IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
13.6.12 21:01

Doktor říkal, že to bez léků vychází kolem 4 tisíc. A že pokud ta vyhláška (nebo zákon nebo co to je) bude platit dál, tak možnost inseminací tím úplně padá, protože s tak malým procentem úspěšnosti radši každý půjde rovnou do IVF. Já to taky nechápu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
14.6.12 07:24

No jo, tady ta soucasna vlada je opravdu darecek… :zed: nekompetentni a podrazacka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
14.6.12 09:25

Klári koukám že ty máš už 4IUI, to už jako nemužeš na IVF nebo co??? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
14.6.12 09:32

HOLKY AHOJ! JÁ JSEM NĚJAK BEZ NÁLADY, UŽ DVA DNY NESPÍM, S PŘÍTELEM JSME SE RAFLI A TO JSEM DNES PÍCHLA PREGNYL A ZÍTRA JDEME NA VĚC..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
14.6.12 09:33

Mám pocit, že zaplatíme osm tisíc a k ničemu, protože jsem tak na nervy, že se tam embryjku nebude líbit.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
14.6.12 10:09

Lehrerin ty do toho jdeš za 8tis? 8o to už je pulka IVF :nevim:, mužu tě uklidnit že já jsem po pregnylu vždycky šíleně vynervovaná, to jsou prostě hormony, za to ty nemužeš :hug:, a to nechtěj vidět první měsíce v těhotenství :lol: to na mě nemohl nikdo mluvit :cert:,nepřipouštěj si to tolik a hlavně to v sobě nepotlačuj, klidně si ulev a bude líp :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.6.12 10:26

Holky to snad ne iui za 8 tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
14.6.12 11:19

No jdu, protože si chci zachovat ty pokusy na IVF, takže ještě jedno IUI chceme zkusit, jedno už je odeslané na pojišťovnu takže nám zůstanou tři hrazené pokusy, dva mi přišly málo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.6.12 14:23

Lehrerin, neboj, ono se zase vyčasí a bude to mezi vámi dobré. Ono i na chlapa je toho všeho asi moc, když se snažíte o mimi a nejde to. Třeba ten můj vždycky dělal, jak je nad věcí, a že to nevadí, když jsem dostala menses, ale já to na něm viděla, jak je z toho hotovej, ale to by nepřiznal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
14.6.12 14:49

Lehr, tak budu držet pěsti, ať se zadaří. A náladička se určitě zlepší, neboj. ;) :kytka:

Veverko, mám vybrané tři pokusy - to první IUI bylo v březnu, to se nepočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.6.12 15:49

Lehr-to bude dobre uvidis. je to tema hormonama.
zvládnem to a budem čekat spolu:-)
já měla dnes kontrolu a byl 1 dominantní 25 a nějaká drobota o 15-17.dr koukal jak to vylitlo a hned pregnyl a iui:-) v 10.15odběr breberek a 12.45 nase posledni snad do tretice uz uspesne iui.
byl to fofr. aspoň to mám vše naraz:-)
jinak jsme zaplatili 6000za ty injekce a 1000za iui a taky cesta oběd a 8tis v prd… Ale co se dá dělat nechceme přijít o pokusy na ivf..máme to jak lehr.
kdyz se ted nezadáři tak už mám termín na laparosk.
jsem zvědavá jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
14.6.12 16:05

Rhapsy, to teda byl fakt fofr, jinak všem díky za podporu, dneska to bylo i těžké v práci, ale mám vše úspěšně za sebou, tak už i nálada je lepší, ale zase hlava bolí, ach jo. Navíc mi přijde, že trochu špiním - mám takový hustý hlen a trošičku narůžovělý, což teda před IUI je divné, když jsem nastimulovaná a vůbec nevím, jestli to vadí. minule jsem měla normální ovulační hlen jako v přirozeném cyklu, jenže teď je to všechno po těch hormonech brzo a hlen tomu odpovídá. ach jo. Klári a vy jste si teda nic neplatili, takže už vám zbývá jen jeden pokus? já myslela, že jsi to měla nějak jinak?
Rhapsy jinak držím palce nám oběma! papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.6.12 16:53

Lehr-tak nevim kdo se opici-ne delam si legraci:-)
mě od rána bolí šílené taky hlava ale spíš mám zablokovanu krční páteř mám tam pěknou boulí a chodím s hlavou nakloněnou na levou stranu šikme dolů jinam nemůžu musím zítra ráno k dr. dnes jsem to už nezvládla. Jsem dnes celá mrtvá. ještě že mám večeři už od včera uvarenou-lečo mňam.
lehnu a ani se nehnu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
14.6.12 18:29

Lehr, já už si nemůžu nic zaplatit :(, to bylo první na co jsem se ptala. Všechno už prošlo přes pojišťovnu - moje poslední IUI bylo před 14 dny a teď už je na placení pozdě.
Tak budu holky držet pěsti aspoň vám, poslední dobou tady nejsou žádné pozitivní zprávy… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
14.6.12 18:40

Holkyx vidím to na přejmenování naší diskuze… co takhle IVF - poslední šance.. no ne, to jsem zase pesimistická zbytečně, to je jasné, taky si dělám srandu..ale obávám se těch peněz, účinku hormonů, anestezie atd.. no nic, uvařila jsem si kafe a zítra na IUI, tak nevím, čím to mám podpořit. alespoňm že mi tentokrát po pregnylu není tak blbě, minule mě dost bolelo břicho, ale tentokrát taky nemám tak velký folík - cca 18-19 mm, ty jsi Rhapsy přebornice.. :) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí