IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
17.5.12 13:44

my tu mame dneska statni svatek a zitra jsme si vzali volno :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
17.5.12 15:38

Já mám dovolenou příští týden, pojedeme do telče a okolí, chtěli jsme brát kola a to teď padá, nesmím otřesy a tak, takže přítel bude jezdit sám a já za ním asi vždycky přijedu autem.. každopádně doufám, že bude lepší ppočasí, a to jsme původně chtěli stanovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
17.5.12 18:15

Lehr, počasí se má od soboty lepšit, tak snad předpověď vyjde… :D To špinění je normální, já někdy špinila den nebo dva. Pokusím se dnes vytvořit ten podpis, tak doufám, že to klapne. :mrgreen:

Daajiku, já jsem si říkala, že mi ty tvoje názvy léků vůbec nic neříkají. Co se týká IVF, tak to jsem zatím stejně nevzdělaná jako Lehr, co je ICSI vůbec netuším. A jak vychází cenově v Německu tyhle záležitosti (léky a zákroky), asi o dost víc, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
17.5.12 19:04

no, snad se fakt oteplí. a jak je tobě Klári, ještě máš bolení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
17.5.12 19:04

jinak podpis není nic těžkého, v nastavení to jde snadno. už se těším, co si počtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
17.5.12 19:11

Mě ta cysta vůbec nebolí, jenom cítím občas takový divný tlak kolem toho vaječníku a mám nafouklé břicho. Dnes jsem mluvila s doktorem - byl úplně v pohodě kvůli tomu ultrazvuku, sestra asi vyšilovala trochu zbytečně. :roll: Asi to dopadne tak, že bude další IUI bez Menopuru, protože i když cysta v začátku ms praskne, tak stejně asi moje blbá pojišťovna nebude mít ty injekce schválené. Nechápu to - doktor říkal, že všeobecná poj. schválí léky klidně do druhého dne, ale já jsem u poj. ministerstva vnitra a té to trvá 3 týdny i déle. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.5.12 19:27

Jee, tak to je parada, ze mas dovcu pristi tyden :-) Tak snad budete mit i hezke pocasi..A jaktoze nesmis otresy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.5.12 19:34

Klari, ja se o IVF a ICSI taky nejak extra jeste nezajimala, ono jeste existuje nake zmrazovani a prodlouzena kultivace a ja nevim, co jeste. Kazdopadne u obou se odeberou vajicka, pri IVF se pak musi spermie snazit „prirozene“ proniknout k vajicku, u ICSI se spermie privede primo do vajicka injekci.

jedno IUI se muze vysplhat az na 1000 Euro (50% hradi pojistovna),zalezi hlavne na tech davkach hormonalnich injekci (ja mam nastesti skoro ty nejnizsi davky),takze kolik budeme platit, jeste nevime, asi to prijde postou…Moc jsme nepochopili za co bychom meli platit tak nehorazne penize, kdyz doted bez IUI jsem stimulovala v podstate stejne a to byly polozky kolem 10-20 Euro… :evil: Jinak IVF tu stoji cca do tech 1500 Euro (50% hradi pojistovna) a ICSI je nejdrazsi, to se muze vysplhat az k 1750 Euro (taky 50% hradi pojistovna)… :pocitac: pojistovna tu hradi polovicku na 3 IUI a na 3 IVF, ale nevim, jak je to s ICSI.Snad tohle nebudeme muset resit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.5.12 19:39

Klari, mne se udelala cysta po uzivani clostiku a dost me bolela, dr. mi pak dal uzivat utros a pomohlo to, ztratila se sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
17.5.12 20:03

:mrgreen: , klári, super podpis!! no Dr Kučera mi řekl, že bych sportování měla kvůli otřesům omezit, sice v jiných diskuzích holky psaly, že se nějak po IUI nemusely omezovat, ale tak se budu držet doporučení lékaře. Klári tak uvidíš, jestli ms přijde, ne? cysta necysta :kytka: J8 zatím nikdy cystu neměla - ani o ni nestojím samozřejmě, ale z těch hormonů se v těle může asi dít ledacos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
17.5.12 20:52

Daajiku, tak to IVF vyjde asi jak u nás, ale za to IUI je to ranec! 8o My platíme 1000Kč a na injekce jsem doplácela asi 230Kč.
Lehr, doktor sice říkal, že ta cysta mohla vzniknout z menšího folíku, který tam ještě nebyl vidět a ovulace proběhnout mohla, ale připadalo mi to jako taková planá útěcha. Tak na 90% s tím už tento cyklus nepočítám, navíc jsem dnes začala špinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.5.12 20:54

Lehrerin, urcito jo, taky bych se drzela toho, co mi dr. rekne. Mne teda nerekl vubec nic k nakemu omezovani po IUI, ale radeji jsem si to naordinovala sama, kdyby nahodou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.5.12 20:55

Klari, tak uvidis, treba to spineni znamena neco jineho, znas to…nadeje umira posledni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
18.5.12 06:00

ale to špiníš stejně nějak brzo, ne? nebo už je to 14 dní? není to zahnizďování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
18.5.12 06:37

to me taky napadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie