IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
2.7.12 13:51

Lehr, ještě k té tvé otázce - já na rentgenu pracuju a neslyšela jsem nic o tom, že by časté rentgeny v dětském věku měly vliv na otěhotnění. A navíc všem dětem se na retgenu dávají olověné zástěrky k ochraně reprodukčních orgánů. Tak snad jsem ti trochu pomohla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.7.12 18:41

veverko, u me zjistovaly tu pruchodnost taky metodou HKSG hned na zacatku v CARu. Musela jsem si koupit katedr, jinak vse bylo placene od pojistovny. Nejdrive dr. zavedl ultrazvuk a pote ten katedr s kontrastni latkou a na ultrazvuku pozoroval, jestli ta latka tece tam kam ma a jak ma. Bylo to dost neprijemny a bolelo me to, slo to i s krvi a dve hodky po tom me dost bolelo bricho a zada - asi neco jak u dost silne MS. Pri IUI to bylo taky s krvi, ja ty hadicky proste nejak nesnasim…

Nektera stadia endometriozy se prave nevidi na ultrazvuku, ale az na laparce…taky jsem tohle slysela. Zeptam se toho dr. kazdopadne na tu laparku a i na tu imunologii (o te se vubec nezminil, ze by se vubec vysetrovala - krom PO testu).

Holky tak vcera jsem mela priserne bolesti bricha cele odpoledne a vystrelovalo to do zad, jsem hezky v puli cyklu, tak doufam, ze to byla ovulka a vyslo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
2.7.12 18:52

Klári na sestru se vyprdni a řekni si potom rovnou o to všechno dr. oni dělají všechno pro to aby z nás vytáhli co nejvíc peněz, jasně mužete být oba v pořádku, ale taky ne, kamarádce první ivf nevyšlo a to jen kvuli tomu že neměla tyto vyšetření, která absolvovala přesně podle rad dr. až pokud to nevyjde, a na imunologii jen krotili hlavou že už si mohla ušetřit jak peníze tak nervy z prvního nevydařeného pokusu, protože stačili jen nějaké prášky které brala po dobu stimulace před druhým IVF bez kterých by to jinak zase nevyšlo. Holky fakt nechci radit, ale každý pokus IVF je cenný, rozhodně v téhle situaci kdy nám jich i dost sežralo IUI, tak pro to udělejte fakt všechno, nemluvě o psychice když to nevyjde, jen kvuli tomu že oni jsou lenošní udělat dopředu vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
2.7.12 18:55

Lehrerin, já šla poprvé na laparku a našli mi tam srusty, dr. říkal že to muže být i po obyčejném prodělaném gyn. zánětu…
Holky tak já měla týden pozit. test a po týdnu začal slábnout a dostala jsem to, nechápu to, takovej zázrak po 7dmi letech téměř přirozeného otehotnění a takhle to dopadlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
2.7.12 20:12

KLári já taky nejsem ochotná jít na IVF bez vyšetření, to mi přijde vyhazování peněz, vem si, že mi zbývají tři pokusy, dva prošustruju než půjdu na vyšetření a zbyde jeden! to je fakt trochu risk..
chci o tom mluvit přímo s kučerou. Každopádně díky, za pomoc s tím rtg, já už si vůbec nepamatuju, jestli jsem nějaké zástěrky dostávala, těch rentgenů jsem absolvovala fakt bezpočet..Vev, já na záněty nikdy netrpěla, měla jsem snad dva, tak leda snad, že by to fakt bylo z nich.. musím se poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.7.12 22:03

Veverko, to mě moc mrzí, že ti to nedopadlo. :hug: Vidět pozitivní testík a potom nic :cert: - to je ještě větší zklamání než když to nevyjde rovnou. Drž se, přebolí to a půjdem zase všichni dál… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
4.7.12 06:52

Vev, naprosto ti rozumím, minulý měsíc to bylo u mě něco podobného. nejde dělat nic jiného, než nechat ten zážitek odejít a příště zase od začátku.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
4.7.12 07:11

**Veverko****, moc me to mrzi…at Te to rychle preboli a vzhuru do noveho boje :kytka: :hug:
Ja mela zatim pozitivni tehu testik jen pod vlivem ovitrelle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
8.7.12 22:30

Ahoj holčiny, zdravím vás po dovolené, nějaké nové těhulky nebo jiné novinky? Veverko, to mě moc mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.7.12 12:51

Ahoj holky,
tak dnes už v pracovním procesu ale v klidu:-)
vev-to mě mrzí, bude to dobré hlavně že se něco dělo a příště to už třeba dopadne.
lehr-já jsem měla jen ukončení plánovaného těhotenství v pomalu 6měsíci před 5lety a jinak nic. Dr. říká že to může být ze zánětu nebo slepáku. já to měla asi po tom mini. Ale hlavně jsem rada že tam něco našli. A teď už to bude dobré. snad. Minulou středu jsem byla na stehy a na ultr. jsme měli folik 18.tak jsme v sobotu jen tak jemně tulili a ze včera na dnešek je ovulka v plném proudu-dokonce i spinim asi neco po té operací z vejcovodu nevim. Každopádně to dnes ještě potvrdíme a uvidíme :-) nečekám hned zázraky ale snad to je na dobre cestě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.7.12 21:47

Rhapsi, držím ti moc pěsti, aby se brzy zadařilo! Kamarádka z práce to tak taky měla, x-let nic, nedařilo se, potom šla na laparku a otěhotněla snad na první pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.7.12 16:51

Ivi :-)
kéž by to byla pravda.po těch letech co to nejde mi to přijde jako sen něco co se už nemůže stát…nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.7.12 22:27

Rhapsi, to víš, že to vyjde! Teď tě pěkně vyčistili, tak to půjde určo jako na drátkách. Holky, dočkáte se všechny, uvidíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
11.7.12 10:37

Ahojik holčiny tak po dlouhé době píši… už jsem tady dlouho nebyla.. tak mám IVF za sebou ted jenom čekám na výsledek za 14dnů si mám udělat test tak uvidím… ale tiše se modlím… a co vy nového? co IVČO rostete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.7.12 14:08

Sandro:-)
paráda :-) to určitě dobře dopadne.jen ať se mimisek(ci) drží:-) kolik jsi si nechala zavést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí