IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
18.6.12 18:21

Lehr, Ty mas jeste ted s Rapsy velkou nadeji, takze ver a neztracej ji :palec: To ze to nevyslo u nas ostatnich doted neznamena, ze vy to tady neprolomite… :) No a ja se pak velice rada necham „nakazit“ tim tehu „bacilkem“ :mrgreen:

jinak se tesim, az nebude takove vedro, tohle fakt neni pro me, to je na zdechnuti a vsude je klima…pro me tak optimalni kolem 25 stupnu a jaro, kdy vsechno kvete:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
18.6.12 18:28

Jo jo, budeme doufat, hlavně nevím, co na podzim, přítel do IVF nechce.., přemýšlím nad tím i když samozřejmě mám šanci.., nechci si nic namlouvat.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
18.6.12 18:58

Ty jo tak pritel by do ivf nesel? tak kdo by chtel jit, ze…taky bychom si predstavovali romanticke zplozeni potomka, jenze kdyz kolikrat je to jedina moznost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
18.6.12 19:10

No zatím by zkoušel IUI..bojíme se peněz a že pak už nebudeme mít na nic.. možná to vidíme moc černě, nevím.. nemám úplně jednoznačný názor, osobně se taky bojím komplikací, pro tělo je to mnohem větší zátěž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
18.6.12 19:13

Bohužel je fakt taková doba, že hodně párů potřebuje pomoct. :cert: Já jsem se tomu IVF zezačátku taky bránila, ale teď už to ve mně uzrálo a taky jsem si přiznala, že nám asi už nic jiného nezbývá. Lehr, proč nechce přítel IVF? Ale na druhou stranu třeba nám léto přinese něco pozitivního a někomu se zadaří přirozeně - sluníčko, dovolená, pohoda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
18.6.12 19:14

Tak jsi mě, Lehr, s odpovědí předběhla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
18.6.12 19:16

Třeba taky uzrajeme.. kéž by s ev létě zadařilo, chceme i něco našetřit, na dovču pojedeme jen v čechách no a na podzim s euvidí, jen ten čas tak hrozně letí.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
18.6.12 19:57

Jj, Klari, taky si rikam, ze treba se zadari pres leto…my ted mame vlastne 3 mesice bez CARu, tak treba to vsechno dohromady muze pomoct…uvidime :)
A jinak ta stimulace, ja uz jsem na ni docela zvykla, asi mozna trochu zvysi davky tech hormonu, uvidime, mozna to nechaji tak…a jen na zacatku to bylo pro telo trochu sok, ale jinak je to v pohode…ale kdyz uz se znovu nechat stimulovat, venovat tomu cas, tak uz zkusime obe ty metody dohromady (ivf+icsi), at mame pak vyssi sanci…taky to pro me bylo nepredstavitene, ze bychom meli jit do umeleho, jeste pro me bylo kdysi neprijatelne i samotne IUI a uz mam dve za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
18.6.12 19:59

Jo a holky ted mi zbyl skoro cely gonal, nevim, co s nim…kdyby byl plny, tak neresim a pouziju priste, ale on je nacaty a po otevreni se ma dle navodu spotrebovat do mesice…vzhedem k tomu, ze ted pri IUI byl strasne drahy, tak se zkusim zeptat v CARu, jestli nevi, co s tim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.6.12 21:21

Daajiku, to mě moc mrzí, že to nevyšlo. Tak si dopřejte pauzu a třeba se zadaří na dovče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
18.6.12 22:47

Ivi, Dekuju..treba mas pravdu a klapne to prirozene, zazraky se deji;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
19.6.12 11:29

Daji - tak tak nechat to osudu třeba dovca pomůže:-)

lehr:-),je to boj vím, ale ty jsi silná a zvládnes to vše pobrat. Jinak to iui-záleží kolik tomu chcete ještě věnovat pokusu-ja bych asi všechny nedala. Ale uvidíte.

ja měla včera takové bolesti, že jsem si musela v obchoďáku drepnout-to bylo něco-hrůza. Nevím jestli ještě dorostly nějaké foliky…
ještě dnes to bolí ale už ne tak jak předchozí 2dny. Utros mam brát už od včera ale nechám to asi až na zítra-jestli byla jeste vcera ovulka…je to blazinec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
20.6.12 17:04

Rhapsy díky, hele to tvoje tělo, to je záhada a jak ty ho znáš.. ;) prosím tě, to máš jako dvě ovulace v cyklu? to je fak bomba.. úplně žasnu. já jsem dnes začala bát utroš, jsem pátý den po IUI, prsa nebolí, sem tam píchnutí v břiše, klasika. hlavně si nic nenamlouvat.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.6.12 19:11

Lehr, drzim Ti palecky :palec:

Tak mi v CARu rekli, ze bohuzel ten gonal tak dlouho nevydrzi, kdyz je nacaty a nema to reseni, protoze v lekarne mi to nacate nevemou. No je to desny, pac nas to stalo 100 Euro a je to skoro plne…tak jsem zkusila dat inzerat, ale pochybuju, ze se nekdo ozve…nacate nebudu duveru zvlast pres internet… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.6.12 19:17

Lehr-kdyby jen 2. Dvě potvrzené dr. A o té třetí se jen domnívám, či co to je. Jsem na to sama zvědavá. V po. jdu na krev budu 12po iui jestli jsem tehule a když ne tak v úterý nástup do nemocnice a ve středu ta laparoskopie.
jinak mě pořád pícha v podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital