IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
1.6.12 20:16

Lehrerin, tak to mě moc mrzí, drž se, brouku… Zase pozitivní na tom je, že víš, že se to povedlo a povede se příště zase, uvidíš. A je fajn, že nemusíš na revizi, po té totiž musí být pár měsíců pauza… Budu držet pěsti, aby menses dorazila co nejdříve a mohla jsi začít se stimulkou.

Daajiku, tak to máš nádherné výsledky, budu na tebe zítra myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.6.12 21:05

Ivi, mas pravdu, ze vysledky jsou krasne…jen ja mela takove myslim skoro vzdycky, co jsem stimulovala…nemusim dlouho stimulovat a staci mi skoro nejnizsi davky, proto dr. stale tvrdi, ze by to jit melo i prirozene. No jo no, tak uvidime, treba to ted fakt klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.6.12 21:06

Daajiku, to má doktor pravdu, to by mělo vyjít přirozeně, uvidíš, třeba to tentokrát vyjde. Vypadá to moc dobře. Já jsem otěhotněla s miniaturním folíkem a nízkou sliznicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.6.12 21:30

Ivuli a jak dlouho jste se vlastne snazili? A jak se ted jako tehulka citis, vsechno v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.6.12 11:36

Daajiku, u Adámka jsme se snažili rok a půl, což byla zbytečná snaha, protože já nemám ovulaci. Teď jsem začali snažit v listopadu a vyšlo to v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.6.12 15:54

Ivi, tak to je moc fajn, ze jste nemuseli tak dlouho cekat a to vyslo asi pak prirozene,ze? Ono to ma pak sve vyhody, ze se pak par nemusi nijak chranit,kdyz uz deti jsou. Ale i kdyz…cetla jsem zajimavou zkusenost, kdy par podstoupil IVF, meli dvojcatka a pak si rekli, ze se chranit nemusi a ono prislo do pul roku treti mimco prirozene :mrgreen: takze „priroda“ je nevyzpytatelna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.6.12 16:01

Ahooj holky, tak jak se mate dneska? Veverka si urcite hezky dnes uziva :) Tu je krasne a teplo, snad mate taky hezke pocasi a to pritom pred tydnem byly skarede vyhlidky na vikend.
Tak IUI mame za sebou, dneska tam byla doktorka (co vcera me kontrolovala) a s nama jeste dva pary. A i kdyz to bylo neprijemne (jak tady nektera z vas psala…o romanticke zplozeni potomka se nam vsem pri IUI muze jen nechat zdat… :,( ), tak se tentokrat zadne krvaceni u me nekonalo, tak jsem rada. Rikala, ze je to super nacasovane, ze uz se ovu spustila(hezky to taky na sobe citim), v pondeli by bylo na IUI pozde.No a od zitrka uz mam zacit s lutinusem, fuuuj :pocitac: Pak za tyden na kontrolu na krev a za 2 tydny na HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.6.12 16:02

jo a jinak dnes to byla fakt rychlovka v te ordinaci, ani jsem nemusela vubec po zakroku lezet a okamzite mohla vstat, pry ty spermijky se tam drzi a pokud neco odchazi,tak to nejsou ony. Minule u meho dr. jsem musela chvilku lezet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.6.12 20:42

Daajiku, teď na podruhé to byla rychlovka, ale nevyšlo to úplně přirozeně. Byla jsem na jedné IUI, ta nevyšla. V únoru jsem měla jít na druhou, ale udělala se mi po Clostíku cysta, jeden folík prý malej, sliznice nízká, tak mi doktorka IUI zrušila. Já bulela už v ordinaci, tak mě uklidňovala, že se můžeme snažit doma, ale nevysvětlila mi moc, proč by to mělo cenu, když na IUI to není. No a ono to vyšlo. Zázraky se dějí.

Tak to je fajn, že tě IUI nebolelo, a že jsi nekrvácela a taky že doktorka říkala, že to máš hezky načasované, tak to hezky podpořte domácím snaženíčkem a já budu moc držet pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.6.12 21:02

Ivii, ja beru prirozene prirozene snazeni bez IUI a IVF klidne i za pomoci hormonalni stimulace, ale proste snazenicko doma :) zazraky se opravdu deji a Ty jsi jeho dukazem a taky to, ze se stanou tehdy, kdyz to clovek nejmin ocekava.
Tak trochu me to dnes bolelo,ale urcite to bylo lepsi jak minule.Asi to tam mam citlivejsi a uvolnit se mi pri tomhle asi nikdy nepodari,trosku jsem i spinila,ale oproti minule to je skoro nic.Dekuji moc za drzeni pesti, hlavne je nepoustej ted tech 14 dni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.6.12 21:09

Daajiku, pouštět je nebudu, neboj :-). No, ono to IUI není nic jiného než vylepšený sex, takže zase tolik šanci to asi nezvyšuje. Já spíš spoléhám na hormony, bez nich by se mi to nikdy nepovedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
3.6.12 08:22

Ivi, ja taky musim stimulovat, pac mam jinak nizkou hodnotu E2. No a tema injekcema se to hezky vse vyrovna, ted jeste dat do kupy testosteron, na ten ted beru skoro mesic nake leky.

Joooj, tak tady bude dneska ale skaredy den,prsi a uz se tam bouri,tak jesteze vcera bylo hezky a dnes se nemusi do prace:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
3.6.12 13:12

holky, mam takovou otazecku, mate zkusenost s plavanim a utrosem? Muze se vubec koupat pri jeho brani? Jestli jo, tak snad jedine s tamponem,ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.6.12 14:29

Daajiku, taky držím pěstičky - máš to všechno načasované perfektně, tak to musí vyjít! :) :palec: Pro mě IUI není nijak nepříjemné, naopak je to vždycky tak rychlé, že jsem překvapená, jestli se vůbec něco dělo. 8o Asi to máme každá jinak. S tím koupáním fakt nevím, já ho minula polykala a tento cyklus ho nemám vůbec, protože jsem měla IUI v přirozeném cyklu. Asi bych nešla plavat hned po zavedení, ale po nějaké době už se to tam asi vstřebá, tak by to neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.6.12 14:33

Jinak, holky, pořád cítím ten levý vaječník, ale cysta měla před týdnem už jen 2 cm. Myslíte, že by se tam mohla udělat vedle ní ještě jedna cysta? Už mi z toho hrabe. :roll: Ale tento cyklus jsem žádné hormony na stimulaci neměla, jen Pregnyl. Tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí