Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj rhapsy, a co tvoje únava, pořád trvá? jak se cítíš?
Jamjo, já jsem taky píchala ráno, ale jsem ze stéjného caru, jako Rhapsody..
Marti, to zní fakt pěkně, tak držím palce!
Ráno píchnuto, takže už není co řešit
Teď už to musí jen zabrat, hlavně na tu sliznici. Už konečně
Jinak přeji pěkný den holky ![]()
Tak jsem nevydržela a ráno testla a nic
sněhobílo…tak holky nevím
ms pořád nikde jen mě sem tam píchne v levém nebo pravém vaječníku
Jsem 32DC a normálně to vždy 28 dostanu.
Marti, tak teď už jedině na krev, abys měla jistotu. Ale 32DC už by asi na testíku mělo být něco vidět, ne? Ale víš jak to je - naděje umírá poslední. ![]()
Jamjo, já jsem teď naposledy píchala Menopur a sliznici jsem měla už 8.DC 8,5 mm, ale bohužel se mi z folíku udělala cysta. Tak snad budeš mít větší štěstí než já. ![]()
JJ Kláriko naděje umírá poslední
Mělajsem test citlivost 10 tak si myslím, že ten je nejlepší ne? Počkám do pátku a když nic tak testnu ještě jednou. A když bych šla na krev tak mi to řeknou hned nebo to musí jít do laborky?
já bych si myslela, že asi do laborky, ale určitě bych šla co nejdřív, a ť máš jasno, co se děje.. už jsem četla i o holkách, kterým test prostě těhotenství neukázal - prostě všechno je možné ![]()
marto ja jsem sla na krev po iui mynule rano v 8 hod a ve 12 hod byli vysledky.takze zkus zavolat do caru
ahojte holky, teda ja jsem dnes uplne ko, silena unava a k tomu jeste boleni hlavy ![]()
Marti, taky jsem cetla o par holkach, co tehulky byly a presto jim test nic neukazal…taky hodne zalezi, kdy jsi mela ovulku? Ta krev asi zalezi na kazdem CARu, ja vim vysledek taky hned ten den, rano na krev a odpoledne uz volaji.
nápodobně, u mě je to zřejmě utroš, třikrát denně je fakt salva.. bolí mě hlava a to se mám chystat na služebku.. kdyby to alespoň signalizovalo těhotenství, ale to zatím je ve hvězdách..
no a to jsem slysela, ze pri IVF je to dvojnasob
ja jsem dnes v praci byla totalne vyflustla, jsem presvedcena, ze je to tim lutinusem, nastesti nebylo tolik prace, hodne lidi ma ted volno…hlavne hodne pit pri te stimulaci a taky si varim kazdy den jatrovy cajik, abych jatrum trosku ulehcila kvuli tomu gonalu
Holky vydžte!! Hodně pijte. Zítra na krev nemůžu ale zavolám do CARU a když tak si zajdu ve středu a bude jasno. Ovulku jsem tento měsíc nepoznala, nestimulovala jsem a bez stimulace j necítím, ale mám ji..no takže krev a bude jasno ![]()
Ahoj holky…
Marti -taky bych zašla na krev at máš jistotu ![]()
Lehr-jo jo pořád unavená nevím ale dnes kolem 17.h jsem měla trochu špinění…nevím co to, jsem 10 den po ovulce a 16 dc.a dostat to mám až 26dc tedy až za 11dní tak teda nevím bylo to jen jednu a od té doby zatím nic…tak nevím co si o tom mám myslet… je to jak u blbejch na pudě… ![]()
@Klárika80 Klári, no to jsi mě potěšila i nepotěšila. Sliznice super, moje maximum je 6 mm, takže by to bylo úžasné. A cysta? No to není o co stát. No uvidíme.
Rhapsody, jak jsem byla chvíli těhotná,tak přesně 10 den po IUI lehké špinění asi půl dne a najednou jak když utne ![]()
Marti, to mě mrzí, ale třeba to bude tak jak píší hoky, třeba ovulka proběhla později a dvě čárky se ještě ukážou.
Jo a holky, dnes jsem byla na utltrazvuku, vše v pořádku, mimís na mě mával. A cysta je fuč
.
Ivi, tak to je parada, jsi jasna ukazka toho, ze cysta neni prekazkou k tehu nebo v tehu:) ![]()
holky, tak ja jdu na to…a pak se vam po praci ozvu…hezky den vsem ![]()