Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
,
tak mám za sebou další dvě IUI.Zrovna jsem se vzbudila,nějak mě to zmohlo.Na červen mi zůstal ještě jeden pokus a pokud bude i ten neúspěšný,tak bude následovat laparoskopie a pak IVF…
Lehr - tak at je zítra pořádná uroda
![]()
já jdu na měření v uterý - a je mi holky tak krásně bez těch hormonů ![]()
jen jsem zvědavá co mi tam naroste
![]()
holky zdravím, snídám a za chvíli jedu.. cestu do jihlavy budu za chvíli znát jako své boty..včera už mě nic nebolelo, tak jsem sama zvědavá, co mi lékař řekne. pěkný den
tak jsem zase zpět, ty ranní výjezdy jsou super v tom, že stíhám i práci a nemusím si brát volno, ale jinak to cestování je fakt o ústa.. kamiony atd..
jsem ráda, že jsem to zvládla bez úhony. Jinak sliznice 7mm a prý v pořádku, a folík teprve 13mm, takže další kontrola v pondělí..jezdím jak čamrda..
dnes jsem desátý den, tak asi ty velikosti jsou tak normálka a snad v pondělí nebude už zase pozdě..navíc přítel v úterý slouží.. to zase bude stres, ach jo
taky jsem se ptala, jestli se musí po inseminaci dodržovat nějaký klid, protože chodím často cvičit nebo na kole. tak to mi v podstatě Dr. zakázal..ale blbec jsem se nezeptala, jak dlouho se ten klid musí dodržovat. Jakou máte zkušenost??já si budu muset ty své dotazy k dr. psát, protože pak v té rychlosti plno věcí zapomenu.. ![]()
dodrzovat bys to mela od inseminace do menstruace.janak ja mela taky foliky 10dc 13mmm a sliznice 7mm,ale ja uz cekam co bude dneska jsem uz 23dc.
Já myslím, Lehr, že to v pondělí bude akorát - hlavně, že to roste!
Já teda taky ráda chodím cvičit, ale vždycky po IUI jsem nechodila až do ms, tak jak píše Hanka.
Já jsem se zase zapomněla doktora zeptat, jak dlouho mám brát utroš. Jak to máte vy, holky? V době očekávané ms vysadit nebo brát pořád dál?
![]()
ja beru utos po iui az do doby nez jdu na krev ,mynule jsem testla 27dc test negativni ale i presto jsem utros brala az do 30dc to jsem sla na krev a pak vysadila ale uz 30dc hnedka rano jsem poznal ze je to vis kde zacala jsem spinit i prez utros.
ahojík holky dlouho jsem nepsala ale nebyl čas… ale zítra poslední den do práce a pak dovča
příští sobotu letíme do Tuniska už se mooc těšíme potřebuju si odfrknout a načerpat sílu na další snažení… 16.5. jedeme do pronatalu tak jsem zvědavá co bude dál…ale nák na to nemyslím… ale hrozně si toho prcka přeju…
![]()
ahoj holky,
sandro - závidím, hned bych taky jela ale práce nám to zatím nedovoluje…
Jinak já měla jít na měření až v uterý, jenže už včera jem si říkala, že se tam zase něco děje. tak jsem hned ránovolala dr. a narychlo mě obj. dnes na 13.30.na ultrazvuk.
samo, že se to zase potvrdilo mám 1 - o 21.a sliznice 8 a něco.akorát se mnou nějak nepočítali ted na inseminaci tak byl hned pregnyl a v neděli máme nařízené tulení, které bylo už i dnes ráno - byla jsem si jistá, že to bude ovulka. takže dnes jsem 6DC a takto to celé je.
ty hormony to celé rozházely - normálně mám ovulaci ten 13d, ale ted co v tom lítám je v tom bordel…
, jen můžu být ráda, že se znám a poznám to…
upřímně tento mc snažení jsem si přála aby byl přirozeně a ono to tak nakonec je.
, mám jen ten pregnyl.
Rhapsody, tak to je superky, že máš takový krásný folík, tak se doma hezky tulte
.
Lehrerin, držím pěsti, aby folíky pěkně dorostly!
Ahoj holky,
jak se máte? Počasí se nám sice pokazilo, ale my toho doma využíváme a lenošíme. Včera jsme byli na Majálese v Brně - Mig21, Tomáš Klus, Nightwork, úžasný zážitek!
Tak už jsem se dlouho neodreagovala. Zapomněla jsem úplně na všechno, i na to že jsem večer měla vzít utroš. Ale snad se pro jednou nic nestane.
Sandro, ty si krásně užij dovču, třeba si dovezete přírůstek… ![]()
Rhapsy, to máš teda pěkně rozhašený cyklus, ale je super, že to na sobě poznáš.
Když máš ovulku takhle brzo, máš potom ten cyklus kratší? Já jsem to teď díky Menopuru měla taky dřív, tak nevím, jestli se tím i zkrátí cyklus?
Klári: nemám kratší, počítala jsem to už minule a mám od ovulace tu luter.fáz. 20-21dní a dostala jsem to 26dc což normálně za tyto dny dostávám. tak uvidím co bude tento měsíc. jinak prý mám jeden na pr.strane a na druhé nic moc - ale nedíval se tam tak poctivě jako vždy a bolí mě i ta levá strana.tak tam musí taky něco být.
no uvidíme…
Rhapsy, ty jsi fakt dobrá, jak ten svůlj cyklus poznáš… já jsem byla dnes opět na měření, takže sůiznice 11mm a folikul 20mm, úplně jsem koukala, jak narostl.. a ve středu jdeme na to. tak jsem zvědavá. přes víkend se mi udělal mega opar na nose, dost na to trpím a trochu jsem se bála, aby to nevadilo, ale lékař se jen smál, že myslel, že jsem bourala..Klári program brněnského majálesu vypadá moc pěkně, určitě jste si to užili! Utroš jsem si byla taky vyzvednout, jsem jen překvapená z toho množství 3×denně… to budu jak mátoha..
Ivčo díky za podporu, asi to pomohlo ![]()