Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
reny do caru nepotrebujes doporuceni tam se muzes sama objedenat.300kc za nastevu to je teda sileni.a na gynde mu to rikat nemusis to je tvoje vec.
No jako taky o tom uvazuju ze ho zmenim. Jo to je Praha. A za tehotenstvi bere 3 tisice. Ale zas ma nadstandartni peci. No rozhodla jsem se ze zavolam dnes, ptz me to bricho furt boli. Nebudu na nic cekat. Aspon me prohlidnou a reknou co dal. Holky dik moc ze jste mi takhle poradili ![]()
renco neni zac odtoho jsme dali abysme si navzajem poradilia a povzbudili se mezi sebou.ja co chodim do caru tak se i lip citim.
Reny, taky bydlím v Praze a chodím do soukromé gyn. ambulance, kde mají veškeré potřebné vybavení a platím tak akorát regulační poplatek 30Kč, tak jako kdekoliv jinde. Pokud nechceš zbytečně platit (když už si platíš zdr. poj.), tak bych na tvém místě zauvažovala nad změnou lékaře ![]()
Ivčo, to mě mrzí, že Ti není zrovna nejlíp.. Budu na Tebe myslet, ať se Ti to co nejdřív zlepší
Já kdybych neměla od dr. potvrzené těhu, tak bych to na sobě ani nepoznala
Už se těším na další KO, abych se zas mohla ujistit, že jsou mimča v pohodě a pěkně rostou ![]()
reny14 do CARu nepotřebuješ doporučení od doktora, jestli si myslíš, že je to pro tebe nejlepší řešení, tak neváhej, objednejte se a vyražte, já taky jela bez doporučení lékaře, můj Dr. se mnou v tomhle vůbec nespolupracoval. A doktora jsem změnila hned jak jsem v Caru otěhotněla.
Tak hodně štěstí!!!
Osičko dvě? No tak super, tak přeju už jen a jen štěstíčko!!! ![]()
@If-ka Jj dvě, díky, budeme ho potřebovat
I já Tobě přeju hodně štěstíčka a zdravíčka
Co Ty, jak se cítíš? Už jsem Tě tady dlouho neviděla..
Dekuji holky. Volala jsem tam a mam mit doporuceni, ale nemusim. Ale musi se mnou partner. No ten bude nadsenej
Zatim jsem se neobjednala, zkusim jeste sveho dr. A pokud jeho pristup bude nijaky, tak ho zmenim a objednam se sama do toho Gennetu.
Reny, s tím doporučením do Caru by měl být rozdíl jen v tom, že když ho máš, tak se spermiogram partnera neplatí a když ho nemáš, tak si ho platíte z vlastní kapsy (asi tak 1000-1500Kč, ale nevím přesně). Jinak v Praze je těch Carů spousta, tak je z čeho vybírat. Já osobně chodila do Pronatalu a nebyla jsem spokojená s přístupem sestry na recepci (ale bohuže se tam jinak než skrz ni nedalo dostat - objednávání atd.), tak jsme tam přestali chodit. Jinak jsem četla dobrý doporučení na Iscare, ketrý je na P7, myslím
Hodně štěstí ![]()
ja teda na do caru s partnerem nemusela mohla jsem prijit sama.muj manzel byl jen na sprmiogramu tak jsem byla s nim a tedka iui dojde rano da vzorek a jde pryc toz vse.jinak na konzultace chodim sama.u nas v caru teda spermiogram jako platce stoji 500kc.
osicko ten pristup sester je asi vsude stejny,i ja se musim objednat prez sestru,a taky mne stve kdyz chci mluvit s nejakou doktorkou,tak musim volat sestre,a vzdycky kdyz ji reknu ze potrebuji mluvit s doktorkou tak mi odpovi neco ale k ni mne nikdy neprepoji.takze se k ni radci objednam.
@hanka1120 jj, je to někdy děs.. Přeji Ti pevné nervy
Ta u nás ale byla fakt příšerná.. To že nepřepojí na dr., to jsem ještě byla schopná akceptovat, ale to že pokaždé tvrdila něco jiného (jako že schválení má platnost 3měs. a ve skutečnosti mělo jen 1 měs., pak že máme volat za týden a to nám zas řekla něco jiného atd.) Díky ní nám 2× propadlo schválení léků na IUI, tak jsme si zbytečně počkali o 2 měsíce dýl ![]()
A kam v Brně chodíš do Caru?
na obilnak do statniho caru.jinak doktori jsou ok kromne jednoho.osicko tak to te chapu ze jsi byla na tu sestru nastvana
Osičko, tak to máš teda moc fajn, že ti není špatně, jako já na tom taky nejsem tak hrozně, nezvracím, ale nepříjemné to je dost, hlavně nesmím dostat hlad, to mi je potom blbě ještě víc.
@Ivča78 Ivi, tak koukám, že to máš naprosto stejné jako já, nepříjemný poopiční stav, který nekončí… hihi, ale řekla bych že tohle je opravdu to nejmenší zle co může být.
Reny, to já tahala manžela sebou všude, ať si to taky užije, i u inseminace i seděl u hlavy a držel mě za ruku.
No co, bude to i jeho mrně!!!
a ze zákona se u každé IUI musí dělat i u chlapa krev a testy na pohlavní nemoci, oni na to dost často sestry zapomínají… ![]()
Osičko, já bych taky chtěl dvě, v krajíčku dušičky jsem doufala, vím, že na druhé manžu už asi neukecám, sám už má dvě velké. A chodím vás číst pořád, jen moc nepíšu. ![]()