Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky bych to viděla na zahnizďování, držím moc pěsti
. Už se tady dlouho nevyloupla nějaká další těhulka
.
hm, to je pravda, jsme všechny v procesu oplodňování. já sleduju každé píchnutí, jestli to není náznak něčeho pěkného, co bych si přála..
Holky, já jsem tento cyklus docela pesimista, protože 2. IUI jsem věřila moc a potom jsem byla hodně zklamaná. Dnes jsem 23.DC, ale IUI jsem měla už 9.DC. Takže čekám na ms… ![]()
KLári tak uvidíš, drž se přeju pěkný víkend všem, příjemné odreagování!
@Lehrerin píše:
hm, to je pravda, jsme všechny v procesu oplodňování. já sleduju každé píchnutí, jestli to není náznak něčeho pěkného, co bych si přála..
já jsem taky 2dny lehce zašpinila, asi neměl dr. svuj den protože me to i pěkně bolelo,při transferu UIVF to bylo bez špinění,tak nevím no, já jediný co pozoruju tak mě bolí břicho na ms,přešlo to z ovulačních bolestí,to jsem měla když se mi zahnízdovala embrya,jenže ted je na to ještě brzo
A jak ti je? já mám po tom pregnylu snad všechno co jde, šílená unava,už 3tí den jen ležím, a ze všeho je mi zle,když se najím i nenajím,bléé
Klariko dokud neteče červená není proč to vzdávat,vím že je těžkoé se na to neupínat,ale já takhle v nervech prožila první IVF a furt se bála i po otěhotnění,bála jsem se i pohnout, ted už to neřeším,protože mám vyzkoušené at se snažíš jak chceš tak stejně to dopadne tak jak má,tak prostě jen smířivě čekám *
Ahoj holky, jo jo po těch všech sajrajtech to bez té únavy ani snad nejde.
já jsem dnes nějak mimo, je mi nějaká zima že jsem si musela vzít pod kalhoty leginy..brr a to jeste sedim na gauci a na sobe deku.a chce se mi strašně spát.
jinak vítám nově příchozí.je fakt, že co tu jsem na této diskuzi hodně holek je už těhu. Ani nevím jestli jsem sama z toho začátku nebo ne.nějak to potvora furt nejde…
ahooj holky
tak jsem se dnes dala do prani dek a taky peceni tvarohovych satecku,zitra snad odmrazeni lednicky, resp. mrazaku. Pristi vikend by k name meli prijet nasi,mame v pondeli zase statni svatek, pak jeste volno na zacatku cervna a se svatkama je na 3 mesice konec ![]()
U me to dr. to IUI delal bud nak drasticky nebo jsem nebyla uvolnena,ale bylo to s krvi,dost to bolelo a 2 dny jsem spinila…Zima je mi posledni dobou furt,uz bych skoro i zatopila,ale je fakt,ze na topeni to nebylo…tak deka na sobe a horky caj, asi ty injekce nebo psychika nebo ja nevim,co na me pusobi.Ale je fakt,ze jsem docela zimomrivy clovek:-)Taky me dost boli prsa, rekla bych,ze vic jak normalne.Ale nechci si nic pripoustet..koupila jsem si dnes testik,ze bych ho v nedeli prubla,ale strasne se bojim zklamani…na druhou stranu by to nebyla zas takova supa v utery,az mi budou volat obavam se negativni vysledek z krve…tohle prvni IUI probehlo na manzelovy narozky, tak treba vyslo…
no kdoviii
holky já zatím pociťuju takové drobné pobolívání podbříšku, jsem 3. den po IUI. prsa mám stále jako před ms, utroš začínám brát až v pondělí, to pak teprve bude únava. Veverko a ty to máš po pregnylu nebo utroši? nepřepsala ses? jsem nějaká zmatená.. holky, jak to tak všechny popisujete, tak každá by mohla mít něco z těh. příznaků, že? no nic, počkáme si na testíky! držím palce všem, kdo to o víkendu nevydrží ![]()
jojo, Lehrerin, vsechny bychom mohly byt tehulky, ty priznaky se najdou vzdycky nejake
kezby uz konecne byly ty priznaky skutecne,ze. Ten utros zacinas brat az 5.den po IUI? Neni to moc pozde? Ja ho vzdycky mela brat zhruba za 2 dny od ovitrelle (a v tomto cyklu za 2 dny od IUI), ale mozna to naordinuji kazde jinak…nevim ![]()
@Lehrerin píše:
holky já zatím pociťuju takové drobné pobolívání podbříšku, jsem 3. den po IUI. prsa mám stále jako před ms, utroš začínám brát až v pondělí, to pak teprve bude únava. Veverko a ty to máš po pregnylu nebo utroši? nepřepsala ses? jsem nějaká zmatená.. holky, jak to tak všechny popisujete, tak každá by mohla mít něco z těh. příznaků, že? no nic, počkáme si na testíky! držím palce všem, kdo to o víkendu nevydrží
já utrogestan neberu,mě ho nedal ,měla jsem to jen v přirozeném cyklu jen s pregnylem na prasknutí folíku 11DC bylo IUI
Já naštěstí na to pořád nemyslím, za 14dní se vdávám tak se mám čím zabavit.Sranda je že přesně v den svadby bych to měla dostat,tak mám naplánováno že si ráno udělám test a bude to pro nás nejkrásnější den v životě se vším všudy ![]()
Vevčo, tak to je taky pěkné, ta únava bez utroše..dá se to vysvětlovat všelijak..
@Daajik jinak dáji, lékař mi říkal, že ten utroš mám brát tak pozdě, protože se prý nasazuje až v určité fázi případného vývoje embryjka.. určitě to ale dělá každý lékař malinko jinak a obojí může být dobře. tím se nenechme stresovat.
teď jsem upekla buchtu a moc se nepovedla.. nějaká sladká.. mějte se
ahoooj holky a krasnou sobotu preju vsem
DOufam, ze tu nema zadna vikendove nebo nocni sichty?
Lehrerin, jojo, urcite ma kazdy dr. jine postupy a taky kazda jsme jina a mame jine hormon.hodnoty, u me asi je potreba ten utros nasadit co nejdriv.
Mne se ty satecky vcera taky docela povedly,uz pulka je pryc
jen je to docela pracne, ale tvarohove cokoliv je mnami:-)
Veverko, tak to Ti moc preju, to bys mela jeste krasnejsi ten svatebni den ![]()
@Daajik píše:
ahoooj holky a krasnou sobotu preju vsemDOufam, ze tu nema zadna vikendove nebo nocni sichty?
Lehrerin, jojo, urcite ma kazdy dr. jine postupy a taky kazda jsme jina a mame jine hormon.hodnoty, u me asi je potreba ten utros nasadit co nejdriv.Mne se ty satecky vcera taky docela povedly,uz pulka je pryc
Děkuji, koukám že máš testování za rohemjen je to docela pracne, ale tvarohove cokoliv je mnami:-)
,pujdeš rovnou na krev?
Veverko, tak to Ti moc preju, to bys mela jeste krasnejsi ten svatebni den