IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
7.6.12 06:04

KLári, já mám dávky trošku vyšší, protože minule jsem špinila a přidával mi, takže nepíchám obden, ale každý den rovnou.. včera to bylo poprvé, tak ještě nejsem nějaká rozhozená, jako minule. jen je toho teď v práci hodně a jsem ve stresu, tak se snažím nějak zklidnit sportem, jinak mám pocit, že si to pokazím sama těma nervama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
7.6.12 08:16

Cusik říkala jsem si,že už dnes injekce nebudu.ne dr.mi nedala. Tak právě je to jak u blbejch…
i když mám ovulku brzy mam vše jak na být.folik-ky prez 20.a sliznice byla i minulé prez 8.teď se ani s ms nevylučovala tak myslím že bude ještě vyšší.
Menopur jsem měla 2dc tj.v neděli 2dávky,v po.nic a v úterý 1dávka. Dál to mělo být obden a po 1.
jsem zvědavá co mi zítra podle ultrazuku řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.6.12 12:06

hoilky jobovka jako prase, ted jsem došla ze sanusu a díky bohu za to že kvuli svadbě jsem tam nestíhala jít si nechat napsat menopur na stimulaci, dr. mi hned řekl že od středy platí nový zákon se zpětnou splatností od dubna, že ten kdo má IUI se stimulací injekcema se počítá jako pokus IVF!!!!!pokud si necháte injekce proplatit pojištovnou,že jsou z toho všichni v šoku, vlastně za život máte nárok při transferu 2embryí na 3IVF, při transferu jednoho 4IVF, a 6×IUI,ale ted je to jinak,prostě když stimulujete injekcema na IUI tak se vám to započítává jako IVF, takže třeba 2× IUI a už mužete jít jenom na 1IVF, je tady možnost aby se vám to nepočítalo do pokusu IVF si ty injekce zaplatit k IUI sami,ale to je prej 6tis,takže při 10% šanci oplodnění při IUI se to vubec nevyplatí!!! no mazec, já naštěstí díky tomu že se nestihla podat žádost o injekce mám IUI jen s pregnylem v přirozeném cyklu a to se teda prý nepočítá, ale mužu si to dovolit jenom díky tomu že mám ovulaci,fakt lituju všechny kdo bez injekcí neovulují :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
8.6.12 15:21

Tak to si děláš srandu, Veverko!!! 8o :cert: Tak to já mám už jeden pokus vyčerpaný a můžu teď děkovat jen mojí cystě, že díky ní jsem na další pokus Menopur mít nemohla. To je teda v prdeli… Já mám svou ovulku taky v pořádku, stimulaci jsem měla jen aby bylo víc folíků, ale stejně i po Menopuru byl jen jeden - takže jsem to vyplácala zbytečně. Já jedu do CARu příští týden, tak řeknu doktorovi, ať zažádá o IVF a v září se na to vrhneme…
A jak vám vyšla svatba? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.6.12 15:53

Klári dr. byl z toho taky zděšenej, prej tohle přece nemužou srovnávat,no mě říkal už ve dveřích díky bohu že jste nedošla dřív, ted se tam prej hádají za 2pacientky co měli duben květen IUI,že na IVF už mužou jít jen jednou, no je to síla,díky bohu za tvoji cystu a moji svadbu,asi to tak mělo být vid :hug: , jinak jsme se měli báječně :dance: ,svadba mých snu :srdce: ,všichni nám dali pocit že jsme tam, za hvězdy až do konce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.6.12 15:54

Klári kdyby se nám to přes prázdniny nepodařilo, tak jdem do IVF spolu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
8.6.12 16:18

Tak to je super, že jste byli spokojení :dance: - já taky na svou svatbu ráda vzpomínám, byl to nezapomenutelný den, krásný až do konce - a tak to má být! ;)
Já moc nepočítám s tím, že nám by se to povedlo přirozeně, protože jsme se o to snažili přes dva roky, takže budu doufat v IVF. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.6.12 17:10

ahooj holky, teda jo, tak to je teda des, co se to v Cesku deje, kazdy den nejaka jobovka :pocitac: No v nasem pripade kdybychom zili v Cesku,tak uz mame narok jen na jedno IVF, kdybychom ty injekce nezacalovali sami a to jsem si myslela,jak to IUI v CR suprovne funguje,ze ma clovek az 6 pokusu za rok… Teda prijde mi to sileny a postaveny na hlavu a vubec vse, co tam v te vlade za posledni dobu vymysleli… :pocitac:
Ja byla dnes na krvi,puvodne jsem mela jit v pondeli,ale my tu meli vcera statni svatek a dnes jsme si vzali volno,tak jsem toho vyuzila,nez se zase stresovat,jestli prijdu vcas do prace.No a na HCG jdu uz pristi patek,tak uvidime,ale spis pocitame s pauzou pres leto a do treti IUI uz opravdu nepujdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.6.12 17:12

Veverko a super, ze jste si tu svatbicku hezky uzili, ted uz budes jen vzpominat:) Taky moc radi vzpominame,kraasny den :srdce: Jen skoda, ze pripravy trvaji tak dlouho a svatbicka tak kratko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
8.6.12 20:35

Veverko, tak to jsou teda šoky! Nechápu, že lékaři o tom nebyli včas informováni a některé pacientky si tak zbytečně vypatlaly pokusu, to je šílené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.6.12 10:10

Ahoj holky, jo je to tak.
byla jsem tam včera a řešili jsme to samé. Berou to zpětně kdo měl injekce už v dubnu. Já měla a v květnu nic a na červen taky ale nic jsem za ne ani neplatila.ani jsem to pořádně nepochopila proč.
a máme to teď tak, že musíme zaplatit ty co jsem neplatila a nepřijdem o 2 pokusy.pokud je nezaplatím budu mít už jen 1nárok buď na iui nebo ivf.
Tak jsme mysleli a platit nic teď nebudem přijdem o 2 pokusy hrazené injekcema,ale pokud se teď nezadáři tak příští měsíc laparosko.a pak ten poslední pokus na iui. Třeba to potřebuje jen profouknout-jestli tam je něco po tom ukončení tehu. Iui bude stačit. A když nic chceme jít stejně do ivf tak si injekce zaplatíme celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.6.12 10:18

Jinak ovulku jsem měla už ve středu, ale mám tam další 3foliky kolem 15. Tak v neděli ještě ultr.a pak iui.buď v po. Nebo út. Tak jsem zvědavá. Třeba konečně do 3všeho dobrého :-) .
Akorát to vše komplikují v těch poj.nebo jim chybí peníze a potřebují to zaplacnout. Dr.říkal, že ředitel bojuje aby se to vrátilo zpět-prý je chyba v zákoně. Tak i tak kdoví jak to bude za 2 měsíce. Třeba to bude zpět a budem mít nároky na to ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
9.6.12 12:19

Ano ano, presne tak…nam to taky rekli, ze pojistovnam je jedno, jestli injekce mate na iui nebo ivf, mate narok na 4 pokusy a proto je to jednim z duvodu proc uz po 1 iui-pokud se nezdari pujdu uz jenom do ivf.

• Citovat
  • Upravit
1002
9.6.12 13:21

holky já to ani nekomentuju, první pokus jsme injekce platili, tak nevím, jestli se nám teda odečítá ivf nebo ne, teď jsme nic neplatili, tak to snad doplatíme… nevím, v pondělí jedu do jihlavy, tak jsem zvědavá, co mi řeknou. musím říct, že mě to teda dostalo, jako by nám chtěli zákonodárci bránit v tom, abychom měli děti, strašně mě to mrzí, jsem zase nějaká depresivní jestli je to tím menopurem… nevím. dnes jdeme na Líbáš jako ďábel, doufám, že to bude oddechovka a sranda.. potřebuju to.. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.6.12 14:33

Holčiny, mě to mrzí za vás, ani nevíte jak. To pak už opravdu zbývá na IUI stimulka tím proklatým Clostíkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí