Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kláriku, jj, to s tou cystou zní logicky, že by mohla při další stimulaci narůst, mě jen bylo jiné, že mě to IUI při cystě stopli.
Jo a Clostík určo nic extra zdravého není, co si budeme povídat…
holky díky za podporu, ale musím realisticky říct že čárka na testu slábne.. asi z toho nic nebude, což mě samozřejmě dost mrzí, ráda bych si zvykla na status maminky… chviličku to byl fajn pocit.. ![]()
Klári, tak se drž a držím palce, ať je čtyřka úspěšná.
Rhapsy, vím, že by to bylo nespravdlivé..taky bych si takového štěstí vážila. tak ještě chvíli budem bojovat společně a třeba taky společně vyhrajeme!
lehrerin kučera se neraduje ani když jsem byla těhu,jak mi to suše oznámil a byl skeptický celou dobu,i když to jak to u mě dopadlo že muže stát každému a on to dopředu nevěděl,co se týče té sestry tak na mě už si to nedovolí já ji jednou tak sjela že si dává bacha a raději už se mnou mluvím jen to nejnutnější a k ničemu se nevyjadřuje, vubec nechápu co taková osoba na tomto pracovišti kde má výplatu vlastně z nás dělá,nezoufej ještě není vše ztraceno,musíme věřit,třeba jsi měla hodně ředěnou moč a hcg by stejně pořádně mělo stoupnout až zítra,stoupá viditelně na testu ob den, Hani clostík už nikdy v životě,to si raději budu píchat, já ho měla jednou a cysta jako prase!!Holky já to tento cyklus nestihnu, v so. se vdávám a už ted nevím co dřív, na sanus není čas, zkusím tam zavolat v po. a když to bude vadit tak prostě měsíc počkáme,stejně se na ty hormony vubec netěším při IVF jsem si s nima pěkně zkusila
veverka cim budes stimulovat? mne se prave tedka udelala cysta 27mm nastesti ale praskla doktorka tam vydela uz jen tekutinu z cysty .jen je divne kazdymu praskla cysta zaroven s menstruaci ale mne praskla v pulce cyklu.
Ahoj holky
tak zrovna sedím v sanusu. Zapoměla jsem že musím před injekcemi na ultrazvuk. Tak včera na rychlo obj.a ještě jsem zavedla utroš na oddálení špíněni:-)
no a snad nebude žádná cysta a nafasnu injekce a hura do prace. Akorat se musím domluvit kdyby zase byla ta ovulace brzy kdy jít na měření. No nechám to koňovi. Tak zatim a všem držím pěsti ať se brzy zadari.
Lehrerin, tak to mě mrzí…, ale třeba zítra bude výsledek lepší. Měla jsi stejný druh testu jako včera?
Hanko, tak buď ráda, že cysta praskla a nějak tě to nezdrží…
Rhapsy, je vidět, že jsi organizačně zdatná, na všechno myslíš
Ivy, měla jsem pokaždé jiný test, resp jsem je tak nějak střídala.. trochu jsem bojovala s tím, že přestanu zobat Utroš ať se to rozjede, když chce.. ale nakonec teda vydržím do zítřka.. jde mi o to, abych ještě stihla do toho 8.6. píchat další cyklus menopuru než nám zavřou car
Lehrerin, tak to nemůžeš brát tak, že čárka slábne, když sis dělala jinou značku testu, důležité je, že tam druhá čárka pořád je. Držím moc pěsti, aby HCG narostlo a konečně ti potvrdili těhu! A zítra jdeš znovu na krev?
Lehr, budu na tebe zítra myslet, aby HCG v krvi pořádně narostlo!
Je to hrůza to čekání, pořád tady všichni na něco čekáme.
Až se nám zadaří a budeme všechny těhulky, tak zase budeme čekat na srdíčko, potom na testy, aby bylo vše OK…pořád bude něco.
Hanko, ty jsi byla na ultrazvuku v pondělí jako já, že? Ty jsi přece psala, že tam žádné folíky nebyly - ale to by tam přece ta cysta už musela být vidět, taková velká cysta tam přece nemůže narůst za jeden nebo dva dny. Je to divný, že je tam doktorka neviděla. ![]()
Veverko, na tom IVF jsi byla taky v Sanusu? Jestli nám IUI nevyjde, tak bych v září taky chtěla na IVF. A ty máš fakt s Dr. Kučerou takové špatné zkušenosti? Já jsem s ním moc spokojená, je na mě vždycky velmi příjemný a usměvavý. Vše mi trpělivě vysvětlí a na vše odpoví, tak mě to u tebe trošku překvapuje. A přeji ti krásný svatební den!
Pamatuju si, že mi to strašně rychle uteklo - zařizování skoro půl roku dopředu a potom je za chvíli po všem. Tak si to pořádně užijte!
ivy jdu zítra, výsledky budou tak kolem desáté, moc tomu nedávám, co vám mám říkat.. ![]()
@Lehrerin Lehrerin, snad to nebude tvůj případ, ale já jsem měla 14 den po IUI hcg taky nějakých 26 jednotek, už si to přesně nepamatuji, ale dva dny na to začala čárka slábnout a bylo z toho biochemické těhotenství. Ale tehdy mi říkali, že hodnota je sice nízká, ale že ještě se to může rozjet, takže neházet flintu do obilí.
Zkus tomu věřit.
díky, budu se snažit a zítra podám zprávu. co to vlastně je to biochemické těhotenství?