Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Doktor říkal, že to bez léků vychází kolem 4 tisíc. A že pokud ta vyhláška (nebo zákon nebo co to je) bude platit dál, tak možnost inseminací tím úplně padá, protože s tak malým procentem úspěšnosti radši každý půjde rovnou do IVF. Já to taky nechápu. ![]()
No jo, tady ta soucasna vlada je opravdu darecek…
nekompetentni a podrazacka ![]()
Klári koukám že ty máš už 4IUI, to už jako nemužeš na IVF nebo co???
![]()
HOLKY AHOJ! JÁ JSEM NĚJAK BEZ NÁLADY, UŽ DVA DNY NESPÍM, S PŘÍTELEM JSME SE RAFLI A TO JSEM DNES PÍCHLA PREGNYL A ZÍTRA JDEME NA VĚC..
Mám pocit, že zaplatíme osm tisíc a k ničemu, protože jsem tak na nervy, že se tam embryjku nebude líbit.. ![]()
Lehrerin ty do toho jdeš za 8tis?
to už je pulka IVF
, mužu tě uklidnit že já jsem po pregnylu vždycky šíleně vynervovaná, to jsou prostě hormony, za to ty nemužeš
, a to nechtěj vidět první měsíce v těhotenství
to na mě nemohl nikdo mluvit
,nepřipouštěj si to tolik a hlavně to v sobě nepotlačuj, klidně si ulev a bude líp ![]()
No jdu, protože si chci zachovat ty pokusy na IVF, takže ještě jedno IUI chceme zkusit, jedno už je odeslané na pojišťovnu takže nám zůstanou tři hrazené pokusy, dva mi přišly málo..
Lehrerin, neboj, ono se zase vyčasí a bude to mezi vámi dobré. Ono i na chlapa je toho všeho asi moc, když se snažíte o mimi a nejde to. Třeba ten můj vždycky dělal, jak je nad věcí, a že to nevadí, když jsem dostala menses, ale já to na něm viděla, jak je z toho hotovej, ale to by nepřiznal…
Lehr, tak budu držet pěsti, ať se zadaří. A náladička se určitě zlepší, neboj.
![]()
Veverko, mám vybrané tři pokusy - to první IUI bylo v březnu, to se nepočítá.
Lehr-to bude dobre uvidis. je to tema hormonama.
zvládnem to a budem čekat spolu:-)
já měla dnes kontrolu a byl 1 dominantní 25 a nějaká drobota o 15-17.dr koukal jak to vylitlo a hned pregnyl a iui:-) v 10.15odběr breberek a 12.45 nase posledni snad do tretice uz uspesne iui.
byl to fofr. aspoň to mám vše naraz:-)
jinak jsme zaplatili 6000za ty injekce a 1000za iui a taky cesta oběd a 8tis v prd… Ale co se dá dělat nechceme přijít o pokusy na ivf..máme to jak lehr.
kdyz se ted nezadáři tak už mám termín na laparosk.
jsem zvědavá jak to dopadne.
Rhapsy, to teda byl fakt fofr, jinak všem díky za podporu, dneska to bylo i těžké v práci, ale mám vše úspěšně za sebou, tak už i nálada je lepší, ale zase hlava bolí, ach jo. Navíc mi přijde, že trochu špiním - mám takový hustý hlen a trošičku narůžovělý, což teda před IUI je divné, když jsem nastimulovaná a vůbec nevím, jestli to vadí. minule jsem měla normální ovulační hlen jako v přirozeném cyklu, jenže teď je to všechno po těch hormonech brzo a hlen tomu odpovídá. ach jo. Klári a vy jste si teda nic neplatili, takže už vám zbývá jen jeden pokus? já myslela, že jsi to měla nějak jinak?
Rhapsy jinak držím palce nám oběma! papa ![]()
Lehr-tak nevim kdo se opici-ne delam si legraci:-)
mě od rána bolí šílené taky hlava ale spíš mám zablokovanu krční páteř mám tam pěknou boulí a chodím s hlavou nakloněnou na levou stranu šikme dolů jinam nemůžu musím zítra ráno k dr. dnes jsem to už nezvládla. Jsem dnes celá mrtvá. ještě že mám večeři už od včera uvarenou-lečo mňam.
lehnu a ani se nehnu:-)
Lehr, já už si nemůžu nic zaplatit
, to bylo první na co jsem se ptala. Všechno už prošlo přes pojišťovnu - moje poslední IUI bylo před 14 dny a teď už je na placení pozdě.
Tak budu holky držet pěsti aspoň vám, poslední dobou tady nejsou žádné pozitivní zprávy… ![]()
Holkyx vidím to na přejmenování naší diskuze… co takhle IVF - poslední šance.. no ne, to jsem zase pesimistická zbytečně, to je jasné, taky si dělám srandu..ale obávám se těch peněz, účinku hormonů, anestezie atd.. no nic, uvařila jsem si kafe a zítra na IUI, tak nevím, čím to mám podpořit. alespoňm že mi tentokrát po pregnylu není tak blbě, minule mě dost bolelo břicho, ale tentokrát taky nemám tak velký folík - cca 18-19 mm, ty jsi Rhapsy přebornice..
papa