IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
21.5.12 06:08

ahoj rhapsy, a co tvoje únava, pořád trvá? jak se cítíš?
Jamjo, já jsem taky píchala ráno, ale jsem ze stéjného caru, jako Rhapsody..
Marti, to zní fakt pěkně, tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
21.5.12 12:58

Ráno píchnuto, takže už není co řešit :D Teď už to musí jen zabrat, hlavně na tu sliznici. Už konečně :) Jinak přeji pěkný den holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
21.5.12 12:58

Tak jsem nevydržela a ráno testla a nic :pocitac: sněhobílo…tak holky nevím :,( ms pořád nikde jen mě sem tam píchne v levém nebo pravém vaječníku :cert: Jsem 32DC a normálně to vždy 28 dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
21.5.12 14:33

Marti, tak teď už jedině na krev, abys měla jistotu. Ale 32DC už by asi na testíku mělo být něco vidět, ne? Ale víš jak to je - naděje umírá poslední. :)

Jamjo, já jsem teď naposledy píchala Menopur a sliznici jsem měla už 8.DC 8,5 mm, ale bohužel se mi z folíku udělala cysta. Tak snad budeš mít větší štěstí než já. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
21.5.12 15:35

JJ Kláriko naděje umírá poslední :-( Mělajsem test citlivost 10 tak si myslím, že ten je nejlepší ne? Počkám do pátku a když nic tak testnu ještě jednou. A když bych šla na krev tak mi to řeknou hned nebo to musí jít do laborky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
21.5.12 16:46

já bych si myslela, že asi do laborky, ale určitě bych šla co nejdřív, a ť máš jasno, co se děje.. už jsem četla i o holkách, kterým test prostě těhotenství neukázal - prostě všechno je možné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.5.12 16:52

marto ja jsem sla na krev po iui mynule rano v 8 hod a ve 12 hod byli vysledky.takze zkus zavolat do caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
21.5.12 17:01

ahojte holky, teda ja jsem dnes uplne ko, silena unava a k tomu jeste boleni hlavy :zed:

Marti, taky jsem cetla o par holkach, co tehulky byly a presto jim test nic neukazal…taky hodne zalezi, kdy jsi mela ovulku? Ta krev asi zalezi na kazdem CARu, ja vim vysledek taky hned ten den, rano na krev a odpoledne uz volaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
21.5.12 17:02

nápodobně, u mě je to zřejmě utroš, třikrát denně je fakt salva.. bolí mě hlava a to se mám chystat na služebku.. kdyby to alespoň signalizovalo těhotenství, ale to zatím je ve hvězdách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
21.5.12 17:23

no a to jsem slysela, ze pri IVF je to dvojnasob 8o :roll: ja jsem dnes v praci byla totalne vyflustla, jsem presvedcena, ze je to tim lutinusem, nastesti nebylo tolik prace, hodne lidi ma ted volno…hlavne hodne pit pri te stimulaci a taky si varim kazdy den jatrovy cajik, abych jatrum trosku ulehcila kvuli tomu gonalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
21.5.12 18:47

Holky vydžte!! Hodně pijte. Zítra na krev nemůžu ale zavolám do CARU a když tak si zajdu ve středu a bude jasno. Ovulku jsem tento měsíc nepoznala, nestimulovala jsem a bez stimulace j necítím, ale mám ji..no takže krev a bude jasno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
21.5.12 19:51

Ahoj holky…

Marti -taky bych zašla na krev at máš jistotu :hug:

Lehr-jo jo pořád unavená nevím ale dnes kolem 17.h jsem měla trochu špinění…nevím co to, jsem 10 den po ovulce a 16 dc.a dostat to mám až 26dc tedy až za 11dní tak teda nevím bylo to jen jednu a od té doby zatím nic…tak nevím co si o tom mám myslet… je to jak u blbejch na pudě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
21.5.12 19:59

@Klárika80 Klári, no to jsi mě potěšila i nepotěšila. Sliznice super, moje maximum je 6 mm, takže by to bylo úžasné. A cysta? No to není o co stát. No uvidíme.

Rhapsody, jak jsem byla chvíli těhotná,tak přesně 10 den po IUI lehké špinění asi půl dne a najednou jak když utne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
21.5.12 21:52

Marti, to mě mrzí, ale třeba to bude tak jak píší hoky, třeba ovulka proběhla později a dvě čárky se ještě ukážou.

Jo a holky, dnes jsem byla na utltrazvuku, vše v pořádku, mimís na mě mával. A cysta je fuč :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.5.12 06:54

Ivi, tak to je parada, jsi jasna ukazka toho, ze cysta neni prekazkou k tehu nebo v tehu:) :palec:

holky, tak ja jdu na to…a pak se vam po praci ozvu…hezky den vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital