IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
31.5.12 18:28

Lehrerin, zitra Ti taky moc drzim palecky, kez bys sem napsala pozitivni zpravicku :hug:
Ja jdu zitra tez k dr., ale na krev a kontrolu,tak jsem zvedava,kdy bude IUI.Uz na sobe citim, ze musi byt ovu blizko a to jsem teprve 7.den cyklu.Jenze jsem zacla stimulovat ted driv. Jen mam strach, jestli fakt neudelali chybu a ja se tam zitra nenas… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
31.5.12 19:30

@Lehrerin No prý se mimčo zahnízdí, ale hned ze začátku se přestane vyvíjet a normálně odejde s menstruací. MS je zpožděná pár dní, takže často si toho žena ani nevšimne. To akorát snažilky jako jsme my :) , které hned testují, objeví //, mají z toho radost a pak najednou je konec. Ale říkám, i tak s nízkým hcg je pořád šance, že to bude dobré. Tak držíííím palce :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
31.5.12 19:46

snažím se na tom najít něco pozitivního, třeba že je šance, že to příště bude lepší a tak.. no, není to lehké :( takže mějte fajn večer, ať jdou přípravy na svatbu od ruky a vyjde počasí! Klári, ať se daří hnízdění - ségra mi dnes psala " nohy hore, matko".. a Daajiku tobě ať klapne kontrola. mně už se ani ten utroš nechce brát, ať se ms rozjede a můžu píchat ty injekce a stihnu ještě jedno IUI před prázdninama..jenže já plánuju a ono je pak stejně všechno jinak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
31.5.12 19:48

Lehrerin, nevzdávej to, budu na tebe zítra moc myslet a držet pěsti! A nezameň nám sem písnout výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
31.5.12 20:54

Lehrerin, presne tak, nic nevzdavej, nadeje je obrovska a hezky si jeste utros davej a treba uz zadna stimulace po zitrku nebude potreba :)

Veverko, Tobe preju krasny predposledni „svobodny“ den a krasne si v sobotu uzij svatbicku podle predstav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
1.6.12 09:04

Ahoj holky,dlooooouho jsem tady nebyla.Ani Vás ještě nemám dočtené,je toho dost.Jen jsem Vás chtěla pozdravit :mavam: .Koukám,že tady i přibylo nových snažilek,tak Vám všem držm palečky,ať to vyjde.
Jinak u mě stále neúspěch :( .Mám před sebou poslední IUI,pokud nevyjde,tak stimulace na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
1.6.12 11:35

hcg 18 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
1.6.12 12:52

Lehr, to mě moc mrzí. :hug: A já jsem na tebe tak myslela, aby to dopadlo dobře. A co ti řekl doktor - je to biochemické těhotenství? To už není šance, že to HCG zase poroste? To by se nemělo stávat…

Luculko, fakt jsi tady dlouho nebyla - už jsem myslela, že ses přesunula do nějaké těhu diskuze. To je škoda, že to nedopadlo. :hug: Já jsem teď po 4.IUI - čím víc pokusů, tím víc jsem z toho taková nějaká otupělá a pesimistická a taky víc doufám v IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.6.12 13:33

Lehrerin, chjo, to mě moc mrzí, takže to HCG ti kleslo nebo narostlo? Já teď nevím, kolik jsi ho měla posledně. A co ti na to řekl doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
1.6.12 13:50

holky všem děkuju,nestíhám , je to kolotoč, Lehrerin tak pujdem do dalšího kola spolu :hug: , nesmutni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
1.6.12 16:54

holky, děkuju vám za podporu, jsem z toho nějaká mimo. ivy kleslo z 26 na 18, s lékařem jsem to nějak extra neprobírala, na to bude čas při příštím setkání, po telefonu se mi to ani rozebírat nechtělo. teď musím počkat na ms a začít stimulovat, nemusím na revizi, asi je tam jen něco pidimalého, co odejde s ms podle toho nízkého hcg - tak nějak to lékař vyjádřil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.6.12 16:55

Lehrerin, tak to me moc mrzi, ze ta hodnota klesla… :hug:Ale vis co, i tohle je uspech, ze k tomu oplozeni vubec doslo!! Ja nemela zatim jeste ani tu pidi hodnotu HCG, takze treba to chce podporit vetsimi davkami utrose…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.6.12 17:01

Jinak ja jsem dnes byla na te kontrole, rano jsem si libovala, jak jsem mela odber krve za 5 minut hotovy. Jenze pak misto 8:15 na ultrazvuk jsem se dostala na radu tesne pred devatou, tak uz jsem z toho byla fakt na prasky.DO prace jsem se dostala tesne pred pul desatou, nastesti ma sef dovcu :)

Mam vpravo folik 20mm a vyska del.sliznice je 10mm :) , tak hned rikala, ze podle vysledku krve IUI zitra nebo v pondeli. No mazec, zitra jsem 9.DC (to udelala ta stimulace od 3.dne). Ale ja uz si hned myslela tak na 99%,ze to bude zitra ta IUI a pak tel odpoledne to jen potvrdil.Jsem strasne rada,uz jsem mela hlavu v kumstech,jak bych to v praci zas v to pondeli resila.
Takze dnes v 18hodin ovitrelle, zitra o pul desate nabehne manzel,ja jdu na 11.hodinu - tak snad to nebude bolet jak minule - ale je tam ted zaskok za toho meho doktora, tak snad ne. Tak holky drzte mi zitra palceeee :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
1.6.12 17:08

daaji, to je fofr, určitě budu taky na oplátku držet palce :) jinak se snažím něco o tom biochemickém těhotenství načíst, dokonce xistují názory, že to pak další cyklus jde lépe..ale věřte tomu… :pocitac: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.6.12 17:56

Lehrerin, dekuju, urcite drz :)
A vis, ze bych tomu i verila? Kdyz to tedka vlastne klaplo, tak se to potrebuje „jen“ dobre uhnizdit…tak treba to fakt priste opravdu klapne a hodnota HCG bude hezky vysoka :palec:

Příspěvek upraven 01.06.12 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital