IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
1.5.12 18:43

hani-tak hodně štěstí při snažení :)
nevím no právě po těch 6letech aby se zadařilo i bez iui nechce se mi tomu věřit.
a hlavně když jsem i minule měla // a jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
1.5.12 20:00

rhapsy je to moc pěkné, jak říkáš, zatím opatrně, neupínat se a skromě čekat :oops: každopádně držím pěsti moc. Jinak u mě holky ms přišla, je to teda takové divné, nevím moc, kdy začít píchat menopur. lékař říkal druhý den standardního silného krvácení. ms poznám po pár dnech špinění vždycky podle intenzivní bolesti v podbříšku, jenže ta byla včera, ale krvácení takové dost slabé, tak jsem si to vyhodnotila, že první den je až dnes, to mě břicho bolelo už jen trochu ale krvácení bylo silné. takže píchat začínám až zítra, ale nevím, jestli je to dobře a jestli tím můžu něco pokazit?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
1.5.12 20:15

Ahoj Lehr :hug:
ano čekám čekám…ale obavy zase, že to nedopadne už nevím co si mám myslet když už mám na testu // tak to už jednou nevyšlo… :?
dle tvého popisu ja krvácíš bych to taky videla na píchání až zítra - já to ted po tech všech prášcích mívám taky mín a hlavně spinění - poslední ms jnad ani nebyla ta pravá jen spinení…
tak neboj vše je ok držím :think: aby foliky rostly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
1.5.12 20:43

Ahoj holky, rhapsody já bychse také přikláněla k tomu, že tam jsou // a držím pěsti aby to vyšlo :palec:
Lehrerin, myslím, že nevadí když začneš píchat až zítra, mě doktor říkal, že začneme 2.-3.den… tak hodně zdaru. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
1.5.12 20:45

Anitram, hrozně moc gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: . To je superky, že to takhle vyšlo, nakonec i bez IUI.

Rhapsody, to vypadá moc dobře, taky vidím dvě čárky. Zkus si koupit citlivější test a udělej ho hned ráno, nebo si skoč na tu krev, to je asi nejjistější.

Holčiny, já mám za sebou včera ultrazvuk a máme :srdce: a 16,8 mm. Jedna cysta je pryč a druhá se zmenšila na 16 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
1.5.12 20:45

Rhapsy, je dobrý, že to bereš tak s klidem. Možná právě proto to vyjde, že jsi se přestala stresovat a bereš to, tak jak to je… ;) Mně právě tohle moc nejde, odpoutat se od toho a nemyslet na to. :?

Lehr, jak ti napsal doktor rozpis na Menopur? Myslela jsem, že budu píchat každý den - ale mám tam nějaké mezery a první dávku jsem měla dvojitou. Máš to stejně? Na ultrazvuk jdu ve čtvrtek 8.DC.

Hani, příjemné domácí snažení :oops: :D - první máj je k tomu úplně ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
1.5.12 20:48

Ivčo, to jsem ráda, že je tam :srdce: ! To ti spadl pořádný kámen ze srdce?! Teď už musíte jenom pořádně růst. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
1.5.12 20:49

Kláriku, to máš pravdu, nebyl to kámen, ale pořádný šutr. Teď se zase začnu klepat na testy, ale zatím mám čas, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
1.5.12 20:52

Neboj, testíky budou všechny na jedničku. :palec: To špatný už máš všechno za sebou a teď už bude jenom dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
1.5.12 20:59

Klári, moc děkuju :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.5.12 21:18

AHOJIK IVČO strašně moooc gratuluju… držím pěstičky at to vyjde…hezky roste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
2.5.12 06:16

KLári taky mám mezery a taky první dávku dvojitou, musím se dnes zamknout v kanceláři a provést první aplikaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.5.12 07:16

klariko dekuji snazime se doma kazdej vecer tak snad by to mohlo vyjit,vajecniky a podbrisek me dneska boli ffest tak snad brzy prijde ovulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.5.12 07:20

rhapsody jdes rano na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
2.5.12 09:23

Sandro, děkuji moc :-). Vím, že ti to nevyšlo a mrzí mě to. Co máte teď v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí