IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
20.9.12 17:45

Ahojte holky, tak jsme dnes byli u dr. a uplne ochotne nechal udelat ty imuno testy - ale jen u me, protoze rekl, ze u manzela to neni relevantni a navic jeste zduraznil, at od toho moc neocekavame, protoze na to bylo vypracovano nekolik praci a i zeny, ktere jsou treba alergicke vuci spermiim nebo maji podobne problemy otehotnely, ze nelze jednoznacne hledat spojitost…Kazdopadne znovu prochazel ty nase vysledky a k tehu proste melo dojit a protoze se u me sledovalo 6 cyklu (pomoci hormonalnich stimulaci) - z toho dve IUI, tak je nekde zrejme problem, ktery nezna.
Za 2 tydny mame termin ohledne tech mojich vysledku (brala mi 6 zkumavek :-O) a uvidime, jestli se tam neco najde nebo ne…Od 1.11. mam mit novou smlouvu, takze letos do IVF+ICSI (oni tam delaji obe naraz)nepujdeme.
Jinak na netu v jedne diskuzi jsme nekde cetli, ze punkci nedelaji tady ale v jinem centru, ktere je s timto spojene a je cca 80 km odtud…a on tam to dnes potvrdil..znamanelo by to tam 2× jet…ale MOZNA premisti i tuhle „proceduru“ od zacatku roku sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
21.9.12 12:23

Ahoj holky no já tomu imunu už taky nevěřím, přesně jak píšete je hodně odpůrců zřad lékařů, ale taky hodně příznivců. Věřila jsem tomu 2 roky, ale teď když čtu ty diskuse tak si myslím, že problém je fakt u mě pravděpodobně jenom v té psychice, nebo ještě v tom obalu vajíčka..no uvidíme snad za 3 týdny. Mě taky budou dělat ICSI a zavedení jinde než v centru, je to 20km, takže mi odeberou vejce, přítel na ně bude dohlížet v sanitce a pojede s nima do laborky, kde odevzdá svůj materiál. Na zavedení půjdu taky tam, aby se to nemuselo převážet. Dceři bylo minulý týden 16 a je živým důkazem, že děti mít můžu!!Takže prostě psychika..no jenže nemysleme na to že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
21.9.12 12:29

Holky tak to dojíždění je tedy trochu nepraktické, ale zase žádná hrůza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
21.9.12 13:28

No Lehr, to znamena si vzit volno nebo nechat si napsat nemocenskou, jinak je to na cely den, cesta tam a zpatky, pak cekani a samotny zakrok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
21.9.12 20:11

Ahoj holky, tak už mám embryjko u sebe. Nakonec nám z 10 oplodněných vajíček zbyl jen jeden bojovníček, tak doufám, že to dotáhne až do konce :srdce: Byla jsem z toho docela zklamaná, že se jich tolik přestalo vyvíjet. To jsem nečekala… Tři dny mám mít odpočinkový režim a potom můžu fungovat celkem normálně – bez sexu, sportování a přetěžování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.9.12 20:14

Kláriku, moc gratuluji k miminku v bříšku a držím moc pěsti, pohlaď ho i za mě :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
21.9.12 21:02

Ivčo, děkuji moc :). To bude nejdelších 14 dní v mém životě… A co ty, z tebe už je asi pěkná kulička, ne? :mrgreen: Už víte, co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.9.12 21:14

Kláriku, neboj, uteče vám to, jste teď přece tři :kytka:. Jo, jo, já jsem pořádně zakulacená :-) a miminko bude překvápko, víš :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
22.9.12 20:12

Super KLáriko, nebuď zklamaná!!!vyjde to i s jedním mimískem :dance: já ti závidím a myslím na tebe, pěkně lež a odpočívej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
23.9.12 16:41

Klári, to jsi mě taky překvapila s tím počtem, hned jsem to říkala partnerovi, ale co naplat, postup je stejný a příroda mocná, musíš těch 14 dní vydržet :potlesk: já jsem čím dál víc z té médiagnózy depresivní, holky, co něco podobného zažily a píšou na diskuzi, kterou sjem založila, tak žádná nikdy neotěhotněly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.9.12 16:47

Klariko, vim jak ti je, ja mela teda 2 embrijka ale na zmrazeni nam nezbylo nic, ale tobe to urcite vyjde drzim palecky. a kdy jdes na krev? lehrein, nemuzes to tak brat kazdy ma telo jinaci, ivf ti urcite vyjde. hlavni je ze jsi na to prisla cim to je a da se to lecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.9.12 17:07

@Lehrerin já jsem z toho taky byla v šoku 8o, když mi to před transferem embryoložka řekla. Potom když ke mě pustili po transferu manžela, tak místo abych byla šťastná a spokojená, tak jsem začala brečet, že nám nic nezbylo. Jasně že jsem počítala s tím, že z těch 10 oplodněných určité množství odpadne - to je i smysl té 5denní kultivace, aby vydržela jen ta nejlepší emryjka. Ale že zůstane jen jedno jsem fakt nečekala. Ještě 4.den se pěkně vyvíjela 3 embrya, tak jsem si řákala, že se dvě zamrazí a byla jsem tak spokojená. Ale dopadlo to jak to dopadlo - tak věřím tomu jedinému favoritovi, který zvládl všechny nástrahy, že to se mnou dotáhne až do konce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.9.12 17:11

@Lehrerin A určitě nebuď depresivní :hug: :kytka: - ještě tě čekají kontrolní odběry. A vždyť ta imunoložka to neviděla tak černě, ne? Počkej na další odběry a potom to prober s Kučerou - vždyť ten s tím taky musí mít nějakou zkušenost. Neboj, doktoři určitě vymyslí, jak ti s tím pomoct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.9.12 17:13

@hanka1120 Děkuju, Hani. Na krev jdu 14 dní po transferu - teď se mi to zdá nekonečně dlouhá doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.9.12 17:43

Juu Klari, tak to je krasny, ze mas embryjko u sebe…hrozne moc drzim palecky, at se hezky uhnizdi…
Lehr, nikdy nerikej nikdy…verim na zazraky, ty se obcas deji, tak hlavne neztracej nadeji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí