za měsícem.. normálně jsem byla zralá na pláč. chtěla jsem totiž alespoň tři sezení stihnout před těmi opakovanými odběry.. tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.9.12 20:51

Lehr, moc dekuji:-) uvidim zitra, co rekne.Kdyz nebude chtit ta vysetreni udelat, jdeme do jineho centra…on je sice Prof ale moc sympatii k nemu nemam, takovy ten typ- ja su doktor, ty pacient, nemluv do toho..
Lehr nebud smutna, uvidis, vsechno bude brzo v poradku a Ty budes tehulka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí