IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
30.5.12 13:56

veverko, já mám pocit, že ultrazvuk se dělá nějak do 3. dne ms..

jinak u mě HCG 26,9. což je sice poizitivní ale nízká hodnota, takže musím ještě v pátek, lékař je skeptický.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
30.5.12 15:04

Lehr. Moc moc gratuluji to nastoupa neboj.
jak já ti strašně závidím:-) hned na poprvé ach ach. Ale moc vám to přeji.

nechápu jak to,že nám to pořád nejde asi budem bez děti :-( béé říkám si jestli se vůbec povede to ivf když to tak moc dlouho nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
30.5.12 16:11

Rhapsy, Dr Kučera mě vyloženě zrazoval.. samozřejmě bych mu ráda dokázala opak, ale i sestra - ta příjemná na recepci :) se hned smála, jak je to nízké - kačena…
jinak dokud nezkusíte ivf, tak nesmíš mít takové černé myšlenky, pořád všude slyším, že IUI je loterie, dřív nebo později snad vyhrajeme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
30.5.12 16:53

Lehr, kde jsi byla na krvi, u Pavkové? Já se sice v hodnotách HCG moc nevyznám, ale když tam nějaká hodnota je, tak to asi znamená, že se tam něco děje, ne? Určitě to bude stoupat. :) :palec: Z té setřičky si nic nedělej - dnes byla obzvlášť náladová. Zezačátku nás sjela, že jsme hned neřekli, proč jsme přišli a když jsme odcházeli, tak byla jak mílius. :mrgreen:

Veverko, pokud máš v tomto cyklu stimulovat, tak si zajdi k doktorovi hned. U nás začínáme se stimulkou nejpozději 3.DC.

Rhapsy, třeba jak sis teď odpočinula od hormonů, tak bude ovulka zase jako dřív. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
30.5.12 16:58

Já jsem dnes po čtvrtém IUI - manžel měl dnes ze všech těch pokusů nejlepší spermiogram, tak snad už to konečně dopadne… Dnes jsem z toho dost unavená, to dojíždění mě dost zmáhá - ani nevím, kolikrát jsem tam už byla :roll: (9 nebo 10 krát).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
30.5.12 17:54

Lehrenin, kolikátý jsi den cyklu a jak vysoké jsi měla HCG? Držím moc pěsti! Ta sestřička je opravdu nána, nechápu, že ji nevyhoděj na takové klinice.

Veverko, já chodila při IUI na ultrazvuk 9 - 11. DC, takže si myslím, že to pozdě v pondělí není. 3. DC, jak tu někdo psal, to je moc brzy, to by tam toho asi moc vidět ještě nebylo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
30.5.12 19:05

Ivčo, ale u náš v CARu musíš na ultrazvuk těsně před ms nebo v jejím začátku, aby se vyloučila cysta. Kdybys měla cystu, tak nemůžeš píchat injekce ke stimulování. Tak nevím, jak to Veverka má, jestli má stimulovat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.5.12 19:15

jeee, Lehrerin, tak to je hezky, ze HCG je pozitivni a strasne moc Ti drzim palecky, at hezky dal roste, hlavne se ted opatruj,kdyz ta hodnota je takova nizka :hug: Jinak tu sestru bych taky hned vyhodila, Boze, to je dneska pristup, to je strasne :pocitac: :zed:

veverko, ten opar je neprijemny, i kdyz ja na neho nikdy netrpela…Bych skocila do lekarny byt Tebou a kupila na to neco ucinneho, jestli teda neco existuje?

holky, tak jsem byla v lekarne, pac uz mam jen trochu gonalu a za stejne leky, ktere jsem doted mela, jsem doplacela jen kvuli tomu, ze jdeme na IUI 164 Euro, no mazec 8o (bez IUI ty 4 mesice to bylo kolem 5-10 EUro a to byly naprosto stejne leky a pri 1.IUI to same, protoze jsem mela jeste zasobu gonalu a ovitrelle doma a na ten doplatek u lutinusu pri 1.iui asi zapomneli.)A to jeste uvidime, co prijde postou od pojistovny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.5.12 19:18

Klari, u vas v CARu se musi na ultrazvuk na zacatku cyklu? Tak to u nas ne a kdovi,jestli to neni chyba…ale zase na druhou stranu na konci cyklu se odebira krev a zjistuje hladina HCG a zvysene HCG taky vlastne muze signalizovat cystu, tak to asi maji takto pojistene…Ja byla jen jednou na kontrolni ultrazvuk uplne na zacatku,co jsem zacla chodit do CARu a to byo 3.DC a to mi tehdy rikal dr.,ze se chodi od 3. do 5.dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.5.12 19:20

Klari, drzim palecky, at to IUI konecne dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
30.5.12 19:38

Kláriku, aha, tak to u nás se teda na začátku cyklu nechodilo, ale kvůli zjištění té cysty to zní logicky. Mě ji tak zjistili až při ultrazvuku někdy ten 10.tý den, ale ještě že tak, otěhotněla jsem pak i bez IUI. Nevím moc proč to kvůli cystě zastavují, když u mě při těhu a cystě nad tím doktor mávnul rukou, ale asi je to určité riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
30.5.12 20:10

Ivčo, mě doktor říkal, že kdyby se nevědělo, že tam ta cysta je a pokračovalo se další cyklus ve stimulaci, tak by ta cysta mohla narůst do velkých rozměrů. 8o Ale neznamená to, že se další cyklus vypustí. I když tam cysta je, tak tam folík narostl, dostala jsem Pregnyl a IUI je zase přirozeně bez stimulky. Asi se jim to takhle osvědčilo, holt mají v každém CARu jiné zvyklosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.5.12 20:15

holky tak vcera vecer mne zacalo bolet bricho a vajecniky ale silena rano jsem valila do caru a ehle cysta 27mm a prave praskla takze bolesti uz odesli a cysta taky odesla takze clostik je pekne svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.5.12 20:28

clostik je sfinstvo! Uz jen to, ze se muze brat max. 6 mesicu za zivot mluvi za vse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.5.12 20:41

jo jo pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie