IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
15.5.12 09:36

tak holky v noci jsem vůbec nespala, pořád se mi zdálo o ovulaci :D takže mi přijde, že jsem ji v noci měla, protože takové tlaky v břiše jsem teda nezažila.. míváte to taky po píchnití pregnylu? jsem blázen.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
15.5.12 12:06

jj u někoho to jde dost poznat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
15.5.12 15:10

Ahoj všimla jsem si že chodíš do jihlavského sanusu,tobě dal dr. utrogestan,a od kdy? mě totiž Kučera tvrdí že se nedává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.5.12 15:19

no, napsal mi ho od 21.5. s tím, že 16.5. - zítra jdeme na 1. IUI, 21.5. mám zároveň 21. den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
15.5.12 15:29

Ahoj Veverko, já taky chodím do Jihlavy k Dr. Kučerovi. On nedává Utrogestan, když máš IUI v přirozeném cyklu bez stimulace. Já jsem to tak měla 2krát bez utroše a teď potřetí jsem píchala ke stimulaci Menopur a to jsem Utrogestan dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
15.5.12 15:31

Lehr, s tou ovulací ti neporadím, protože já ji na sobě nepoznám - já to poznám jen podle BT, že když je zvýšená, tak ovulka proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.5.12 16:48

no já to musím prostě nějak zvládnout bez těch hysterických stavů.. :zed: ještě teda musím zjistit, jestli ten utroš mám zavádět nebo polykat, Klári, Rhapsy - jak vám to řekl? a jak je tobě Kláriko? volala jsi do sanusu, jak dál s cystou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
15.5.12 17:17

no já to mám ted taky v přirozeném cyklu ,ale uplnou náhodou,šla jsem k němu na konzultaci a on na utz zjistil že jsem před ovulací a ještě folík neprasknul tak chtěl vypisovat žádanku na IUI na stimulaci menopurem,tak jsem mu řekla at mi píchne pregnyl a že zítra dojdem na inseminaci, no sám se k tomu neměl..,tak prej no proč ne :mrgreen: ,nechápu proč v přirozeném cyklu se utrogestan nedává,vždyt ten je na podporu progesteronu při případném otěhotnění at je s hormonama či bez.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
15.5.12 17:19

jinak vás všechny zdravím a omlouvám se že jsem vám sem takhle vpadla :kytka:, rada bych se k vám přidala, mám za sebou 1IVF kdy jsem musela v 10tt na revizi, ted se poprvé snažíme IUI oba jsme v pořádku a vše funguje,ale za 7let našeho snažení se nám to přirozeně nepodařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
15.5.12 17:23
@Lehrerin píše:
tak holky v noci jsem vůbec nespala, pořád se mi zdálo o ovulaci :D takže mi přijde, že jsem ji v noci měla, protože takové tlaky v břiše jsem teda nezažila.. míváte to taky po píchnití pregnylu? jsem blázen.. :zed:

dneska odpol mám píchlej pregnyl a ted se tu svíjím bolestí,já mám teda ovulaci bolestivou normálně ,ale s pregnylem je to teda ouvej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.5.12 19:21

ahoj veverko,tak aby se to už zadařilo-mi čekáme už 6let, někdy si říkám jak to uteklo… :zed:

lehr- já utroš budu zavádět od zítřka…mám vše v přirozeném cyklu a byl pouze pregnyl žádné iui jen domácí snažení a utroš zavádím pokaždé, já chodím ale k Fikerovi - říkal, že to pěkně podpoří případné těhu a funkci žlutého tělíska.tak asi tak…
jinak jsem dnes uplně grogy - asi zalehnu po 8a né li dřív 8o :|

lehr - zítra hodně štěstí a hlavně se nestresuj, víš že o je nejlepší antikoncepce… pěkně uvolnit a v klidu a na nic se nepoutej… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.5.12 20:37

Veverko z toho našeho prvního IUI - pokud se nepovede mám jedno poučení, že Dr. Kučera občas bude asi potřebovat pošoupnout :mrgreen: takže ti rozumím.. Rhapsy musím se fakt zklidnit, připadám si před tím zítřkem jak motorová myš.. a musím se teda zeptat na ten utroš, jak s ním naložit :think: a ta tvoje únava se mi moc líbí, ale raději mlčím :oops: a uvidíme tak za 14 dní :andel: Díky za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
15.5.12 20:42

Lehr, budu na tebe zítra myslet :palec: :kytka: . Já jsem z toho prvního taky byla taková nervozní a nesvá, brzo to už budeš mít za sebou… A utroš mi říkal polykat 3krát denně a je to v pohodě. ;) Ale cystu pořád cítím, zatím jsem nevolala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.5.12 20:50

jo a ten utroš zavádím protože pouze po 1 tablete požití jsem byla uplně k nepoužití - migrény které mívám jsou procházkou v růžové zahradě…to byl záhul, že více vrchem ne :poblion: :poblion:
ale asi každý reaguje jinak..uvidíš až požiješ, to ani dr.předem neví jak ti po něm bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
15.5.12 20:56

Já mám na tohle docela štěstí, všechno většinou snáším dobře (zatím - musím to zaklepat). Rhapsy, to bude u tebe dlouhé čekání, když byla ovulka tak brzy… Ale ty to teď bereš nějak sportovně, ne jak my. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí