Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lehrerin, zitra Ti taky moc drzim palecky, kez bys sem napsala pozitivni zpravicku ![]()
Ja jdu zitra tez k dr., ale na krev a kontrolu,tak jsem zvedava,kdy bude IUI.Uz na sobe citim, ze musi byt ovu blizko a to jsem teprve 7.den cyklu.Jenze jsem zacla stimulovat ted driv. Jen mam strach, jestli fakt neudelali chybu a ja se tam zitra nenas… ![]()
@Lehrerin No prý se mimčo zahnízdí, ale hned ze začátku se přestane vyvíjet a normálně odejde s menstruací. MS je zpožděná pár dní, takže často si toho žena ani nevšimne. To akorát snažilky jako jsme my
, které hned testují, objeví //, mají z toho radost a pak najednou je konec. Ale říkám, i tak s nízkým hcg je pořád šance, že to bude dobré. Tak držíííím palce ![]()
snažím se na tom najít něco pozitivního, třeba že je šance, že to příště bude lepší a tak.. no, není to lehké
takže mějte fajn večer, ať jdou přípravy na svatbu od ruky a vyjde počasí! Klári, ať se daří hnízdění - ségra mi dnes psala " nohy hore, matko".. a Daajiku tobě ať klapne kontrola. mně už se ani ten utroš nechce brát, ať se ms rozjede a můžu píchat ty injekce a stihnu ještě jedno IUI před prázdninama..jenže já plánuju a ono je pak stejně všechno jinak. ![]()
Lehrerin, nevzdávej to, budu na tebe zítra moc myslet a držet pěsti! A nezameň nám sem písnout výsledek.
Lehrerin, presne tak, nic nevzdavej, nadeje je obrovska a hezky si jeste utros davej a treba uz zadna stimulace po zitrku nebude potreba ![]()
Veverko, Tobe preju krasny predposledni „svobodny“ den a krasne si v sobotu uzij svatbicku podle predstav
Ahoj holky,dlooooouho jsem tady nebyla.Ani Vás ještě nemám dočtené,je toho dost.Jen jsem Vás chtěla pozdravit
.Koukám,že tady i přibylo nových snažilek,tak Vám všem držm palečky,ať to vyjde.
Jinak u mě stále neúspěch
.Mám před sebou poslední IUI,pokud nevyjde,tak stimulace na IVF.
Lehr, to mě moc mrzí.
A já jsem na tebe tak myslela, aby to dopadlo dobře. A co ti řekl doktor - je to biochemické těhotenství? To už není šance, že to HCG zase poroste? To by se nemělo stávat…
Luculko, fakt jsi tady dlouho nebyla - už jsem myslela, že ses přesunula do nějaké těhu diskuze. To je škoda, že to nedopadlo.
Já jsem teď po 4.IUI - čím víc pokusů, tím víc jsem z toho taková nějaká otupělá a pesimistická a taky víc doufám v IVF.
Lehrerin, chjo, to mě moc mrzí, takže to HCG ti kleslo nebo narostlo? Já teď nevím, kolik jsi ho měla posledně. A co ti na to řekl doktor?
holky všem děkuju,nestíhám , je to kolotoč, Lehrerin tak pujdem do dalšího kola spolu
, nesmutni ![]()
holky, děkuju vám za podporu, jsem z toho nějaká mimo. ivy kleslo z 26 na 18, s lékařem jsem to nějak extra neprobírala, na to bude čas při příštím setkání, po telefonu se mi to ani rozebírat nechtělo. teď musím počkat na ms a začít stimulovat, nemusím na revizi, asi je tam jen něco pidimalého, co odejde s ms podle toho nízkého hcg - tak nějak to lékař vyjádřil
Lehrerin, tak to me moc mrzi, ze ta hodnota klesla…
Ale vis co, i tohle je uspech, ze k tomu oplozeni vubec doslo!! Ja nemela zatim jeste ani tu pidi hodnotu HCG, takze treba to chce podporit vetsimi davkami utrose…??
Jinak ja jsem dnes byla na te kontrole, rano jsem si libovala, jak jsem mela odber krve za 5 minut hotovy. Jenze pak misto 8:15 na ultrazvuk jsem se dostala na radu tesne pred devatou, tak uz jsem z toho byla fakt na prasky.DO prace jsem se dostala tesne pred pul desatou, nastesti ma sef dovcu ![]()
Mam vpravo folik 20mm a vyska del.sliznice je 10mm
, tak hned rikala, ze podle vysledku krve IUI zitra nebo v pondeli. No mazec, zitra jsem 9.DC (to udelala ta stimulace od 3.dne). Ale ja uz si hned myslela tak na 99%,ze to bude zitra ta IUI a pak tel odpoledne to jen potvrdil.Jsem strasne rada,uz jsem mela hlavu v kumstech,jak bych to v praci zas v to pondeli resila.
Takze dnes v 18hodin ovitrelle, zitra o pul desate nabehne manzel,ja jdu na 11.hodinu - tak snad to nebude bolet jak minule - ale je tam ted zaskok za toho meho doktora, tak snad ne. Tak holky drzte mi zitra palceeee ![]()
daaji, to je fofr, určitě budu taky na oplátku držet palce
jinak se snažím něco o tom biochemickém těhotenství načíst, dokonce xistují názory, že to pak další cyklus jde lépe..ale věřte tomu…
![]()
Lehrerin, dekuju, urcite drz ![]()
A vis, ze bych tomu i verila? Kdyz to tedka vlastne klaplo, tak se to potrebuje „jen“ dobre uhnizdit…tak treba to fakt priste opravdu klapne a hodnota HCG bude hezky vysoka ![]()
Příspěvek upraven 01.06.12 v 21:00