IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
22.5.12 07:50

Ivčo, to je super! :D Já tam cystu zatím mám, ale je o trochu menší.

Daajiku, tak hodně štěstí dnes na krvi… :kytka:

Jamjo, určitě dopadneš líp než já, těch cyst už tady snad bylo dost! ;)

Lehr, příjemné cestovnání… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
22.5.12 13:33

Kláriku, neboj, ona se vstřebá, mě se taky nejdříve jenom zmenšila a nakonec se vstřebala úplně. A jak říká Daajik, otěhotnět se dá i s cystou a pokud není nějak mega obří, tak to ničemu nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.5.12 16:50

Ahoojte holky, tak ja porad jeste nevim vysledek :-O dnes jsem si zapomnela doma telefon, tak jsem nadiktovala manzeluv a tomu taky nikdo nevolal. Tak jsem tam ted brnkla, jak jsem prisla z prace a ty hodnoty jeste nemeli v PC a vysledky jsou u dr, tak musim pockat, zavolaji pozdeji, ale kdy to nevim :nevim: Ale tohle se jeste nestalo, vzdycky volali odpoledne mezi 13.-15.hodinou, tak snad tam neni neco blbeho.
Zvolili jiny system, driv volaly asistentky pozitivni i negativni vysledek,ted volaji asistentky jen pozitivni a doktori negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.5.12 17:14

holky, tak jsem ted mluvila s manzelem a oni mu volali nejak mezitim, nez jsem dosla domu a ozval se doktor, tak asi nemusim ani vic psat.
Ahjo, je mi to zase hrozne lito, ale drzim se, brecet nebudu :( Opet me napada myslenka, povede se to vubec kdy? A jestli jo, tak co nas jeste ceka, jak dlouho, cim vsim jeste budeme muset projit…
Do toho prisly dnes dve pozitivni pracovni zpravy, coz je takovou slabou naplasti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
22.5.12 19:43

Daajiku, to mě moc mrzí :hug:. Drž se, je to těžké, ale musíš věřit, určitě se dočkáš, vy všechny tady se dočkáte. A co ti doktor řekl, jaký bude další postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.5.12 20:10

Ivi, dekuju, kez bys mela pravdu :hug: No dr. mluvil s manzelem, ale postup je klasicky… az prijde MS, tak hned 1.DC zavolat, objednat se na termin na ultrazvuk,coz je cca 9.DC a mezitim jeste potrebuju plan stimulace a recepty, gonalu uz mam doma malo, ten stacit nebude, ovitrelle taky ne. No a tohle bude asi posledni IUI, do ktere tedka pujdeme…sice jsou v planu jeste dve, ale nedavame tomu moc sance, navic to stoji spoustu sil, casu a taky penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
22.5.12 20:17

Daajiku a tohle byl tvůj druhý pokus? Neboj, může to vyjít, mě taky doktor nedával moc při IUI naději, ale jak vidíš, vyšlo to, tedy na poprvé, na podruhé ani nebylo potřeba. A IUI vás stojí nějak moc peněz 8o? Já teda neplatila nikdy nic, ale ty máš vlastně injekce, tak tam je to finančně asi někde jinde, no. A když nechcete jít do dalšího IUI, tak co potom? IVF nebo pauza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.5.12 20:49

Ivi, to byl 1.pokus a tady plati pojistovna 50 % na tri pokusy a nak se na tri pokusy moc psychicky necitime, i kdyz nam dr. naplanoval jeste dve IUI, tak tomu IUI moc sanci nedavame…jedno IUI tu prijde na cca 900-1000 Eur (50% hradi pojistovna), ale to je ta maximalni mozna hranice, ja mam skoro ty nejnizsi davky stimulace,takze snad to nebude nejak velka suma,co budeme doplacet, zatim nam z pojistovny nic neprislo,ale oni se urcite ozvou…
no a zatim jsme si rikali, ze pujdeme ted do 2.IUI a pak asi pauza a asi na podzim ICSI+IVF (to nam doporucoval dr.-obe tyto metody dohromady zvlast u takovych paru jako jsme my, kde se nevi,proc to nejde)…na druhou stranu se mi v praci rysuje hodne pozitivni zmena prac.smlouvy ale az od listopadu, coz je relativne dlouha doba…tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
22.5.12 20:51

Daajiku, aha, ty jsi vlastně v cizině, já jsem na to zapomněla. Ale Dáji, nezoufej, protože při druhém pokusu může být vše jinak. Mě ani poprvé, ani podruhé první pokus nevyšel. Ono při druhém pokusu budeš daleko lépe nastimulovaná a určitě to vyjde! Dívej se na to pozitivně, i když chápu, že je to teď těžké. Držím moc pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.5.12 20:55

Ivi, dekuju moc, jsi zlaticko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
23.5.12 20:41

Ahoj holky,
to čekání je hrozný že,né že bych na to myslela jen sem tam si vzpomenu…ale bolí mě prsa tak z toho asi nic nebude…

jinak včera měla naše 4nohá dcerka koliku slinivky - zvracela,průjem, ale co bylo nejhorší tekla jí jen tak z prdelky krev a né málo 8o a velký třes ,manža hned volal a dojel s ní k dr.kde jsme se sešli…měla jsem hned slzy v očích taková beznaděj a čekání nekonečné…pak u dr.ultrazvuk, zjistil tu koliku…hned dostala kapačku … počkali jsme trochu se zklidnila-velká dieta…pití až ráno a dnes jsem si jí musela vzít do práce kolegyně nemohla tak jsem to musela zvládnout s ní- po hodině krmení, prášky atd…
celý den jsem ji měla v náručí nebo u sebe zlatíčko
naše :srdce: :hug: :* :srdce:

tak jsem se vypovídala není to téma které se tu probírá ale je to naše dcerka tak jsem to sem chtěla dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.5.12 21:03

Dajiku, to mě mrzí, že to nevyšlo. :hug: V takových chvílích se těžko najdou vhodná slova, ale zkusím tě utěšit aspoň tím, že první IUI bývá málokdy úspěšná, nejúspěšnější bývá druhá nebo třetí. Ale jak píše Ivča, určitě se dočkáme, jen musíme věřit. Pro mě bývá nejhorší ten první den, ale potom se vždycky oklepu a hurá do dalšího snažení… Do toho druhého pokusu už půjdeš s tím, že budeš vědět, co tě čeká a třeba budeš víc v pohodě a vyjde to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.5.12 21:11

Rhapsy, to je mi líto, že má váš miláček takové trápení. Máte ji jako člena rodiny, tak ti věřím, že tě to hodně vzalo. :hug: :kytka: Hlavně že je jí už líp. Určitě se ve vaší péči brzo uzdraví… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
23.5.12 22:29

Ahoj holky. Rhapsy, držím palce, ať je brzo v pořádku, úplně to chápu, taky máme teď trápení s pejskem :( . Kláriku, chtěla jsem se zeptat, když jsi stimulovala Menopurem, neměla jsi špinění v polovině cyklu? Dnes jsem 5. den (MS jsem měla jen 3 dny) a dnes mi začalo docela dost špinění, je to normál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.5.12 06:00

daajiku to my se lito ze to to nevyslo,ale neboj a ver jednou to vyjit musi.ja se jinak tesim na ultrazvuk jsem 8dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí