IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
26.6.12 20:16

Tak si představte, že jedné holčině ze Sanusu napsali, že se teprve dozvídají přesné informace, a že dle zákona se do pokusů IVF počítají všechny IUI. Tak já už jsem z toho fakt jelen, jak to teda je :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
26.6.12 20:53

Rhapsy, já jsem byla na laparce v Brně U Milosrdných bratří. To bylo ještě než jsem začala jezdit do Jihlavy, poslala mě tam moje gynekoložka. Aspoň máš noťas a můžeš na internet. Já jsem měla pro zábavu jen mobil a knížku. Tak ať ti ta dnešní noc uteče a pořádně se vyspi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
26.6.12 20:57

Ivčo, já jsem se o to přestala zajímat a počkám, jak se ty informace protřídí. Protože bych se z toho asi zbláznila. :roll: Snad to dopadne dobře, jinak bych už měla jen jeden pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
27.6.12 06:01

Tak rhapsy, držím palce ať tě pořádně vyšetří! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
27.6.12 17:57

Rapsy, tak uz to mas za sebou, ze :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.6.12 20:42

Ahoj holky. tak jsem už po. Byla jsem tam necelých 2h. Je mi zlé dali mi i nějaké opiaty..jsem mimo. mam dren tak sestra říkala že tam asi něco bylo. dozvim se vse az zitra. Smolim z mobilu. Jo a hrozne to boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
27.6.12 21:41

Rhapsy, hlavně že už to máš za sebou :hug:. To ti určitě něco dělali - já jsem tam byla asi 45 minut a dren jsem neměla. Určitě ti tam „něco opravili“ a teď budeš těhu raz dva. Uvidíš, zítra bude líp, drž se… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.6.12 21:45

Rhapsi, tak se drž, neboj, bolest určo brzy přejde. Tak to je dobře, že vše odstanili, to se teď bude mimískovat! Tak se zítra ozvi a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.6.12 07:11

Rapsy, tak hlavne, ze je to uz za Tebou a ted bude kazdym dnem lip a bolest brzo odezni :palec:
Jakou dren? Nejak v tomhle nejsem v obraze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.6.12 07:11

Joo ahaaa, ja to cetla s „r s hackem“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
28.6.12 08:25

Rhapsy, doufám, že dnes už se cítíš líp a jsem celkem zvědavá, co ti vlastně řekli a dělali, tak brzy napiš! a ať to moc nebolí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
28.6.12 09:03

Rhapsy, myslím na tebe, tak snad se to ted konečně hne, no musí to bolet, i po té laparce ten vzduch jak jde do hrudníku, ale brzy to odezní, vydrž a napiš jak jsi na tom :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
28.6.12 09:10

Veverko, to si přesně pamatuju, jak se mi ten vzduch dostal až pod klíční kosti a tlačilo to jako čert :cert:. Chtěla jsem se tě zeptat, jaké jsou objednací doby k té doktorce na genetiku, jak jsi psala, že je přímo v nemocnici. A nemáš tam nějaké tel. číslo, nemůžu nic na netu najít. ;)

Rhapsy, držím pěsti, ať je to čím lepší a lepší… A hlavně napiš co a jak. Jsme tady všechny moc zvědavé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.6.12 09:46

RHAPSY DRZIM PALECKY AT TI TO DOBRE DOPADLO, URCITE BRZY BUDES MAMINOU TO CO BYLO POTRBA TO TY URCITE OPRAVILI. JINAK HOLKY PRO TY CO CHODIJOU POUZE JEN NA TUHLE DISKUZI CO TO NEVYJOU TAK V SOBOTU ZACINAM BRAT UTROS 1-1-1 17-25DC A V NEDELI ZACINAM DLOUHEJ PROTOKOL BUDU PICHAT DECAPEPTYL JEDNOU DENNE POCKAM NA MENSTRUACI A OD 3DC PICHAM FOSTIMON.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
28.6.12 13:32

Klári číslo nemám, a už máš doporučení od Kučery? Ale když si zavoláš do nemocnice na vrátnici a řekneš že chceš číslo na genetickou ordinaci v 6.P na Kořínkovou nebo Hořínkovou, ted nevím tak ti je dají. no ten vzduch byl masakr, já myslela že mi zpřeráželi žebra a klíční kosti :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí