Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
utrogestan jsem brala tablety polykala ale poslední jsem měla v pátek no uvidíme zítra ale bojím se aby to bylo třeba potom vidět na UZ nevím…ale modlím se a to nejsem věřící…
Sandro, tak to vypadá na těhu výtok, to je opravdu nadějné
. To chápu, že se bojíš, ale snaž se uklidnit, dušíka máš, tak to vypadá moc dobře. Co si skočit na krev na HCG, abys měla jistotu?
Rhapsody ráda o tobě zase čtu, dnes jsme se asi neviděly, viď? byla jsem v sanusu až odpo.. ty jo ovulaci 5.den, to je teda dobrý, nejlepší je, jak to svoje tělo známe přece jen líp než doktoři, viď??
Sandři, to bude fakt napínavé, a jestli se přidá ještě luculka, tak to bude bomba ![]()
no a vlastně rhapsody by taky mohla být těhu, holky, to by byly tři želízka v ohni ![]()
no já jdu zítra na hcg tak uvidím…zítra se to rozsekne… budu mít jistotu… a napínavé to je pěkně… tak jsem zvědavá… držím všem palečky
Sandro, tak to je fajn, zítra už budeš vědět, na čem jsi, tak nezapomeň napsat, ju? Držím moc pěsti!
Rhapsy, taky koukám - tak brzy ovulku!
A ty jsi v tomhle cyklu páchala ten Menopur a pak jsi přestala? Třeba fakt otěhotníš přirozeně… ![]()
Sandři, na tebe budu zítra myslet. ![]()
Luculko, já ms čekám v pátek a nepozoruju na sobě vůbec nic. Tak nevím, jestli je to dobře nebo špatně. ![]()
ahojik holčiny tak HCG je 8,1 zvýšilo se to 8× víc než jsem měla je to super…
příští týden jedu do pronatalu a tam mi udělají UZ… takže to vypadá nadějně mám radost ale zároven se bojím…
![]()
Sandro, tak to je fajn, že HCG roste, držím moc pěsti, aby to vyšlo. Přijde mi teda proti tomu, jak jsem ho měla já, nízké, ale ono to je zřejmě u každého těhu jinak. Tak držím pěsti na ten ultrazvuk.
Sandro, to je super, tak hlavně ať se dál zvyšuje. ![]()
U mě je to asi v pytli
- dnes jsem 25. DC a začala jsem špinit. Je to o 3-4 dny dřív než obvykle. Jsem z toho docela zdeptaná, protože jsem druhému IUI dost věřila.
Zítra mám jet do CARu na ultrazvuk, tak nevím, jak to bude probíhat, jestli se ms rozjede.
sandro blahopreji vypada to nadejne. klariko a utros jsi brala? ja s utrosem a iui spinim az 30dc
Ahoj holky tak možná ani na to naše vytoužený IUI nepůjdu ,dneska jsem si jen tak dělala test a našla takovýhleho ducha… tak nevím
jsem 30dc, jestli se to teda počítá od 1.dne ms,
zítra čekám ms