IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
11.8.12 18:45

IVCO DEKUJI MUSIME ZASE TEDKA NECO NASETRIT NECO TO PRECE JEN PAR KORUN ALE PAR TISIC.ALE CHCEME DO TOHO JIT JIT SE VSIM VSUDY JA CHCI DRAZCI LEKY ICSI PK PROSTE BYCH CHTELA I MRAZACKY COZ BUDE KOLEM 20 TIS.ALE SVICA MAM MALOU 7 MES TAK SE MAM ASPON SKYM POTESIT DNESKA JU HLIDAME AZ DO ZITRA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
11.8.12 18:52

Hančo, tak to chápu, že na to člověk nemá hned, stojí to nemalý penízky, ale našetříte a bude to, povést se to musí. Líbí se mi moc tvůj přístup! A nebo budeš tak nastimulovaná, že nakonec nebude druhé IVFko ani potřeba, to by bylo úplně nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.8.12 18:54

IVCO TAKY TO MAM V PLANU SE HNED SNAZIT NASTIMULOVANA BUDU URCITE, JINAK DEKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
11.8.12 23:02

Hani, tak to je moc fajn, ze to takhle beres a urcite zkus ICSI. My chceme jit na podzim taky, aby byla vetsi sance…

Ivi, rok a pul - to Ti urcite prislo dlouhe cekani, mne to prijde kraticko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
12.8.12 15:30

Daajiku, no teď mi to už ani tak dlouhé nepřijde, ale tenkrát mi to přišlo dlouhé, zvlášť když kolem mě všechny kamarádky a kolegyně těhulkovaly jako na běžícím páse. Ale je jasný, že spousta z vás na tom bylo nebo je o hodně hůř. Proto bych vám všem přála, abyste už nemusely čekat dlouho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
12.8.12 15:45

Ivuli, je jasne, ze cloveku prijde strasne dlouhe i par mesicu, kdyz kolem se to hemzi detatama a tehulkama, ted se na to urcite s odstupem divas jinak, cas je relativni…Dulezite, ze se Ti zadarilo relativne za kratkou dobu a nemusela ses dyl trapit a snad se i nam vsem tady brzo zadari, uz se tesim, jak tu bude dalsi tehulka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.8.12 17:43

Hanko, moc mě to to mrzí :hug:, moc jsem ti to přála! Docela tě obdivuju, jak to snášíš - jsi statečná holka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.8.12 17:47

Holky, s tím časem je to opravdu relativní - ani mi to nepřijde, že už se o mimi snažíme tři roky. Ale pevně tomu věřím, že se opravdu všechny jednou dočkáme. Jenom nechápu, proč někdo k tomu vytouženému štěstíčku musí projít tak dlouhou a náročnou cestu a někdo, aniž by o to třeba stál, otěhotní hned. Je to bordel! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
15.8.12 20:53

Hani tak hodně pevných nervů do dalšího pokusu…holky mám dotaz úplně z jiného soudku, ale snad mi poradíte..zakládáme zahradu a nevím co znamená u keřů, např. tavolník sadit ve vzdálenosti 80 cm, :mavam: vysadit po 3 a více ks…nerozumín jestli do jedné díry 3ks nebo na plochu alespoň 3ks, že jeden by nevypadal jako solitér dobře. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.8.12 13:19

Klariko ono mic jinyho nezbyva nez byt statecna, a doufat ze to priste vyjde. marto dekuji. v utery jdu na ultrazvuk tak uvidime co bude dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
21.8.12 11:57

Ahoj holky je tady nějak mrtvo. Já mám zase od neděle menses, klasika, ale už druhý měsíc je mi to jedno. Psychicky je mi tudíž lépe :-)Příští měsíc začínám brát antikoncepci a připravovat tudíž tělo na odběr vajíček…nevím proč to tak mám, někteří dr. to tak předepisují. Neřeším, věřim doktorovi. Takže jeden měsíc antikoncepce a jak to po ní dostanu startuju s léky a přípravou na odběr..Těším se až se konečně zase něco začne dít, teď mám od června pauzu.
Hanko co ultrazvuk??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.8.12 18:49

Ahooj holky, no jo, taky mam pocit, ze je tu dost velky mrtvo…ja cekam pristi tyden MS no a za mesic jdeme k tomu dr. po 3 mesicni pauze. V rijnu mame dovcu, takze bychom eventuelne sli do umeleho stejne nejdriv v listopadu…jenze od 1.11. bych mela dostat novou pracovni smlouvu (ted pracuju v jedne velke firme jako externi clovek, tudiz zamestnavatelem je personalni agentura, ale ta firma me ma od 1.11.prevzit, jeste teda porad cekam na 100% schvaleni od rady, ale melo by to klapnout…No a pak doufam, ze nebudu mit zadnou zkusebku, kdyz uz tam pracuju rok, jinak by byla klasicky 6 mesicu…no kazdopadne tak jako tak by asi ted moc nebylo prilis dobry, kdybych ted par mesicu otehotnela…je to hrozny, ze porad na neco cekam ohledne prace a smlouvy, nebylo totiz vubec jednoduche tady nejakou rozumnou praci najit…a mimcu tak nejak porad kladu urcite pozadavky…ale samozrejme, kdyby to prislo, tak bych byla stastna…tak uvidime, co bude, kazdopadne nechame vsemu dale stale volny prubeh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
23.8.12 20:32

Holky po delší době taky zdravím, tento týden jsme absolvovali vydupanou genetiku a imuno a nastává čas čekání na výslwedky. snažíme se přirozeně a případně+ dáme asi na IVF takže taky šetříme.. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.8.12 21:49

Ahoj holky :mavam:, já jsem včera dostala první injekci v dlouhém protokolu - za dva týdny kontrola krev a ultrazvuk. Tak jsem zvědavá - na jednu stranu natěšená, že se to hnulo dál, ale na druhou stranu bojím, bojím… :nevim:

Lehr, jak probíhala ta vyšetření - to se dělá z krve? A ta imunologie je jenom v Praze, nic bližšího není?

Daajiku, třeba ti to klapne právě proto, že tě v práci čekají změny - budeš se soustředit na něco jiného a budeš těhule raz dva… :mrgreen: Víš jak to bývá - věci se stávají právě, když se nám to „nejmíň hodí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.8.12 06:55

Marti ultrazvuk dopadl spatne proste uz zase sama opet nereagiji nejaky folik tam byl ale hrozne malinky takze to na iui neni. holky no mi tu cestu mame proste slozitou a trnitou. klariko tobe drzim palecky, ja mam imuno a genetiku hotovou a delali mi ji v caru s krve, na genetiku jsem cekala 6 tydnu, a na imuno necely mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí