IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15414
15.5.12 20:58

Holčiny, taky jsem Utrogestan vždycky zaváděla, jen ten výtok po něm je protivnej. Teď mě to čeká ještě čtrnáct dní a už se těším, až se ho zbavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.5.12 21:03

no, já uvidím, taky jsem zatím vše snášela dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.5.12 21:08

no to teda jo od ovulky to podle propočtu dostanu asi za 21dní - jediné dobré je, že se drží mc na stálých 26-27dnech ani víc ani mín. a co je mezi tak se musí propočítat a poznat… :lol:
sportovní prístup musí být-jinak by mi po těch letech nezdaru holky asi hráblo…snažím se soustředit na jiné věci nebo ono asi spíš mi nic jiného ani nezbude…je fakt, že po 1 nezdařené iui jsem brečela a celkem mě to vzalo -pak jsem se na to už po tom 2iui a neudržení uplně vybodla no a ted mám už 2měsíc uplně rozhozený a jen se snažíme doma…tak uvidíme kdy bude ta 3 iui. :nevim:

jediné co mě mrzí ze všeho nej. ,že nám tady už mohla běhat 6letá cácorka. po 12letech vztahu už to dítě vážně chceme… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.5.12 21:15

Rhapsy rozumím ti :hug: sportovní přístup je určitě dobrá metoda jsi skvělá, že sis ho naordinovala. Pěkně odpočívej, ať se případně daří hnízdění a k tomu nekonečnému čekání si udělejte nějaký pěkný program :srdce: opakovala bych se - jsme a musíme být bojovníci i s těma našima chlapama a je hrozně fajn, že máš takového, který tě podporuje, mohlo by to být všechno jinak a horší. Hlavu vzhůru, drž se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.5.12 21:22

Lehr- :hug: ,děkuji,
manža je zlatý…
jinak já jsem toho už zažila hodně-moje dětství bylo strašné-nebo spíš horor…jednou jsem to tu myslím psala a vracet se k tomu zrovna ted nechci, asi to beru tak jak to je i proto co jsem zažila…vážím si toho že můžu dýchat a že tu jsem, že vlastně žiju.-a nic hršího asi už zažít nemůžu-ikdyž nikdy neříkej nikdy že.
dítě chceme a pokud nepujde žádnou metodou tak si adoptujeme , takže dítě tak jako tak dříve nebo později mít budem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
15.5.12 21:33

Rhapsody, moc držím pěsti, aby to vyšlo! Nevím, co sis zažila v dětstí, nějak jsem to buď zapomněla anebo nečetla, ale věř, že odteď bude všechno už jenom dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.5.12 21:38

Rhapsy, jen koukám, na to se strašně těžko reaguje v takhle neosobním prostředí, snad jen, že jsi obdivuhodně upřímná a je prefektní, že máš oporu v manželovi, pokud jde o jakékoliv starosti. To je krásná kombinace :hug: Na tom se, myslím, dá hodně stavět a řekla bych, že je tím zaručeno, že už opravdu NIKDY nebudeš muset prožívat něco tak ošklivého, o tom jsem přesvědčená. TVůj příběh jsem bohužel nečetla - podívám se, určitě o tom znovu nepiš, aby ses netrápila. Teď by se spíš hodily pozitivní myšlenky :andel: I když je to někdy těžké. Snad v tom pomůžou i tyhle naše diskuze, jakkoliv jsou neosobní, možná i o to víc.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.5.12 21:48

upřímná-nebo spíš umím o tom mluvit, ale dnes jsem už unavená…jen stačí říct, že jsem byla týraná a sexuálně zneužívaná vlastním otcem-ten díky bohu už nežije :mrgreen: pro někoho to je asi těžké číst ale já už to beru tak nějak s nadhledem a mluvím o tom jako bych řešila třeba co budu nakupovat k večeri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jen mě mrzí to zničené dětství a to že jsem musela strašně rychle dospět… a asi s toho to mám v hlavě asi srovnané …nevím, ale dobudoucna to jistí knížka :lol:
tot asi vše a hlavně prosím nelitovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
15.5.12 21:59

Rhapsody to je mi moc líto co se ti v děctví stalo :hug: , s tím dítětem mi povídej,naše už by mohlo jít do školy,a za měsíc se nám mohlo narodit miminko,no osud to chtěl jinak,jinak mi se ted za pár dní bereme tak doufám že jen miminko čeká a chce se narodit až do uplné rodiny :pankac: .jednou musí dojít na každého :andel:
Holky s tím utroušem mě teda naštval :pocitac: ,já moc dobře vím k čemu je a on mi bude tvrdit že není potřeba :zed: , mužu se zeptat jak ho berete? hned po IUI? já ještě nějaký doma mám že bych si ho naordinovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
16.5.12 13:07

Rhapsy, jsi šikula, že jsi to v sobě zvládla takhle pěkně vyřešit, víc nebudu nic dodávat, je to opravdu obdivuhodné. Já jsem po svém 1. IUI, asi taky není co dodávat, když jsem tam pak tak ležela, říkala jsem si, že s romantikou přirozeného početí to fakt nemá co dělat a bylo mi to líto. teď nastáva čas čekání. Veverko, utrouš mám brát de facto od 5. dne po IUI 3× denně, pokud nebudou problémy tak polykat, jinak zavádět. jdu si hajnout, musím to nějak vstřebat všechno.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
16.5.12 15:58

ahojik tak dnes jsme byli v CARU a za měsíc jdeme na 1.IVF..doktor mi řekl že u mého onemocnění je tohle nejlepší způsob tak se už těšíme ale počítali jsme to a vyjde to jedno IVF na 20 000kč je to pálka ale za toho mrnouska to dáme třeba stokrát.. nebo mrnousky :) :D tak jsem zvědavá ted budu brát utrogestan 4 tbl denně to bude dobrá darda… ale už se těšíme… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
16.5.12 16:24

Lehrerin tak to jsme dnes byli stejně,v kolik jsi byla?já v 10.30h, no je to takový zvláštní pocit vid, ale mužu ti říct že při IVF kdy ti tam pak vlasně zavadějí už embryjka je to ještě zvláštnější,prostě za hodku už odcházíš jako těhotná :jazyk: ,a kdo ti to zaváděl Kučera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
16.5.12 16:26
@Lehrerin píše:
Rhapsy, jsi šikula, že jsi to v sobě zvládla takhle pěkně vyřešit, víc nebudu nic dodávat, je to opravdu obdivuhodné. Já jsem po svém 1. IUI, asi taky není co dodávat, když jsem tam pak tak ležela, říkala jsem si, že s romantikou přirozeného početí to fakt nemá co dělat a bylo mi to líto. teď nastáva čas čekání. Veverko, utrouš mám brát de facto od 5. dne po IUI 3× denně, pokud nebudou problémy tak polykat, jinak zavádět. jdu si hajnout, musím to nějak vstřebat všechno.. :,(

prosím tě a kolik ho bereš?a jak dlouho ? do výsledku testu?on totiž někdy staví menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
16.5.12 17:11

Veverko, byla jsem v deset, asi jsi šla do vedlejší místnosti, když jsem já odpočívala, vím, že sestřička tam někoho vedla. donutila jsi mě se podívat, kolik těch tabletek vlastně mám, tak mám dvě balení, každé má třicet tablet a mám to prý vybrat všechno a to je v tom případě na dvacet dní, což je samozřejmě dýl, než je zbývající počet dnů do běžného příchodu menzes, tak to jsem z toho teď sama překvapená. Možná otázka na Kláriku a Rhapsody, jestli to mají taky na tak dlouho. a jinak ano, dělal mi to Dr. Kučera. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
16.5.12 17:13

Snadři, tak poěkně papkej pilulky :D ať jsi pěkně nachystaná.. konečně se bude něco dít, viď? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí